120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Pánské erotické prádlo, kterým zapůsobíte

Uveřejněno: 12.04.2021
Kategorie: MÓDA

Většině z nás si pod slovním spojením pánské erotické prádlo vybaví extravagantní tanga kupovaná spíše z recese k narozeninám nebo Vánocům. Ženy je ale podle průzkumů na mužích příliš neocení a ani samotným mužům nevyhovují. Jaké pánské spodní prádlo je tedy nejvíc sexy? A co výběr prádla prozradí o erotických fantaziích?

Boxerky obepnou vypracovaný zadek

Nebudeme vás dlouho napínat, za nejvíc sexy prádlo pro muže jsou už dlouhé roky považovány boxerky. Sluší hlavně vyšším a alespoň lehce vypracovaným postavám, protože dokonale obepnou zadek i mužskou chloubu, ale lehce zkracují nohy. Poskytují dostatek pohodlí a ženy mají nejraději, proto bývají volbou číslo jedna, zejména u mladších ročníků. Velmi ale záleží i na velikosti a designu boxerek, infantilní potisky v kombinaci s nepadnoucím modelem můžou partnerku naopak odradit.

Není žádným tajemstvím, že nositelé boxerek jsou vášniví milovníci a nebojí se ani drsnějších praktik. Rádi převezmou iniciativu a nejspíš s nimi nikdy nebude nuda. Vzhledem k tomu, že jsou velmi náruživí, mívají ale také sklony k nevěře.

Slipy prodlouží nohy

Na mužích nižší postavy se budou ženám možná trochu překvapivě líbit slipy. A důvod je jednoduchý. Tento typ spodního prádla opticky prodlouží nohy. Dlouho se ale spekuluje o jejich negativním vlivu na zdraví a plodnost. Pánové by tedy neměli vybírat příliš těsné modely a ani se nedoporučuje je nosit každý den.

Příznivci slipů se dělí do dvou skupin. Klasické slipy v neutrálních barvách napoví, že jde o milého a citlivého muže,  který preferuje vážné vztahy před jednorázovým dobrodružstvím. Na nic si nehraje a je i v intimních otázkách upřímný. Ženy potěší, že bude dobrým milencem, který vždy myslí i na partnerku. Slipy s výraznými nápisy a logy značek nosí úplně jiné typy mužů. Pozor na to, že se často jen vychloubají a v posteli nejsou tak dobří, jak tvrdí.

Co dokážou slipy s push-up efektem?

Pánské slipy oblíbené hlavně starší generací prošly v poslední době docela zásadní proměnou. Některé mají dokonce push-up efekt, a tak dokážou vše potřebné lehce pozvednout, a tedy zvětšit. Už tedy víte, jak oslnit ženu, která má ráda moderní vychytávky a řekněme obdařenější muže.

Trenky skrývají nejedno překvapení

Pro milovníky a milovnice volnosti budou ideální trenky, které nechávají velký prostor představivosti. Jsou velmi pohodlné a můžou je bez obav nosit i méně obdaření muži, protože nikdy neukážou více, než je potřeba. Ženy malá tajemství milují, takže obě strany budou spokojené. Alespoň pro začátek byste se ale měli vyhnout komickým motivům, pleteným trenkám a dalším bizarnostem. Navíc mají trenky prokazatelně dobrý vliv na mužské zdraví a plodnost, často je svým partnerům tedy kupují i polovičky, které plánují rodinu.

A pokud jde o charakteristiku milovníka klasických trenek. Vězte, že je velmi nezávislý, má rád nové věci a rád experimentuje. Platí to samozřejmě i v oblasti sexuality. Milované partnerce ale bude věrný, má smysl pro rodinu a můžeme ho označit i za velkého pohodáře.

Tanga ještě nemusí znamenat problém

Pokud muž občas rád obléká pánská tanga, partnerku to nejspíš překvapí. Nemusí na tom ale být nic špatného. Zkrátka sto lidí, sto chutí. Možná má rád erotiku a lehký fetiš, ale pokud si najde podobně smýšlející partnerku, může jí být skvělým milencem. Bývá pozorný a ženám splní nejedno přání, nejen v rámci erotiky. Většinou jde o dobře situovaného muže, který preferuje kvalitu a luxus a to samé dopřává i své ženě. Upozorňujeme ale, že tanga si žádají bezchybnou postavu, jinak opravdu dobře nevypadají. Dříve je upřednostňovali i někteří sportovci, například cyklisté. Chránily totiž důležité partie, ale poskytovaly dostatek volnosti.

Sportovci budou neodolatelní v jocksech

Před pár lety se hojně rozšířil model, který spojuje pánská tanga s boxerkami, takzvané jocksy. Existují už zhruba 100 let a jako první je údajně využívali žokejové nebo ragbisté, Jejich popularita ale začala stoupat teprve nedávno, když začalo být běžné trávit volný čas cvičením. Pokud nejste fanoušci sportů, možná je ani neznáte. Pro profesionální sportovce je ale tahle novinka absolutním must-have. Díky minimalistickému a hlavně elastickému zadnímu dílu poskytují komfort i při náročných aktivitách, nepřekáží a neshrnují se. Navíc jsou i ideálním prostředkem, jak zapůsobit na partnerku. Gumy totiž ještě vylepší tvar vypracovaného zadku, takže mu bude chybět už jen málo k naprosté dokonalosti.

Chozením naostro ženy nenalákáte

Nahota je možná vzrušující, ale o lehce zakryté nahotě to platí dvojnásob. Pánové, kteří spodní prádlo nenosí to tedy budou mít u něžného pohlaví složitější. Pokud tedy přemýšlíte, jak překvapit ženu svých snů, minimálně napoprvé tento způsob nezkoušejte. Nic ale není ztraceno, jistě se najdou i dámy, které si budou v nahotě libovat minimálně stejně jako vy. Otázkou je, jestli vám to bude vyhovovat oboustranně.

Obecně se tvrdí, že odpůrcům spodního prádla nechybí hrdost a sebevědomí, tito alfa samci jsou ale někdy až příliš domýšliví a zbytečně se povyšují. V ložnici se chovají hodně podobně, čekejte dominanci, ale i hravost a touhu stále zkoušet něco nového.

Něco pro fajnšmekry a experimentátory

Některým ženám se na mužích líbí i průsvitné materiály, latex nebo hedvábí. Naopak zapovězená je krajka. Pokud patříte mezi velké experimentátory, můžete se pro výjimečné příležitosti poohlédnout i po takových modelech. Nabízejí se například boxerky s transparentními pruhy, saténová tanga s ozdobami nebo kožené a latexové body či komplety. Pro případ rychlé akce vybírejte ta, která mají zapínání na ideálních místech. Barevně vede rozhodně černá, další odstíny doporučujeme zařadit až po prvních pozitivních zkušenostech. :)

Kvalitní materiály a prověřené značky vedou

Ať už se rozhodnete zaujmout partnerku jakýmkoliv typem spodního prádla, pamatujte, že chybu neuděláte s modelem od známé značky z kvalitního přírodního materiálu. Samozřejmostí by měl být také dokonale padnoucí střih a design. Ani ty nejlepší boxerky totiž nevypadají sexy, pokud vám nelichotí barevně a jsou příliš těsné nebo naopak volné.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí