120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Oblečení na doma pro chladné dny

Uveřejněno: 03.01.2022
Kategorie: MÓDA , TIPY

Doby, kdy se na doma nosilo nepohodlné oblečení jsou dávno pryč, tím spíš v zimních měsících. Tepláky, legíny a teplé ponožky se za poslední roky staly běžnou součástí našich životů. Zaměřují se na ně i světoznámé značky nebo lokální návrháři a s tím souvisí také to, že mají moderní střihy a originální design. I při sledování seriálu nebo lenošení na gauči tedy budete maximálně in a když bude potřeba, můžete rovnou vyrazit do ulic. 

Hřejivé legíny na doma i na ven

Pro víkendy na horské chalupě i všední dny v městském bytě jsou jako dělané zateplené legíny. Potřebujete si během dne odskočit na nákup nebo pro poštu? Žádný problém. Pokud si přes tyto legíny obléknete dlouhý svetr a obujete vysoké kozačky, klidně v nich vyjděte do víru velkoměsta. Jsou totiž až neskutečně fashion, často mají populární norský vzor a zamilujete si je na první pohled.

Trendy domácí komplety

Mezi aktuální hity ale patří i domácí soupravy, tedy kalhoty ve spojení s volnějším tričkem. Většinou mají pohodlný střih do zvonu a vyrábějí se z příjemné žebrované bavlny. Dobře tedy drží tvar, aniž by se musely žehlit, což vám  ušetří spoustu času a starostí. Přesto jsou na těle velmi příjemné a lehce vás zahřejí. A samozřejmě také dokonale barevně a stylově ladí. Inspirovat se můžete u českých i zahraničních celebrit.

TIP: Podprsenky pod takové domácí oblečení nemusíte nosit vůbec, ale pokud je to pro vás nepředstavitelné, zkuste pohodlnější bavlněné braletky.

Klasika v podobě teplákové soupravy

Kombinace sladěné mikiny a tepláků je prostě nestárnoucí a v moderním pojetí vypadá dokonale. Přesto vám i v chladných dnech zaručí až neuvěřitelné pohodl. Stačí vybírat kvalitní přírodní materiály, nejlépe organickou bavlnu

Možná vás překvapí, že tepláky nejsou na poli módy žádnou novinkou, Vznikly už na konci 19. století a poprvé je ve 20. století zpopularizovala americká značka Le Coq Sportif. Dlouho byly ale považané za kousek vhodný zejména na cvičení. Aź v 80. letech se začaly nosit zcela běžně a o zhruba 10 let později se pak tento trend přesunul z USA i k nám do Evropy. Následně jejich slávu obnovila pandemie a dnes patří k našim nejběžnějším kouskům v našich šatnících. Oblíbili si je jak obyčejní lidé, tak slavné osobnosti.

A pokud vás nebaví klasické teplákové soupravy, možná vás zaujmou teplákové šaty, které se dají nosit samostatně i ke klasickým a teplým legínám, podle toho, jakou teplotu v bytě máte. A i ty samozřejmě patří ke kouskům, ve kterých uděláte parádu i ve městě, na procházkách a výletech. Zpravidla mají také praktickou kapuci, ve které vás nepřekvapí ani déšť nebo sníh.

Ponožky jsou na zimu základ

Huňaté ponožky, které jste dostali k Vánocům, se ještě budou hodit. Rozhodně je tedy po novém roce neuklízejte. Naopak si klidně ještě přikupte několik párů v lednových slevách. Zahřejí, i když si k nim vezmete jen klasické tepláky nebo legíny na doma a zároveň svým vzhledem laděným do zimních tónů upoutají na první pohled. Možná seženete i model s norským vzorem nebo s vtipnými motivy sněhových vloček, sobů, sněhuláků apod..

Maximální pohodlí na spaní

Svůdná krajková pyžamka jsou sice krásná, ale přiznejme si, že moc tepla nepřidají. Raději si tedy na zimu pořiďte alespoň jedno opravdu teplé pyžamo. A nemějte strach, může vypadat lépe, než si vůbec dokážete představit. Naše široká nabídka vás o tom určitě přesvědčí.

Slaďte se s partnerem a dětmi

Stejná pyžama zdaleka nemusíte nosit jen na Vánoce nebo na pyžamovou párty. Slušet vám budou i na společném víkendu na horách nebo klidně v pohodlí domova. A nezapomeňte si v nich udělat minimálně jednu roztomilou fotku na památku. V ideálním případě je ale uložte i na příští rok.

Saténový župánek nahradí zimní varianty

Pod huňatý župan alespoň dobře schováte sexy prádlo nebo saténové pyžamko a překvapení bude pro partnera o to zajímavější. Vybírat můžete z různých barev, střihů i materiálů. My určitě doporučujeme kvalitní bavlnu, za kterou si sice na začátku připlatíte, ale zase vám dlouho vydrží a hlavně je prodyšná a zároveń hřejivá. Vyrábí se z ní tedy většina teplého oblečení na doma, zdaleka ne jen župany.

Pletené trenky – spodní prádlo ideální pro chladné dny i večery

Na závěr vám jen chceme připomenout, abyste pod teplé oblečení nezapomněli ani na extra teplé spodní prádlo, které vytváří základ vaší domácí garderóby. Jedním z takových kousků jsou například pletené trenky, které pořídíte v mnoha módních designech. Zahřejí už na první pohled, a co teprve, když si je obléknete na sebe?

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 016 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí