120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Noste neviditelná trička – mohou vás zachránit od trapasu

Uveřejněno: 14.02.2022
Kategorie: MÓDA , TIPY

Vhodné tričko pod košilí vám může pomoci soustředit se na to, co je pro vás v danou chvíli opravdu důležité. Proč se rozhodnout pro tričko pod košili a jaké další výhody přináší?

Pracovní schůzka ve vyhřáté místnosti nebo nápor stresu může velmi rychle způsobit nadměrné pocení a celkově nekomfortní pocit právě ve chvíli, kdy je více než žádoucí cítit se dobře a pohodlně. Nadměrné pocení se hned projeví na vašem oblečení a vy potom musíte řešit, jak tato místa nejlépe skrýt nebo se v nejlepším případě převléknout. Stačí si zvolit správné spodní tričko a nic z toho už vás nemusí trápit.

 

Trička pod košilí z dávných dob minulých

Dříve nosili pánové pod košilí trička nebo tílka hlavně z důvodu nepříjemného materiálu. Nekomfortnímu pocitu se sice možná ubránili, ale stačilo rozepnout knoflík nebo odložit kravatu a viditelné bílé tričko tak zkazilo celkový dojem jinak elegantního vzhledu.

V dnešní době už mají pánové na výběr obrovské množství slušivých padnoucích košilí, a přesto hrají spodní trička velkou roli pro zachování komfortu a pohodlí. Přesto se stále někteří dívají nedůvěřivě na trička pod košilí právě kvůli vzpomínkám na své otce z let minulých.

 

Nosit nebo nenosit tričko pod košilí?

Pokud jste se již měli možnost setkat s jinak pohledným a sympatickým mužem, a přesto váš pohled mnohem více zaujala přilepená košile na hrudi nebo zádech, zřejmě se budete přiklánět k možnosti nošení trička pod košilí. Pravdou je, že trička a tílka pod košilí mnoha pánům vyhovují právě pro pocit určité volnosti, kdy se nemusí zabývat nadměrným pocením nebo průsvitným materiálem, který občas dokáže pozlobit v nejméně vhodnou dobu.

 

Někteří nošení triček a tílek pod košilí považují za staromódní výstřelek. V určitém smyslu mají pravdu, ale typicky bílá tílka patří dnes již k minulosti. V dnešní době spodní trička plní svou funkci dokonale a při správném výběru jsou především naprosto neviditelná, a dokonce je na těle při správném výběru nebudete ani vnímat.

 

Jak správně vybrat tričko pod košili?

Při výběru trička pod košili věnujte velkou pozornost výstřihu. Nejvhodnější volbou je výstřih do V, kdy i při rozepnutém knoflíku nebo sundání kravaty neodhalí vaše košile spodní tričko a nenaruší tak celkový dojem vzhledu. Aby nedocházelo k situacím, kdy si při sebemenším pohybu musíte tričko pod košilí sunout zpátky do kalhot, zvolte vhodnou prodlouženou délku. Spodní tričko by mělo výborně sedět na těle a díky délce bude bezpečně skryto pod kalhotami.

 

Kvalitní materiál zaručuje pohodlí

Materiál každého oblečení je alfou a omegou pro pohodlné nošení. Pokud má ještě navíc plnit určitou funkci, záleží na správném výběru o to víc. Pro spodní tričko zvolte rozhodně 100 % bavlnu, která je velmi příjemná na nošení, nezpůsobí vám alergickou reakci a dokonale chrání před vznikem mokrých propocených skvrn na košili.

 

Neviditelné tričko by vám mělo padnout těsně na tělo, proto je ideální zvolit velikost o číslo menší, než jste zvyklí nosit. Bude prakticky vaší druhou kůží. Tato funkční trička zaručují dokonalou neviditelnost díky zpracování materiálu. Protože jsou okraje naprosto ploché, nerýsují se viditelně pod košilí. Pokud je materiál příjemný a spodní tričko perfektně sedí, během dne zapomenete, že jej na sobě máte.

 

Zvolte si správnou barvu spodního trička

Docílit, aby tričko nebo tílko pod košilí nebylo vidět, již není tak těžké. Pod tmavou košili můžete zvolit spodní tričko stejného odstínu. Čemu byste se ale měli určitě vyvarovat, jsou kontrasty. Stále platí pravidlo správné délky a výstřihu, který neodhalí tričko pod košilí ani při odložení kravaty či rozepnutí knoflíku.

 

Pokud nosíte především světlé košile, bílá tílka jsou pod nimi velmi snadno vidět a nevypadají slušivě. Proto se na trhu objevila spodní trička tělové barvy, která dokonale splyne s vaší pokožkou a zůstávají i pod světlým oblečením neviditelná.

 

Neviditelná trička nejen pro muže

Příležitosti, kdy potřebujete skrýt běžné spodní prádlo, se nevyhýbají ani ženám. Průsvitné světlé košile snadno odhalují vše, co se pod nimi skrývá a pokud nechcete dát vědět účelově, jakou podprsenku skrýváte pod košilí nebo světlým tričkem, snadno tuto situaci vyřešíte s pomocí spodního dámského trička nebo tílka. Na trhu v nabídce neviditelná dámská trička, která něžnější pohlaví využijí pod formální oblečení a dámská tílka pod světlejší běžná trička.

 

Na otázku, zda je pro vás nošení trička pod košilí ta správná volba, si musíte odpovědět sami dle svého vlastního uvážení. Každopádně pohled na propocenou pánskou košili by měl v dnešní době patřit možná už jedině k filmům s charismatickým hlavním hrdinou, který právě překonal celou skupinu nepřátel. Narozdíl od kolegy nebo klienta mu takové fiasko rády odpustíte.

Pokud patříte mezi pány denně nosící formální oblečení, možná vám tento článek dostatečně přiblížil značné výhody spodních triček a některým odpůrcům snad i může změnit pohled a dodat odvahu. V našem dnešním zrychleném světě plném každodenního stresu je důležité snažit se, abychom se cítili příjemně, ať už se nacházíme v jakékoliv situaci. Proč tedy nevyzkoušet něco, co může k takovému pocitu přispět?

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 010 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí