120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Black Friday

Pánové, v čem spíte? Myslíte si, že je to sexy?

Uveřejněno: 29.07.2021
Kategorie: TIPY

Pečlivý výběr vhodného spodního prádla na spaní je klíčový pro váš spánek, sexuální život i zdraví. Přece jen člověk stráví třetinu svého života spánkem, a pokud v posteli nespíte sami, není úplně žádoucí spát ve starém otrhaném tričku a obnošených teplákách. Na trhu je dnes spoustu různých úborů na spaní, z nichž si můžete vybrat. Byla by proto škoda nevyužít příležitosti a nepořídit si pyžamo, které vám bude skutečně sedět a skvěle vypadat.

To, co je pohodlné, nemusí být také sexy

Je pravdou, že pohodlí je důležité. Ovšem není nejlepší nápad na spaní nosit oblečení, které je vám z nějakého důvodu líto vyřadit ze šatníku. Stará trička, košile, kraťasy či tepláky totiž nemusí splňovat hlavní kritéria správného pánského oblečení na spaní. Nehledě na to, že vaše partnerka z obnošených kousků jistě také nebude nadšená. Mnohem lepší je proto sáhnout po některé z následujících variant:

● pánském spodním prádlu na spaní,

● pánském pyžamu,

● pánské noční košili,

● pánském overalu na spaní nebo dupačkách pro dospělé.

Další možností je spát naostro. Mezi odborníky, a dokonce i mezi ženami, ohledně toho ale panují rozporuplné názory. Někteří spaní bez oblečení schvalují, jiní zase nikoli. Pokud vám to je ale příjemné a nebojíte se, že se moc nevyspíte, klidně se spánku nahý nebraňte. V takovém případě je ale zase důležité komfortní povlečení.

Střihy, které rozdmýchají vášeň a které naopak

Pánská pyžama již dávno nejsou jen pro dědečky. Na výběr v současné době máte nejrůznější slušivé varianty a velké množství designových provedení, které na vás jistě ocení i vaše drahá polovička. Mezi jednoznačně nejoblíbenější oblečení na spaní pro pány patří trenky nebo boxerky. Pánské trenky totiž nabízí dostatek volnosti, což je vlastnost, která by nočnímu úboru neměla chybět. Boxerky na spaní zase umí s tělem splynout jako druhá kůže a jsou o něco více sexy, neboť hezky obtáhnou hýždě. Mezi sexy spodní prádlo dále patří slipy, které se v poslední době opět vrací do módy. Na spaní ale nejsou příliš vhodné, protože mohou škrtit a způsobit přehřívání intimních partií.

A zajímá vás, jaké střihy jsou podle žen antisexy? Dámy považují za nelichotivé zejména pánské noční košile, příliš volné plátěné trenýrky s proužky, které se nosily v minulosti, a obtažené podvlíkačky, jež připomínají taneční úbor pro baleťáky. To je v jednoduchosti trio, kterému byste se měl vyhnout, pokud chcete svou partnerku v posteli mile překvapit. A to i přesto, že vám například pánská noční košile nebo plátěné trenky na spaní mohou být neskutečně příjemné!

V čem spát v létě?

Materiál je nejdůležitějším aspektem, který byste při výběru pyžama na spaní měl zohlednit. Ideální jsou přírodní materiály jako bavlna, biobavlna nebo bambus. Všechny tyto látky perfektně sají pot, jsou hebké na dotek a poskytují neuvěřitelný komfort. Obzvlášť pyžama a spodní prádlo z bavlny patří mezi nejuniverzálnější kousky, neboť je můžete díky výborné absorpční schopnosti využít jak v létě, tak v zimě.

Vhodné je také oblečení ze žerzeje nebo saténu. Ze saténu se vyrábí hlavně trenky na spaní, které příjemně chladí a jsou mimořádně prodyšné. Saténové spodní prádlo zároveň vypadá na první pohled luxusně a stylově. Pokud tedy v létě nejraději spíte bez trička, protože je vám pořád horko, určitě vsaďte na saténové trenýrky, v nichž se budete cítit za každé situace skvostně. Pokud naopak nemáte rádi, když vám fouká na záda, pořiďte si ke spodnímu prádlu nebo pyžamovým kraťasům žerzejové tílko. Žerzej je bavlněná tkanina, která vyniká nemačkavostí, prodyšností a elastičností.

V čem spát v zimě?

V čem spí muži v zimě? To je jednoduchá otázka, na kterou je velmi složitá odpověď. Některým mužům je totiž horko i za chladného počasí, a tak preferují i přes zimu na spaní jen minimum oblečení. Obvykle se ale noční pánský úbor na zimu skládá z horního a spodního dílu s dlouhými rukávy a nohavicemi. Opět ale velice záleží na zvoleném materiálu.

Přes zimu jsou nejvhodnější hřejivé a trochu silnější materiály jako například flanel, mikroflanel nebo mikroplyš. Látka by měla obsahovat vysoký podíl bavlny, abyste se v pyžamu cítil pohodlně. Flanel je lehce zdrsnělá tkanina s vysokou pevností, z níž se nejčastěji vyrábí celé pyžamové komplety, tepláky a propínací košile. Z měkkého mikroplyše se naopak šijí vtipné overaly nebo dupačky pro dospělé. Tyto kousky ale patří spíš mezi vtipné oblečení pro doma než mezi sexy kousky, kterými byste svou polovičku uchvátil.

Tohle raději ne…

Co se týče oblečení na spaní, úplně byste se měl vyhnout komplikovaným a členitým střihům s velkým množstvím kapes, ozdobnými knoflíky nebo jinými designovými detaily, které by mohly akorát překážet a kazit vám spánek. Úplně zapomeňte na to, že takové pyžamo vypadá stylově. Když se v něm v průběhu noci nebudete dobře cítit, bude vám krásný vzhled pyžama k ničemu. Samozřejmé také je, že vás nesmí pyžamo nikde škrtit nebo tlačit. To se týká především nohavic, rukávů nebo šňůrek a gum v pase. Dále byste se měl vyvarovat umělým materiálům, nebo alespoň jejich vysokému podílu, protože syntetická vlákna mohou podporovat noční pocení.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (4)

Barbora


26.10.2022 09:34:31

Krátké tričko a kalhotky bile je to příjemné

Matěj


26.10.2022 09:28:24

Tricko a trenýrky nebo boxerky v tom se spí dobře miluji spodní prádlo na spani

Karolina


17.10.2022 04:08:23

V tričku a kalhotkách

Jan


10.10.2022 14:53:17

Já spím v krátkém triků a boxerkach

Přidat komentář



100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí