120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Sexy spodní prádlo pro pořádný holky

Uveřejněno: 22.09.2021
Kategorie: MÓDA

Kypré tvary nejsou nic, za co by se musely ženy stydět. Aby se z pár kil navíc staly skutečně přednosti, je potřeba sáhnout po správném spodním prádle pro velký holky. Prádlo pro plnoštíhlé už dávno nevypadá jako po babičce. Nabízí se v různých barvách, střizích i materiálovém provedení. Alfou a omegou je ovšem správná velikost.

zdroj: unsplash.com

Správná velikost. To je oč tu běží

Správná velikost je základem dobře padnoucího spodního prádla. A nezáleží přitom na tom, zda si spodní prádlo vybírá štíhlá žena, dáma plných tvarů nebo dokonce muži. Jen ve správně zvolené podprsence bude váš dekolt vypadat neodolatelně a perfektně padnoucí kalhotky vám nebudou dělat nevzhledné faldíky. Ani při zaoblenějších tvarech se nemusíte vzdávat tang. Jen je potřeba sáhnout po správné velikosti a střihu.

I když máte kila navíc, neznamená to, že se musíte šidit na designu nebo dokonce pohodlí. Díky nadměrnému spodnímu prádlu, které se označuje také jako plus size, můžete najít celou řadu lákavých modelů, ve kterých se budete cítit zatraceně sexy. Sáhnout můžete po nejrůznějších materiálech včetně krajek a pozadu nezůstává ani pestrá škála barev.

Stahovací prádlo, které umí vymodelovat postavičku

Stahovací spodní prádlo dnes vypadá skvěle a není žádná ostuda jej nosit. Rozhodně se v něm budete cítit skvěle nejen na večírku a párty, ale třeba také ve svatební den. Díky propracovanému střihu a designovému zpracování si na něj snadno zvyknete a budete jej chtít nosit nejen pod přiléhavé šaty, ale klidně i pod džíny.

Mezi klasické stahovací prádlo nepatří jen kalhotky s vysokým pasem, ale také například stahovací body, kalhotky s dlouhými nohavičkami nebo speciální stahovací pásy, které dokonale vytvarují bříško, pas i boky. Se zakamuflováním vystouplého bříška pomohou vysoké kalhotky s kompresí.

Kalhotky, které vytvarují nejen zadeček, ale také bříško

Stahovací kalhotky mohou mít různá provedení. Zpravidla se starají o zpevnění bříška, za které se mohou kypré dámy možná trošku stydět. Díky zvýšenému pasu schovají část bříška a nezařezávají se, takže se vám pod trikem nebo šaty nebudou rýsovat faldíky. Navíc perfektně drží na svém místě a nerolují se. Některé tvarovací kalhotky mají pas vyvedený až k ňadrům. Stahovací kalhotky ocení pořádný holky, který chtějí stáhnout bříško a zároveň pozvednout zadeček.

K dostání jsou v několika barevných variantách. Pokud chcete být dračice, sáhněte po mystické černé. Sexy andílek vsadí na sněhově bílou a neutrální provedení je k dostání v barvě tělové. Kalhotky mohou být zdobené krajkou, ale také jsou k dostání v kombinaci s průsvitným materiálem.

Vzdát se nemusíte ani rajcovního střihu tanga. Jen vybírejte v nadměrných velikostech, které mají obvykle vyšší a širší pas, takže i na kypřejším těle vypadají k nakousnutí. Stejně tak můžete sáhnout po klasických kalhotkách, které nejsou stahovací, ale díky specifickému střihu lichotí i baculkám.

zdroj: unsplash.com

Podprsenky, které podtrhnou vaše přednosti

Nabídka sexy spodního prádla pro plnoštíhlé zahrnuje i bohatou škálu podprsenek. Váš bujný dekolt ovšem vynikne jen v podprsence správné velikosti a střihu. Vaše sexy spodní prádlo by tedy mělo mít vyztužené košíčky a širší ramínka. Tyto podprsenky nabízí větší oporu pro poprsí, které tak na první pohled získá větší pevnost. Jestliže jste majitelkou skutečně nadměrného poprsí, můžete sáhnout po podprsenkách zmenšovacích. I plnoštíhlé dámy mají na výběr z bohaté nabídky podprsenek s kosticemi, bez kostic či s odnímatelnými ramínky.

zdroj :wpengine.netdna-ssl.com

Sportovní prádlo pro plnoštíhlé

Na velké spodní prádlo narazíte i v kategorii sportovní. Především při sportování je důležité, aby vaše ňadra měla dostatečnou oporu. Proto sáhněte po sportovní podprsence, která bude nabízet stupeň opory úměrný činnosti, které se věnujete.

zdroj: unsplash.com

Sportovní podprsenky jsou pohodlné a možná si je zamilujete natolik, že je nebudete nosit jen v tělocvičně, ale třeba i jen tak doma. Víte, že i sportovní prádlo může být sexy? Stačí sáhnout třeba po podprsence s rafinovaně kříženými ramínky nebo v atraktivním barevném zpracování.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 994 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí