120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Black Friday

Módní přehlídky spodního prádla, které ve vás probudí skryté fantazie

Uveřejněno: 29.04.2021
Kategorie: MÓDA

Spodní prádlo je zkrátka nejdokonalejším kouskem oblečení, které kdy bylo vyrobeno. Proč? Protože kombinuje pohodlí s rafinovaným vzhledem, díky kterému se cítíte prostě sexy. Ne každé spodní prádlo však tyto požadavky splňuje. S vytahanými kalhotkami a sepranou podprsenkou terno neuděláte. Zjistěte, jaké spodní prádlo boduje na přehlídkových molech.

zdroj: idnes.cz

Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Módní přehlídky značky Victoria’s Secret se konají každý rok již od roku 1995. Fanoušci této značky přehlídky milují díky obrovské show, která se s módní přehlídkou pojí. Svůj věhlas získala díky propracovaným a stylizovaným kostýmům, kterým dominuje spodní prádlo. Bujarou přehlídku doplňuje dokonalá a hlavně živá hudba, přední baviči a nápaditá scénografie, která mnohdy bere dech. Na mole se modelky producírují v modelech, které dráždí fantazii. Nechybí jim přitom ikonická křídla, která modelkám propůjčila pojmenování Victoria’s Secret Angels. Zatímco tradiční módní přehlídky stojí pořadatele okolo 1 milionu dolarů, show Victoria’s Secret vyjde na neuvěřitelných 12 milionů dolarů. A není se čemu divit. Kromě fenomenálních kostýmů se na mole objevují modelky nejzvučnějších jmen. V roce 2018 se po mole prošla Elsa Hosk, Adriana Lima, Gizele Oliveira, Bella Hadid nebo Kendall Jenner. Přehlídku doplnila vystoupení Rity Ory, Halsey nebo skupiny The Chainsmokers.

Značka Victoria’s Secret byla založena v roce 1977 v San Francisku Royem Raymondem, který chtěl mužům ukázat, že nákup spodního prádla může být příjemnou záležitostí. Kromě spodního prádla pod taktovkou značky vznikají také parfémy, módní doplňky, plavky a oblečení.

zdroj: youtube.com

Módní přehlídka Le Chaton 2018 předvedla rajcovní módu pro pány i dámy

15. listopadu se v Trojském zámku uskutečnila přehlídka společnosti Le Chaton, která byla stylizovaná do zámeckého stylu. Scéně vévodil obraz Petera Paula Rubense. Po mole se procházelo celkem 25 modelek, ale také 5 modelů. Předvedli přes 200 modelů, od romantických až po velmi sexy. Kromě dámského spodního prádla bylo k vidění i spodní prádlo pánské. Na přehlídce se objevily kousky od značek Pleasure State, Lise Charmel, Antigel, Simone Pérèle nebo Implicte. Kromě nich byly k vidění také designérské značky Andres Sarda, Chantal Thomass nebo Marjolaine se svými hedvábnými košilkami a svetry. Tradičním hostem přehlídky byla módní návrhářka Iveta Řádková. Dojmy z přehlídky byly umocněny famózním vystoupením tanečnice Alex Dowis a její světelnou show.

zdroj: www.lechaton.cz

Rihannina Savage X Fenty Volume 2

2. října v roce 2020 proběhla druhá módní přehlídka zpěvačky Rihanny. Jak je možné, že se přehlídka konala? Protože ji vysílala Amazon Prime. Šlo o hodiny čisté zábavy, jemnosti a smyslnosti. Stejně jako předchozí rok i letos se návrhářka zaměřila na modely různých tvarů, velikostí i identit. O dokonalý hudební zážitek se postarali umělci jako Rosalía, Ella Mai, Bad Bunny, Travis Scott a Miguel. Na mole se předvedly modelky zvučných jmen. Jmenovat můžeme Bellu Hadid, Caru Delevingne nebo Paris Hilton. Rihannina kolekce prádla je unikátní v tom, že nenabízí pouze modely pro štíhlé, ale také plnoštíhlé nebo plus size ženy. Sexy totiž dokáže být i žena plných tvarů.

Savage X Fenty oslavuje nebojácnost a sebevědomí. Hlavním posláním značky je, aby se v jejím prádle lidé cítili dobře a sexy bez ohledu na to, jakou mají postavu.

zdroj: extra.cz

Etam a její romantické i neformální spodní prádlo

V rámci pařížského týdne módy konaného na podzim roku 2020 své spodní prádlo představila také francouzská značka Etam. Přehlídka se konala vedle pařížské Národní opery, poblíž hlavního butiku značky Etam. Prezentovaná kolekce dámy zaujala především výraznými, ale také jemnými styly. Na mole se představily modelky v exotickém, romantickém i neformálním spodním prádle. Slavné modelky, jako jsou Alejsa Kafelnikova, Cindy Bruna nebo Constance Jablonski, na mole doprovázela živá hudba, o kterou se postaraly zpěvačka Clary Luciani nebo rapperka Hatik. Vzhledem k prosazování modelek různých typů postav se i na této přehlídce předvedly modelky, které rozhodně nesplňovaly přežitý požadavek 90-60-90 cm. Během show si diváci mohli prádlo, které se jim líbilo, okamžitě zakoupit, a to díky technologii Live Video Shopping.

zdroj: cz.sputniknews.com

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí