120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Pozor jen pro odvážné: Nejpodivnější kalhotky světa

Uveřejněno: 24.02.2021
Kategorie: TIPY

Výrobci dámského spodního prádla se neustále něčím předhání. Na tom by nebylo nic špatného. Ovšem dokud světlo světa nespatří opravdu bizarní kousky, které jsou všem jen pro smích. Ale kdo ví, možná si své spotřebitele najdou. Abychom předem nevšední spodní prádlo nezatracovali, udělejte si na něj názor sami.

Stojí neviditelné spodní prádlo skutečně za to?

Vypadá to, že sexy spodní prádlo dostalo nový rozměr. Výrobce Baba přišel s neviditelnými kalhotkami, pod kterými skutečně nic neschováte. Jsou totiž kompletně vyrobené pouze z několika průhledných silikonových pásků, z ničeho jiného. Ano, přesně z těch silikonových pásků, které se používají u podprsenek místo ramínek v případě, že není žádoucí, aby byla barevná ramínka na první pohled okamžitě vidět. Každá žena, která je ale byla nucena použít, moc dobře ví, že nejsou právě úplně komfortní. I přesto mají průhledná silikonová ramínka u podprsenek svůj smysl. Jaký ale spočívá smysl těchto dámských kalhotek? Pro pobavení nebo na romantické chvilky by se možná hodily. Vzít si je ale třeba do posilovny, nebo kamkoliv jinam, kde jsou společné šatny, opravdu nedoporučujeme.

zdroj: glamour.com

Kalhotky přes jeden bok

Dámská tanga už jsou asi okoukaná, protože se na trhu se spodním prádlem objevila tanga, která se vymykají ve všech směrech. Jedná se o neobvyklé kalhotky s atypickým obvodem. V přední části zakrývají jen to nejnutnější a dozadu přechází jen díky úzkému pruhu látky na jednom boku. Mezi hýžděmi se tak musí opravdu nepříjemně zařezávat. Navíc hrozí, že spadnou. Na rozdíl od jiných crazy kalhotek ale o tyto nezůstanou ochuzeni ani muži. Lze je totiž zakoupit i v pánském provedení.

zdroj: idnes.cz

Kalhotky, které vytvoří velbloudí prst

Zdá se, že „velbloudí palec“, „zářez“ nebo anglicky „camel toe“, není v dnešní době až takový trapas jako kdysi. Nebo si to alespoň myslí prodejci kalhotek, jejichž úlohou je, aby ženské pysky co nejvíce vynikly.

Tento trend se poprvé objevil v Japonsku v roce 2017 a nejprve sklidil salvu posměšků. Dnes se k němu vrací mnohé celebrity zastávající fenomén body positivity. Možná na tom svůj podíl mají i čím dál častější chirurgické úpravy ženských intimních partiích. Ať je tomu ale jakkoliv, jedno je jisté - jakmile na sebe bokové kalhotky camel toe obléknete, věřte, že se stanete středem pozornosti! Sehnat je můžete i jako krajkové kalhotky.

zdroj: explore.newsner.com

Džínové kalhotky pro odvážné

Dalším příliš nepovedeným kouskem jsou džínové kalhotky tzv. „Janties“ nebo „Junderwear“, které mají nejčastěji střih do pasu nebo brazilek. Prvně se objevily na pařížském Fashion Weeku u značky Y/project a zamýšleny byly jako „kalhotky na kalhotky“. Tedy alespoň v to všichni přítomní doufali. Kalhotky se nedočkaly žádných kladných ohlasů, a příliš tomu nepřispěla ani jejich cena, která byla až směšně vysoká. Cena džínových kalhotek se pohybuje okolo 300 dolarů.

Pokud se vám ale líbí, proti gustu žádný dišputát. Jen uděláte lépe, když vezmete staré džíny a ustřihnete jim nohavice. A abyste si své intimní partie od džínů neodřeli, určitě si pod ně nezapomeňte obléct alespoň sportovní kalhotky.

 

zdroj: maxim.com

Spodní prádlo pro dvojice

Tohle spodní prádlo vám možná na první pohled vyrazí dech. Obzvlášť pokud ho objevíte ve složeném stavu. V takovém případě totiž budete možná vyděšeni množstvím otvorů na nohy, neboť jich na veselých kalhotkách objevíte místo dvou rovnou čtyři. Tyto crazy kalhotky totiž slouží pro vás a vašeho partnera.

Abyste je mohli nosit, musíte se do nich obléct oba naráz. Jakmile se do nich nasoukáte, určitě si užijete spoustu zábavy a intimních chvil. Jinak jsou ale kalhotky prakticky nepoužitelné. Podle nás je proto mnohem lepší, když sobě i svému partnerovi pořídíte párové trenýrky – to znamená pánské a dámské trenky se stejným motivem. Díky nim svůj vztah vkusným způsobem okořeníte a užijete si rovněž spoustu srandy.

zdroj: my-test-11.slatic.net

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 988 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí