120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Seznamte se s novou značkou Nedeto: spodní prádlo, které chtějí mít doma všichni

Uveřejněno: 20.10.2022
Kategorie: MÓDA

Česká značka Styx, která spadá pod Trenýrkárna.cz, se do povědomí zákazníků zapsala díky neotřelému designu, hravým vzorům a živým barvám. Nyní Trenýrkárna.cz představila další značku spodního prádla - Nedeto. V jejím portfoliu najdete basic spodní prádlo, které můžete obléct na každou příležitost. Co všechno byste měli o značce Nedeto vědět?

Podstatou Nedeto je jednoduchost

Trenýrkárna.cz se rozhodla českým zákazníkům dopřát spodní prádlo, které bude dostupné v základních barvách. K dostání jsou pánské boxerky a trenky, ale také dámské kalhotky klasického střihu. Spodní prádlo je k mání v jednobarevném provedení, ale také s decentním zábavným obrázkovým potiskem. U Čechů se velké oblibě těší packy spodního prádla, a tak je Nedeto k dostání i v cenově velmi výhodných baleních.

Spodní prádlo Nedeto se hodí pro jakoukoliv příležitost. Ať už se chystáte na rande, do fitka, na obchodní jednání nebo se budete jen tak povalovat doma, vždy na sebe můžete obléknout Nedeto. Spodní prádlo jedné barvy by měli mít doma všichni.

Podstatou Nedeto je jednoduchost

Bavlna je zárukou toho nejpříjemnějšího nošení

Pánské i dámské spodní prádlo značky Nedeto se šije z nejpříjemnějšího a nejoblíbenějšího materiálu, z bavlny. Bavlna je přírodním materiálem, který nezpůsobuje žádné alergické reakce, a tak ji mohou nosit i lidé, kteří mají extrémně citlivou pokožku. Výhodou bavlny je pevnost, a tak prádlu neuškodí ani častější praní nebo praní na vyšší teploty.

Bavlněné prádlo je evergreenem, který nikdy nevyjde z módy. Žádný jiný materiál nenabízí takové pohodlí při nošení, skvělou savost a prvotřídní prodyšnost. Na delší nošení a styk s intimními partiemi je bavlna jako dělaná. Bavlněné kalhotky ani pánské trenky navíc nedráždí pokožku, ani když se zpotíte.

Aby prádlo na těle dobře drželo a skvěle k němu přilnulo, kombinuje se bavlna s elastanem. Spodní prádlo Nedeto se tedy vyrábí ze směsi bavlny a elastanu, kdy 95 % tvoří bavlna a 5 % elastan. Elastan dodá bavlně potřebnou pružnost, takže se spodní prádlo neshrnuje, nekrabatí a perfektně drží tam, kde má.

Předností nového spodního prádla je přiléhavost, takže jej můžete nosit pod jakékoliv oblečení, včetně toho upnutějšího. Specifický střih mají pánské trenýrky, které zachovávají volnost, ale zároveň nejsou až tak „pytlovité“, jak je u klasických trenýrek běžné. Pod kalhotami tedy nebudou dělat neplechu.

Pánské i dámské spodní prádlo značky Nedeto se šije z nejpříjemnějšího a nejoblíbenějšího materiálu, z bavlny

Co na spodní prádlo Nedeto říkají zákazníci?

Zákazníci, kteří již pánské nebo dámské spodní prádlo Nedeto nosí, se nejčastěji shodují na tom, že je ušité z příjemného a kvalitního materiálu, který se perfektně nosí. Nechybí ani pochvaly na střih. Střih trenek oceňují i starší ročníky, trenky totiž nikde neškrtí.

Celkově je podle zákazníků velká výhoda v tom, že má prádlo klasický střih, decentní vzhled a je ušito z příjemného materiálu. Ti, kteří mají rádi „vtípky“, oceňují nápadité zpracování jednoduchých potisků nebo trefných textů. Na spodním prádle Nedeto si zkrátka každý najde to svoje.

Zákazníci, kteří již pánské nebo dámské spodní prádlo Nedeto nosí, se nejčastěji shodují na tom, že je ušité z příjemného a kvalitního materiálu, který se perfektně nosí.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 994 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí