120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Měkký dárek, který skutečně potěší

Uveřejněno: 16.11.2020
Kategorie: TIPY

Vánoce jsou již za rohem, a je tak nejvyšší čas začít shánět ty správné vánoční dárky. Ač dárky samozřejmě nejsou během Vánoc tím nejpodstatnějším, je hezké své blízké nějakým pěkným dárkem pod stromečkem potěšit. Skvěle tak svým blízkým ukážete, že vám na nich upřímně záleží. Právě proto Vám v tomto předvánočním čase přinášíme článek plný tipů na vánoční dárky pro muže i ženy, které udělají skutečnou radost.

 

Vybrat vhodný dárek, který by opravdu potěšil, není vždy úplně snadné. Po jakém dárku sáhnout, aby se tomu druhému doopravdy líbil a zároveň aby se jednalo o něco alespoň trochu praktického? Zkuste letos vsadit na měkké vánoční dárky. O měkkých dárcích se sice traduje, že příliš velké potěšení nepřináší, ale opak je pravdou. Obzvláště tedy ve chvíli, pokud zvolíte kvalitní a precizně zpracované měkké dárky od těch nejlepších módních značek z celého světa. To je pak měkký dárek jasným favoritem. 

zdroj: trenyrkarna.cz

Vsaďte na měkké dárky

Měkkým dárkem potěšíte všechny, kteří milují praktičnost, funkčnost a styl zároveň. Jediní, kdo pod stromečkem dávají přednost pořádné hračce před teplými ponožkami, jsou většinou děti. I ty však můžete měkkým dárkem potěšit, pokud zvolíte nějaký opravdu výjimečný a originální.

Jaké měkké dárky jsou nejvíce oblíbené?

Vybrat vhodný měkký dárek pod stromeček nemusí být úplné snadné. Rozhodně se ale nejedná o žádnou vědu. Vybrat například vlněný kabát pro maminku nebo horolezecké oblečení pro manžela nemusí vždy dopadnout dobře. S dárkem v podobě spodního prádla ale žádnou chybu neuděláte. Trenky, kalhotky i ponožky jsou naprostou sázkou na jistotu. Vsadit můžete ale také na pyžama či župany.

 

Při výběru měkkého dárku je třeba si uvědomit, koho chceme dárkem obdarovat. Například takové ponožky s růžovými jednorožci zřejmě nebudou šťastným dárkem pro moderního gentlemana. Ale jistě všichni známe své blízké natolik, že moc dobře víme, po jakém designu sáhnout. 

Měkké vánoční dárky pro ženy

Výběr vánočních dárků pro ženy. Něco, v čem se ani my ženy občas nevyznáme. Ani my samy totiž dost často netušíme, co bychom po vánočním stromečkem rády viděly. Většina žen s oblibou říká, že si pod stromečkem nic nepřejí a že největším potěšením pro ně bude, pokud vánoční čas stráví se svými blízkými. Ano, to je samozřejmě pravda, Ale rozhodně by se muži neměli snažit ženám toto přání splnit a nějaký dárek by své přítelkyni, manželce, sestře, mamince či dceři měli pořídit. 

 

Dárek, který si žena nepřeje, se vybírá vskutku obtížně. Se šperkem byste se nemuseli trefit do vkusu dané dámy, s parfémem už vůbec ne, ale s měkkým dárkem pro ženu máte vyhráno. Móda je něco, co miluje každá žena a nikdy jí nepohrdne. Takže pokud jí obdarujete dokonale padnoucím módním kouskem, úspěch máte zaručený.

 

Pokud hledáte vánoční dárek pro přítelkyni či manželku, máme pro vás ještě jeden skvělý tip. Dárky pro páry. Ty se stávají v posledních letech čím dál více oblíbené a žádané. Takové stylové trenky, které můžete mít v podobném designu muž i žena, jsou naprostou senzací. 

zdroj: trenyrkarna.cz

Měkký dárek ideální pro ženy

Jaký měkký dárek pro ženu tedy pořídit? 

  • luxusní dámské kalhotky světových značek
  • pohodlnou podprsenkou pro všechny milovnice komfortu
  • trenky pro páry, které skvěle podtrhnou vaši zamilovanost

Měkké vánoční dárky pro muže

A pokud se výběr dárku pro ženy považuje za tvrdý oříšek, tak výběr dárků pro muže bývá ještě mnohem náročnější a komplikovanější. Muži většinou nic nepotřebují, všechno mají a jen tak jim něco upřímnou radost neudělá. Dámy, pokud se letos chcete vyhnout pořizování nové aku vrtačky, všemožného nářadí a ani luxusní láhev kvalitního koňaku nechcete svému muži dávat na Vánoce již třetí rok po sobě, přinášíme vám spousty tipu na parádní vánoční dárky pro muže. Takové stylové ponožky a boxerky zaručeně ocení každý chlap. 

Měkký dárek vhodný pro každého muže

Dámy, jaký tedy svému manželovi, příteli či tatínkovi pořídit dárek? 

  • stylové trenky v originálním designu
  • pohodlné boxerky od jeho oblíbených módních značek
  • praktické ponožky, kterých muži nikdy mají dostatek

Měkké dárky vyladěné do posledního detailu

Jestli mají měkké dárky nějaká negativa, tak je to rozhodně jejich nelehké balení. Žádná pravidelnost, žádný pevný tvar, tudíž se nám balicí papír nevzhledně mačká, trhá a dárek pak nepůsobí příliš atraktivně. Tenyrkarna.cz vám proto přináší možnost zabalení vánočního dárku, čímž výrazně ušetří vaši práci a zřejmě i vaše nervy.

Hlavní je si Vánoce užít

Rozhodně si však s výběrem dárků ani jejich následným balením nedělejte zbytečné starosti. Vánoce mají být především plné klidu a pohody. Pokud tedy stále váháte, jaký vybrat dárek pro své partnera či partnerku, zkuste letos vsadit na měkký dárek i vy a uvidíte, jaký bude mít úspěch.

 

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 001 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí