Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

Tip české miss: pánské boxerky puma s dlouhou nohavičkou a sportovní gumou

Uveřejněno: 03.02.2019
Kategorie: TIPY

Přinášíme další TIP od ČESKÉ MISS – Andrey Bezděkové. Tentokrát vás naláká na stylové boxerky značky Puma, které jsou známé pro svůj skvělý vzhled a dokonalý komfort. Čtěte dál.

České trenky Styx, Horsefeathers, boxerky Puma

Za spolupráci s Andreou Bezděkovou jsme velmi vděční. Od roku 2016, kdy vyhrála soutěž Česká miss, totiž mnohokrát prokázala, že si své místo na výsluní zaslouží a i dnes patří mezi nejvyhledávanější modelky. Trenýrkárna.cz hlavně zaujal její cit pro módu všeho druhu, proto již několik měsíců společně přinášíme TIP ČESKÉ MISS

České trenky Styx, Horsefeathers, boxerky Puma

PÁNSKÉ BOXERKY PUMA S DLOUHOU NOHAVIČKOU A SPORTOVNÍ GUMOU

Boxerky s dlouhou nohavičkou od značky Puma. Tyto boxerky jsou velmi příjemné na těle, což je 99 % úspěchu. Bavlněná látka s příměsí pružného materiálu, to jsou důvody, proč se v boxerkách budete cítit pohodlně. Boxerky mají vyšší sed a dlouhou nohavičku. Sportovní guma může být vnímána pouze jako reklamní nástroj, ale není tomu tak, vytkávaná guma totiž perfektně kopíruje tvar těla a hezky vás obepne kolem dokola. Společnost Puma založil roku 1948 Rudolf Dassler s původním názvem Ruda. Firma Puma je známa především sponzorováním některých fotbalových týmů, včetně české reprezentace.

Co říkáte milí čtenáři na boxerky značky Puma? Napište nám váš názor do komentářů. 

AUTOR: Matěj Kašpar, Lukáš Adámek

MODERÁTORKA: Andrea Bezděková

Sdílejte tento článek

Přidat komentář