Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

Tip na prádelko: dámská sportovní podprsenka a kalhotky Tommy Hilfiger

Uveřejněno: 13.04.2019
Kategorie: TIPY

Nastalo úterý a to znamená jediné, TIP na skvělé spodní prádlo. Dnes se zaměříme na ženy, které upřednostňují pohodlí za každé situace, ale zároveň chtějí vypadat skvěle. Čeká vás podprsenka a kalhotky značky Tommy Hilfiger. Připraveni?

Tip na prádelko: dámská sportovní podprsenka a kalhotky Tommy Hilfiger

O ZNAČCE

Tommy Hilfiger je jedna z nejúspěšnějších značek spodního prádla na světě. Založil ji Thomas Jacob “Tommy“ Hilfiger v roce 1979 pod názvem Tommy Hill, který byl později změněn na Tommy Hilfiger Corporation. Návrhář si moc dobře uvědomoval sílu PR, proto najal PR boha – George Louise, který vytvořil výraznou a přidrzlou reklamu, která značku dostala do první ligy. Společnost má za sebou spolupráce s hvězdami, jako např. Sheryl Crow, Britney Spears, Lenny Kravitz, Jennifer Lopez, Gigi Hadid a další.

Výsledek obrázku pro tommy hilfiger logo

DÁMSKÁ SPORTOVNÍ PODPRSENKA A KALHOTKY TOMMY HILFIGER

Dámská sportovní podprsenka bez kostic Tommy Hilfiger je ideální pro ženy, které mají rády pohodlí při jakékoliv volnočasové aktivitě. Ačkoliv je podprsenka sportovní, budete se v ní cítit jako v bavlnce díky jejímu materiálu. Guma navíc nikde neškrtí a je taktéž vyrobena z velice příjemného materiálu. Doporučujeme celý set, čímž se dostáváme ke kalhotkám. Ty logicky nabízejí komfort na stejně vysoké úrovni. Zákaznice sázející na značku TH si vychvalují sportovní vlastnosti zabalené do módního vzhledu. Mnoho žen dokonce tuto podprsenku nosí jako prvek denního nošení. #TOMMYHILFIGER

Kalhotky Tommy Hilfiger

Líbí se vám sportovní podprsenka a kalhotky Tommy Hilfiger? Další produkty této značky naleznete – ZDE.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Sdílejte tento článek

Přidat komentář