120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až 80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Nažhavte se partnerskou masáží. Budete se divit!

Uveřejněno: 21.09.2021
Kategorie: TIPY

Chybí vám ve vztahu vášeň a romantika? Zkuste ji opět přivést k životu domácí masáží, díky které svého partnera poznáte zase o něco lépe. Vsadíme se, že intimní atmosféra, vzájemné dotyky a svůdné prádlo ani jednoho z vás nenechá chladnými!

Proč vyzkoušet partnerskou masáž

Erotická masáž možná na první pohled působí jako důmyslná předehra, kromě toho má ale celou řadu benefitů. Pozitivně působí na celkové zdraví, imunitu a psychickou pohodu a prokazatelně posiluje partnerský vztah. Partnerská masáž může být například skvělé překvapení pro váš protějšek na Valentýna.

Ulevuje od stresu a napětí

Dohánění pracovních povinností, nedorozumnění s kolegou nebo rodinné trable? Ať už vás přes den potkalo cokoliv, jemná masáž dokáže ze svalů odstranit nahromaděné napětí a přivést vás na jiné myšlenky. Pokud i vašeho partnera trápí v poslední době stres, dopřejte masáž i jemu.

Posiluje imunitní systém

Masáže ulevují nejen od bolesti svalů a kloubů, ale navíc zlepšují prokrvení organismu, podporují vyplavování toxinů a posilují obranyschopnost těla. Nemluvě o pozitivním působení na duševní rovnováhu a celkové psychické zdraví.

Prohlubuje pouto mezi partnery

Při partnerské masáži se do těla vyplavují nejen endorfiny, hormony štěstí, ale také oxytocin, hormon lásky. Právě ten je zodpovědný za prohlubování láskyplného pouta mezi partnery.

Umožňuje vám lépe se navzájem poznat

Vzájemné doteky a něžné laskání vám umožňují lépe se navzájem poznat – využijte toho na maximum a při masáži spolu komunikujte. Pokud jste v roli maséra, ptejte se svého partnera, co je mu příjemné. Zajímejte se o jeho přání, touhy a představy a snažte se je uvést do reality. Možná budete překvapeni, co vše se o svém partnerovi dozvíte.

Funguje jako smyslná předehra

Intimní masáž nemusí nutně vést k sexu, zcela jistě je ale ideální předehrou. Během masáže se začněte pomalu svlékat, až nakonec zůstane zcela nazí nebo ve svůdném prádle.

Muže zaručeně vzruší pohled na partnerku v dámské košilce nebo sexy soupravě složené z krajkových kalhotek a podprsenky, podvazků a průsvitného župánku. Čím více kousků žena oblékne, tím déle bude její partner čekat, než ji konečně uvidí zcela nahou, a jeho vzrušení poroste.

Nenechte se ale mýlit – i pánské prádlo dokáže navodit erotickou atmosféru. Nejprve si ale zjistěte, co přijde vzrušující vaší partnerce. Ne každá totiž dokáže rozdýchat pánské slipy!

Velkolepé přípravy na masáž

K masáži může samosebou dojít zcela spontánně – například při sledování oblíbeného televizního seriálu nebo chvíli před usnutím. Pokud si ji ale naplánujete předem, budete se mít na co těšit.

Zvolte si proto s partnerem či partnerkou konkrétní večer, během kterého se budete věnovat jeden druhému, a vyhraďte si na sebe dostatek času. Nalaďte se na společně strávené chvíle romantickou večeří při svíčkách nebo koupelí v horké vaně. Těsně před masáží rozložte na postel nebo pohovku čisté osušky, abyste zamezili mastným skvrnám od masážního oleje.

Poznejte zásady partnerské masáže

Partnerská masáž má přispět k prohloubení vašeho vztahu, navodit intimní atmosféru a opět ve vás zažehnout erotické napětí. Jako taková má svá specifika, která byste měli znát dříve, než se pustíte do masírování.

  • Aktivitu vyvíjí jen jeden ze dvojice, druhý přijímá masáž zcela pasivně. Následně si můžete role vyměnit.

  • Než začnete s masáží, masážní olej nejprve rozehřejte v rukou.

  • Během masírování nespěchejte. Dopřejte sobě i partnerovi dostatek času a poznejte důkladně všechna jeho zákoutí.

  • Postupujte od méně intimních míst k těm intimnějším. Začínejte lehounkými dotyky, později je možné trošku přitlačit. Ovšem pouze tak, aby masáž byla partnerovi příjemná.

  • K masáži nemusíte používat pouze ruce. Co takhle vzít si na pomoc rty, chodidla nebo třeba ňadra? Fantazii se meze nekladou.

Sexy masáž pro muže: Jak nažhavit svého partnera?

Než přistoupíte k samotné masáži, ztlumte v místnosti světla, zapalte svíčky, pusťte relaxační hudbu a pokud chcete, oblékněte si sexy tanga a podprsenku. Nechte partnera, ať se položí na břicho, a obkročmo si na něj sedněte. Následně si v dlani rozehřejte masážní olej a začněte ho roztírat po mužových zádech. Masírujte pomalými pohyby od hýždí až po ramena a zpět.

Čas od času muže poškádlete a rukou zajeďte až na jeho zadeček a do oblasti třísel. Jakmile má dostatečně naolejovaná záda, můžete se po něm lehce a velmi pomalu sklouznout. Klidně na sebe nalejte trochu oleje také, ideálně tak, aby vás partner mohl sledovat v zrcadle.

Nyní přichází na řadu samotný zadeček. Odsedněte si od partnera tak, abyste se nacházela po jeho boku a on na vás pohodlně dosáhl rukou. Klidně ho vyzvěte, ať vás hladí na zadečku, a vy se zatím věnujte vnitřní straně jeho stehen. Jedná se o velmi vzrušivé, ale mnohdy také lechtivé místo, nebojte se proto mírně přitlačit.

Nakonec nechte partnera, aby se přetočil na záda a pokračujte v masáži. Partner vás nyní může pohodlně sledovat, tak toho využijte a předvěďte se mu ve svém nejsvůdnějším dámském prádle.

Sexy masáž pro ženy: Jak rozvášnit svou partnerku?

Příprava by měla předcházet každé relaxační masáži, pokud se ale chystáte masírovat svou partnerku, přistupte k ní skutečně důkladně. Snažte se o to, aby si následující romantické chvíle užila, uvolnila se a přestala myslet na každodenní povinnosti.

Rozhodně nezapomeňte zapálit svíčky, zapnout partnerčinu oblíbenou hudbu a kápnout pár kapek éterického oleje do aromalampy. Připravte také místo, kde budete partnerku masírovat – drahé povlečení, deky a polštáře dejte stranou, místo nich rozprostřete čisté a nahřáté ručníky.

Jakmile je vše přichystané, najděte si pohodlnou polohu a začněte s masáží partnerčiných zad a šíje. Na tělo jí naneste zahřátý masážní olej a jemnými, pomalými pohyby ji masírujte od hýždí směrem k ramenům. Neopomeňte ale ani zadeček, boky a ňadra.

Nebojte se zajet prsty do vlasů (samozřejmě jen v případě, že to ženě nevadí – přeci jenom máte ruce od oleje) a mírně zatahat. Jakmile cítíte, že je ta pravá chvíle, posuňte se na partnerčině těle o něco níž – zaměřte se na její zadeček, stehna a pozornost věnujte také chodidlům, kde se ukrývá celá řada reflexních bodů.

Ve vhodné chvíli ženu přetočte na záda a pokračujte tam, kde jste přestal. Nechte se vést svou intuicí, všímejte si partnerčiných reakcí a přizpůsobujte tomu své dotyky.

Po masáži si sdělte své dojmy

Pokud párovou masáž zkoušíte poprvé, může se stát, že zcela nesplní vaše očekávání. Přistupujte k ní proto spíše jako ke hře, během které se s partnerem vzájemně poznávat a zjišťujete, co se vám líbí a co naopak není váš šálek kávy.

Své poznatky si ale nenechávejte pro sebe a sdělte je po masáži svému partnerovi. Soustřeďte se na to pozitivní a pokud se vám něco vyloženě nelíbilo, buďte konkrétní, aby partner věděl, že se kritika netýká jeho osobně.

Čím si partnerskou masáž zpestřit?

Párovou masáž si můžete zpestřit například hřejivým masážním gelem, aromaterapii nebo erotickými hračkami. Zapojte fantazii a splňte sobě i partnerovi ty nejtajnější sny.

Kdo maže, ten jede

Bez kvalitního oleje se neobejde žádná masáž, natož ta erotická. Pro jistotu vybírejte čisté, jednodruhové oleje určené k masírování, u nichž nehrozí riziko alergické reakce. Opatrní buďte s hřejivým olejem, jehož účinek nemusí být každému příjemný.

Obklopte se vůněmi

Pro ještě větší uvolnění a navození romantické atmosféry doporučujeme použít pár kapek éterického oleje, který nakapete do aromalampy. Provoňte místnost jasmínem, levandulí, santalovým dřevem nebo růží. Ta společně s bergamotem a muškátem prohlubuje pouto mezi partnery.

Vezměte si na pomoc erotické hračky

Párovou masáž posunete na zcela jinou úroveň, pokud si k ruce vezmete pár vhodně zvolených pomůcek. Co takhle zavázat svému partnerovi oči šátkem nebo mu na oči nasadit škrabošku, ať si může dosyta vychutnat každý váš dotek? Nebojte se použít ani peprnější hračky – peříčko, plyšová pouta nebo třeba bičík.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí