Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

Pietro Filipi – nová značka na Trenýrkárna.cz

Uveřejněno: 05.06.2024
Kategorie: MÓDA

Značka Pietro Filipi je českým zákazníkům dobře známá. Přinesla na trh moderní oblečení do práce i na volný čas a rychle se stala oblíbenou především u zákazníků, kteří si potrpí na prvotřídní kvalitu, propracované střihy a moderní styl. V minulých letech ji ale potkal pád na dno, insolvence a nejistá budoucnost. Podaří se značku zachránit.

Pietro Filipi více než 30 let na našem trhu

Značku Pietro Filipi založil v roce 1993 Petr Hendrych se zcela jasným záměrem – vytvářet v Česku jedinečné business oděvy, ale také oblečení pro volný čas. Společným jmenovatelem vždy byly kvalitní materiály, precizní a nápadité střihy a nadčasovost, kdy jednotlivé kousky časem neztrácejí na hodnotě.


Oděvy Pietro Filipi si právem získaly širokou popularitu a věhlas, takže došlo i na expanzi do zahraničí, například do Litvy nebo Lotyšska. Po úspěšných letech ale přišla krize spojená s pandemií Covid-19 a firma skončila v insolvenci. Vlastníci se pokoušeli značku různými způsoby vzkřísit, ale snaha doposud nebyla příliš úspěšná.

Obchod Pietro Filipi s béžovým dámským a pánským kostýmem

Oblečení Pietro Filipi znovu ve vaší skříni

A právě v tu chvíli přicházejí na scénu Ruslan Skopal a Adam Rožánek. Tento podnikatelský tandem má za sebou celou řadu úspěchů, z nichž nejvýraznější je jistě vybudování tvého oblíbeného e-shopu Trenýrkárna.cz. Podařilo se jim také úspěšně převzít značku Styx a od základů vybudovat značku Nedeto – oba brandy aktuálně patří k tomu nejoblíbenějšímu, co Trenýrkárna.cz nabízí.


Pietro Filipi tak tvoří logické pokračování businessu, které zákazníkům přinese exkluzivní kousky, které se mohou postavit na úroveň světových značek, jako jsou Calvin Klein nebo Tommy Hilfiger.

Prémiové spodní prádlo pod záštitou Trenýrkárna.cz

Prvním výstřelem této spolupráce je exkluzivní kolekce spodního prádla, která přinese do tvého šatníku hebké materiály, precizní střihy a moderní vzhled. Na své si tady přijdou muži i ženy a dojde i na produkty, které na českém trhu stále nejsou tolik obvyklé.

Tmavovlasý muž v černých boxerkách s bílou gumou Pietro Filipi
V první řadě se jedná o boxerky s pytlíkem, které přinesou pánským intimním partiím dokonalý komfort. Nikde se nic nemačká a ty si tak můžeš užít příjemnou volnost bytí. Pro ty, kdo raději zůstávají u klasiky, jsou nachystané klasické boxerky s příměsí elastanu, které perfektně padnou a dokonale zdůrazní tvoje přednosti.


Dámská kolekce spodního prádla je postavená na kalhotkách klasického střihu, které se perfektně hodí na každodenní nošení. Zdobí je širší vytkávaná guma v pase, která jim dodává moderní švih. Ženy si mohou zachovat svůj styl za každých okolností také díky kolekci menstruačních kalhotek.


Nedílnou součástí každého šatníku jsou vysoké ponožky, které se hodí do práce i na volný čas. Ponožky Pietro Filipi jsou vyrobené z bambusových vláken, které dobře odvádí vlhkost a jsou skvělou volbou pro každý den. Můžeš si je pořídit v mnoha barvách, takže ani tvůj byznys šatník nebude nudný.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář