120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Black Friday

Tak tyhle crazy podprsenky v obchodě jen tak neuvidíte

Uveřejněno: 15.02.2021
Kategorie: TIPY

Nudí vás tradiční dámské podprsenky, které v sobě nemají ani špetku kreativity? V tom případě vám ručíme za to, že vám z následujícího seznamu nejkurióznějších podprsenek světa vypadnou oči z důlků!

Torpéda z 50. let

Bullet bras neboli torpéda byla žhavým módním trendem 50. let 20. století. Jednalo se o špičaté podprsenky trčící několik centimetrů před jejich nositelku. Must have kouskem byly až do 60. let, kdy je vystřídal trend rozpustilých hippies. Zaniklou slávu jim vrátila zpěvačka Madonna, která se v torpédu producírovala na svém turné Blond Ambition v roce 1990.

zdroj: extrastory.cz

Nesouměrná ňadra? Žádný problém

Podprsenka Symington byla unikátní tím, že měla na obou stranách šněrování, což ocenily především ženy, které měly nesouměrná ňadra. Díky šněrování si dekolt mohly upravit podle potřeby. Symington navíc padla i těm, které byly poněkud ploché.

zdroj: prosvet.cz

Největší podprsenka má velikost 1 222B

Pokud by s námi na zemi žily obryně, určitě by se radovaly z obrovské podprsenky, kterou vystavili v Londýně na budově ITV Tower. A jak to u správných rajcovních podprsenek bývá, i ona má růžovou barvu. Je vyrobená z odlehčeného nylonu, váží 90 kg a její obvod je 27 m. Technicky vzato má velikost 1 222B, ale ve skutečnosti by odpovídala velikosti 75B.

zdroj: spravnapodprsenka.cz

Když na sobě nosíte 75 milionů korun

Tak tohle je dámské spodní prádlo za všechny prachy! Andílci Victoria´s Secret si v Paříži po módním molu vykračovali v podprsence za zhruba 3 miliony liber. Na ceně se podepsalo 9 000 drahokamů a smaragdů. Ta asi do běžné pračky nepatří, že?

zdroj: fotky.showbiz.cz

Chopstick podprsenka

Udržitelnost se dnes skloňuje doslova na každém kroku. V Tokiu přišli s podprsenkou, která má podporovat opakovatelné používání čínských hůlek. Podprsenka má motiv japonského jídelního stolu. Jeden košíček má podobu misky s rýží a druhý je miska na polévku miso. Uprostřed podprsenky je držák na hůlky.

zdroj: akm-img-a-in.tosshub.com

Odvykačka pro kuřačky

Japonská značka na trhu představila podprsenku, která ženám pomůže skoncovat s kouřením. Jak je to možné? Oba košíčky obsahují aromatické kapsle, které uvolňují vůni jasmínu a levandule. Kombinace kouřového dýmu a jasmínu má ženě navodit pocit nevolnosti a levandule uklidnit, když vás dohání absťák.

zdroj: designbuzz.com

Když chcete zazářit

Tahle podprsenka rozhodně není neviditelná! Flitrová sexy podprsenka v růžové barvě má do košíčků vsazené LED diody se vzorem srdce, které bliká, a navíc se zmenšuje a zvětšuje. Tyto podprsenky byly k vidění v roce 2011 v televizní módní show Victoria´s Secret.

zdroj: enlighted.com

V hlavní roli ekologie

Klasické podprsenky nemají v Japonsku místo. S posláním snížit globální oteplování byla představena ekologická podprsenka vyrobená z vysoce kvalitní bavlny, která má v pase solární panel. Díky němu si můžete dobít třeba baterii mobilního telefonu. Na košíčkách najdete dvě opakovatelně použitelné nádoby na nápoje, které vyzývají ke snížení spotřeby plastových lahví a hliníkových plechovek.

zdroj: akm-img-a-in.tosshub.com

Od korzetu ke sportovní podprsence

Na začátku 20. století dámy zahodily korzety. Proč? Protože se ženy stávají aktivnějšími, více sportují a začínají se stavět na úroveň mužů, třeba tím že i ony řídí auta. Proto bylo důležité, aby byl hrudník co nejplošší a ňadra zkrátka nepřekážela. Už žádné push-up! Proto se začala stahovat pruhem látky se šňůrkami, které se zavazovaly na zádech. V podstatě se jedná o takovou předchůdkyni sportovních podprsenek.

 

zdroj: womanonly.cz

Svět podprsenek je pestřejší než se na první pohled může zdát. Jak jste na tom vy? Dáváte přednost extravaganci nebo tradičním střihům?

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí