120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Seznamte se s českou značkou oblečení Represent

Uveřejněno: 03.05.2021
Kategorie: TIPY

Nová doba si žádá nové základní kousky oblečení do šatníku každého z nás. A tak se z pouhé myšlenky na samém přelomu století zrodila česká značka Represent, která si za poměrně krátkou dobu našla neskutečné množství příznivců a zařadila se mezi nejoblíbenější české značky. Důvod vzniku byl přitom velice prostý. Pojďme si ho představit a podívat se na to, co vše vám může Represent nabídnout.

Kvalitní české spodní prádlo s osobitým designem za dobré ceny

Značka Represent vznikla na podzim roku 2000, kdy na trhu ještě stále chybělo kvalitní pánské spodní prádlo stylového provedení a za příznivé ceny. Několik nadšenců se tak dalo do kupy a vytvořilo první kolekci Represent 4 seasons clothing, která si okamžitě získala svou popularitu. Cílem bylo, a i po dvaceti letech stále je, dopřát všem zákazníkům komfort, kvalitu a styl.

Značka svoji tvorbu v prvopočátcích soustředila především na základní spodní prádlo pro muže. A co je úplně nejzákladnějším kusem oblečení, bez kterého žádný muž nevyjde z domu? Přece trenýrky! Pánské trenky s vytkávanou širokou gumou jsou tak bezesporu ikonickým kouskem značky Represent. Než ale dospěly do finální podoby, jejich vývoji předcházel pečlivý výběr střihu a materiálu. V současné době existují tři modelové řady – Classic, Exclusive nebo Sport, přičemž si můžete zvolit, zda chcete trenky Represent s všitou nebo vytkávanou gumou.

Pouze u barevných trenýrek pro pány ale česká značka nezůstala. A ještě že tak. Protože si nyní z široké nabídky produktů mohou vybrat i dámy. Sortiment Represent se rozrostl o dámské trenýrky, bavlněné ponožky, trička nebo třeba mikiny. Vše samozřejmě z kvalitních materiálů, prověřeného střihu a s typickým Represent podpisem.

Eco-friendly frčí a Represent spolu s ním

Spodní prádlo Represent si zamilují i všichni příznivci udržitelného stylu oblékání. Tato česká značka se totiž snaží, aby při výrobě módních kousků ani trochu neutrpělo životní prostředí. Spolu s tímto přesvědčením bylo nutné před časem upustit od ikonických plechovek, do nichž byly každé objednané boxerky Represent automaticky zabaleny. Neznamená to ale, že by vám nyní spodní prádlo nepřišlo ve stylovém „balíčku“. Ba právě naopak. Značka Represent přišla s ekologičtějším a šetrnějším řešením v podobě papírových tub.

Komu bude spodní prádlo Represent nejvíce slušet?

Po spodním prádlu této značky ze všeho nejčastěji sahají sportovci a milovníci aktivního životního stylu. Barevné trenýrky Represent totiž nijak nebrání pohybu a jsou dokonale pohodlné. Sluší ale všem bez výjimky. Takže si je může dovolit nosit každý, kdo si na ně troufne.

Podobně smýšlející českou značkou je také Styx – značka, kterou založili v roce 1996 tehdejší spolužáci Adam Sýkora a Petr Vlasák. Styx spodní prádlo je taktéž výjimečné rozmanitými a mnohdy pestrými motivy na pánských i dámských trenýrkách či boxerkách. Charakteristickým kouskem pro Styx jsou trenky na spaní s všitou pružnou gumou.

Nenechte se zaskočit nepřeberným výběrem barev a designů

Nemůžete se rozhodnout, které trenky si z široké nabídky, ať už značky Represent či Styx, vybrat? Pak se nechte překvapit a udělejte si radost Mystery boxem, ve kterém na vás bude čekat nálož kvalitních trenek, a ještě něco navíc!

Mystery box můžete darovat buď sami sobě, nebo někomu ze svých blízkých. Stačí si vybrat, zda chcete pánskou či dámskou variantu. Svého rozhodnutí určitě nebudete litovat. Překvapení, které se ukrývá uvnitř boxu vás neskutečně potěší.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 004 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí