Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

Průvodce stylem: Delší nohavičky jsou v zimě perfektní volbou (video v článku)

Uveřejněno: 16.01.2018
Kategorie: SPOLEČNOST , TIPY

Zima jen tak neodkráčí a tak nás ještě čeká několik dlouhých týdnů. A protože nám záleží na vašem maximálním pohodlí a to samozřejmě obnáší i teplo. Přinášíme několik tipů na kvalitní boxerky, které jsou perfektní volbou do chladných měsíců. #delšíNOHAVIČKY

Delší nohavičky logicky pokrývají více pokožky a řekněme si upřímně, že v kruté zimě více materiálu oceníte. Nezapomeňte však zvolit správnou velikost, protože pokud se tak nestane, prádlo vám velmi znepříjemní život. Boxerky kopírují anatomii těla a díky kvalitnímu materiálu a delším nohavičkám docílíte příjemné teploty a hlavně jistoty, že je vše, tam kde má být. Výhoda delších nohaviček? Neshrnují se do horní oblasti třísel. Pojďme společně mrknout na pár skvělých boxerek s delšími nohavičkami, které zároveň najdete v našem obchodě. Připraveni?

CALVIN KLEIN ZKRÁTKA NESMÍ CHYBĚT V ŠUPLÍKU

Tento 3Pack je perfektní volbou pro absolutně každou aktivitu. Je tedy jedno, zda hodiny cestujete vlakem, pracujete v kanceláři nebo dřete ve fitku. Jejich vzhled je módní a jak si sami můžete všimnout, působí elegantně a zároveň sexy. Černá v kombinaci s barevnou gumou navíc přidává cool efekt.

PRŮVODCE-STYLEM-DELŠÍ-NOHAVIČKY - Calvin Klein

HORSEFEATHERS ZAHŘEJE A K TOMU VYTVOŘÍ ÚSMĚV NA TVÁŘI

Česká značka Horsefeathers je známá svými hravými motivy a nás to prostě baví. V zimě je navíc ustavičně tma a to vede k depresím, takže podobné boxerky rozhodně přijdou vhod. Ať už zvolíte barevné kondomy, pilulky, nezdravé jídlo či jiný vzhled, určitě oceníte kombinaci střihu, delších nohaviček a vytkávané gumy, protože zaručuje komfort při jakékoliv aktivitě.

PRŮVODCE-STYLEM-DELŠÍ-NOHAVIČKY Horsefeathers

BUĎTE FUNKČNÍ DÍKY FUNKČNÍM BOXERKÁM TWENTY FIVE

Funkční boxerky Twenty five nabízejí opravdu hodně. Jsou speciálně vyrobeny a přizpůsobeny pro pohodlné nošení nejen střihem, ale také materiálem. Látka je navíc ošetřena stříbrem a technologií Coolmax active, což přináší prodyšnost a antibakteriální účinek. Značka čelí oblibě hlavně u sportovců, ale samozřejmě jsou vhodné absolutně pro každého. Já osobně nejsem fanouškem jejich vícebarevných modelů, protože nedávají logiku, takže doporučuji spíše jednobarevné kousky.

PRŮVODCE-STYLEM-DELŠÍ-NOHAVIČKY - Twenty five

CHCETE VYPADAT SKVĚLE A CÍTIT SE SKVĚLE? TOMMY HILFIGER!

Pokud preferujete něco mezi kratším a delším střihem nohaviček, pak je Tommy Hilfiger správnou volbou. Boxerky této značky jsou jedny z nejoblíbenějších na trhu a taky se není čemu divit. Mají skvělý střih, pohodlný materiál a zvolené spektrum barev nemá chybu, takže jestli je pro vás zásadní vypadat dobře a k tomu se cítit dobře, víte jakou značku u nás hledat.

PRŮVODCE-STYLEM-DELŠÍ-NOHAVIČKY - Tommy Hilfiger

Tak tady to máte milí čtenáři. Probrali jsme 4 značky, které vás v zimě trochu víc zahřejí, jelikož mají delší nohavičky. Co na boxerky říkáte? Dejte nám vědět do komentářů.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář