120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až 80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Milujete veselé potisky? Mladá česká značka Povidlo je na ně expert!

Uveřejněno: 02.09.2022
Kategorie: MÓDA

Také vás nebaví neosobní dárky? Nebo nudné oblečení? Pokud ano a pokud máte navíc hravého ducha, jistě vás zaujme mladá česká značka Povidlo, která v srdci Vysočiny vyrábí zejména veselé kousky oblečení. Srší svěžími a neotřelými nápady. Na nic nečekejme a nahlédněme pod pokličku Povidla.

Jak to začalo?

V čem se značka Povidlo liší od dalších e-shopů s dárky? Je mladá. Je inovativní. A spoustu věcí si dělá sama. Povidlo v Jihlavě založili Diana Michalová a Jakub Čuda teprve roku 2018. Hlavní motivací pro vybudování značky pro ně byla možnost seberealizace takovým způsobem, aby plodem jejich práce byla radost. A ne jen pro ně, ale také pro zákazníky a zaměstnance. 

A přesně to se odráží i ve veselých povidlích designech. Oblečení a ostatní dárečky od Povidla jsou absolutním originálem. Všechny motivy totiž tvoří jejich vlastní šikovní grafici.

Povidlo se do povědomí zákazníků dostalo skutečně rychle. Od roku 2018 zpracoval jejich tým přes 100.000 objednávek. Už tolika lidem vykouzlilo Povidlo úsměv na tváři. Velká poptávka se promítla do potřeby větších výrobních a skladovacích prostor. Dnes má proto Povidlo sklad o rozloze 800 m2. Díky skvěle propracované vnitřní logistice navíc dokáže odbavit objednávku již do 48 hodin, a to i přesto, že většinu svého sortimentu vyrábí až po přijetí objednávky od zákazníka.

Moderní technologie pro skutečně kvalitní zboží

Povidlo si nezakládá jen na originálních motivech, ale také na vysoké úrovni kvality zpracování. Jakmile značka obdrží objednávku, začíná se s tiskem. Některé zboží je již předem vyrobeno, takže stačí sáhnout po správné velikosti, barvě a motivu a objednávka může šupajdit k zákazníkovi. Kromě svého sortimentu nabízí značka i možnost zakázkové výroby.

V tiskařském prostoru, kde vznikají potisky, najdete dvě latexové tiskárny HP pracující s ekologicky nezávadným a vodou ředitelným inkoustem. Na rozdíl od konvenčních tiskáren je tedy inkoust zdravotně nezávadný a šetrný k životnímu prostředí. Dále zde najdete také moderní tiskárnu Xerox, na které se tisknou třeba buttony, fotoalba nebo milníkové kartičky. Jestliže si objednáte třeba hrnek nebo plecháček, nanáší se inkoust přímo na hrneček, což zajistí kvalitu a barevnou stálost motivu. Dále ve výrobě najdete tepelné pneumatické lisy, lisy na placky, snapback kšiltovky a další.

Co až je vytištěno?

Objednávka pak putuje z tiskařského do výrobního a skladového prostoru.Zjednodušeně následují 4 kroky.

1. Vyskladnění objednávky – i motivy, které se tisknou až na základě objednávky, procházejí skladovým systémem. Povidlo používá inteligentní sklad, čárové kódy a čtečky.

2. Umístění – zde se pro jistotu kontroluje kvalita potisku, poté se potisk umístí na textil.

3. Lisování – potisk se zažehlí na již zmíněných pneumatických lisech. Tyto lisy dokáží vyvinout obrovské teploty i tlak, proto potisky od Povidla drží tak pevně.

4. Balení – zde se objednávka už jenom překontroluje, zabalí a alou k zákazníkovi.

Povidlo, to není jen oblečení, ale také originální doplňky

Značka Povidlo nabízí svým zákazníkům zboží, které se dělí do dvou základních kategorií:

1. oblečení,

2. doplňky.

Povidlí oblečení

Oblečení s originálním potiskem se jen tak neokouká, a tak by nemělo chybět v žádném šatníku. Veselé oblečení bude bavit vás, ale také vaše okolí. Z jakých druhů můžete vybírat?

  • Trička,
  • mikiny,
  • body pro děti,
  • zástěry,
  • tílka,
  • spodní prádlo,
  • rodinné sety.

Oblečení se dělí do nejrůznějších kolekcí podle motivů. K dostání jsou třeba psí plemena, kočky, legendy, ovoce, víno, pivo a další. Vybírat ale také můžete podle typu příležitosti. Nastávající maminku můžete obdarovat tričkem s těhotenskými motivy, nevěstě pořiďte tričko se svatební grafikou a na vodu si oblečte vodácké tričko. Zkrátka je z čeho vybírat!

Povidlí doplňky

Hledáte originální doplněk pro sebe nebo chcete udělat radost přátelům? V tom případě byste měli zabrousit do kategorie doplňky. Najdete zde:

  • batohy,
  • tašky,
  • šerpy,
  • náramky,
  • hrníčky,
  • kravaty,
  • snapback kšiltovky,
  • fotoalba,
  • milníkové kartičky,
  • samolepky na zeď,
  • polštářky,
  • placky a odznaky.

Každý výrobek se pyšní originálním motivem. Stačí se jen zamyslet, pro koho nakupujete. Vsadit můžete pouze na decentní obrázek nebo pobavit obrázkem s vtipnou hláškou.

zdroj: venadesign.s5.cdn-upgates.com

zdroj: venadesign.s5.cdn-upgates.com

zdroj: venadesign.s5.cdn-upgates.com

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí