120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Tímhle se raději neinspirujte: celebrity a jejich módní faux pas

Uveřejněno: 24.02.2021
Kategorie: MÓDA

Nevhodná barva spodního prádla, ponožky v sandálech nebo příliš vytažené legíny. Objevte největší módní faux pas českých i světových celebrit.

Módní diktát je v dnešní době poměrně volný. Nechává prostor vaší fantazii a osobnosti. Existují však určitá pravidla, která by se neměla porušovat. Stačí nevhodná kombinace šatů a podprsenky, zaříznuté legíny nebo rýsující se špíčky a trapas je na světě. O to horší je, když tenhle trapas způsobí módní ikony a celebrity!

Když vás zklame materiál

Vítězka soutěže Česká Miss roku 2011, youtuberka a influencerka Jitka Nováčková má s módou bohaté zkušenosti. O to více společnost udivilo, že si na párty Blond Revoluce vzala šaty s nevhodným spodním prádlem. Asymetrické a mimochodem úžasně padnoucí šaty v barvě, která odpovídala požadovanému dress codu, však při focení odhalily bílou podprsenku. Špatně zvolená barva spodního prádla je jedním z největších prohřešků módního světa. Jitce ale budiž odpuštěno, samotné šaty průhledné nebyly. Bílá podprsenka se objevila až po vyfotografování s bleskem. Zkrátka hloupá náhoda.

zdroj: media.super.cz

Až příliš dlouhý rozparek

Dalším módním prohřeškem, který kritikové módy neodpouštějí, je oblečení, které kvůli svému střihu může nechtěně odhalit více, než je skutečně nutné. Své o tom ví modelka Andrea Bezděková, která randí s hvězdou seriálu Slunečná Markem Lamborou. Bezděková si na párty oděvní značky Pietro Filipi oblékla luxusní róbu s odhalenými zády a vysokým rozparkem. Andrea udělala správně, že pod šaty neoblékla podprsenku, ale také se jí vyplatilo, že nezapomněla na kalhotky. Při pózování fotografům totiž dlouhý rozparek odhalil i kalhotky. Tento módní přešlap je celkem častý, ale přeci jen je trapné, pokud k němu dojde na prestižní akci.

zdroj: media.super.cz

Hlavně buďte soudní

I když můžete v pokročilejším věku vypadat zkrátka neodolatelně, existují outfity, které se přeci jen hodí pro mladší generaci. Známá slovenská herečka Zdena Studénková vypadá na svůj věk (66 let) zkrátka dokonale, ale přesto by i ona měla vědět, že hluboké výstřihy již do jejího šatníku nepatří. Kostýmek s kratším sáčkem a nohavicemi souzní s její postavou, ale výstřih s krajkovým body už je zkrátka moc.

zdroj: img.blesk.cz

Opravdu si oblékl ponožky do sandálů?

Ponožky v sandálech jsou pořád vnímány jako postrach. A občas skutečně právem. Ano, najdete celebrity, které otevřené boty s ponožkami dokázaly sladit, ale také narazíte na ty, které to zkrátka nevychytaly. Příkladem těch, kteří to „prokaučovali“ je kupodivu jeden z nejvlivnějších módních návrhářů John Galliano. Možná, že chtěl svým outfitem odradit novináře. Kdo ví? Každopádně si do páskových sandálů oblékl vysoké pletené nadkolenky, které byly dominantou celého oděvu. Johne, vážně to bylo nutné?

zdroj: idnes.cz

Zářez à la velbloudí palec

Tak tento módní prohřešek je snad tím nejhorším, co se vám může stát. Velbloudí palec neboli camel toe je označení pro viditelné obrysy dolních intimních partií. Dojít k němu může snadno. Stačí si vzít příliš malé spodní prádlo nebo si vytáhnout legíny a zářez je na světě. To, co mělo zůstat skryto, jen pro oči vašeho partnera, teď znají všichni okolo. Své o tom ví celá řada celebrit, mezi které patří i Christina Aguilera.

zdroj: img.blesk.cz

Dojem, který zkazí vykukující podprsenka

Na premiéře filmu Nabarvené ptáče se to nejrůznějšími modely jen hemžilo. Ne vždy si však zasloužily obdiv. Například Kristýna Leichtová – žena krev a mlíko – vsadila na těsné šaty s hlubokým dekoltem, které sice její postavě pasovaly, ale přeci jen výsledný dojem kazil kus přiznané podprsenky ve výstřihu.

zdroj: img.blesk.cz

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 998 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí