120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Black Friday

TOP 6 pánských faux paux se spodním prádlem

Uveřejněno: 29.03.2021
Kategorie: MÓDA

Dopustit se módního faux paux na plese nebo jiné společenské události je jedna věc. Zažít ale módní trapas při intimní chvilce, to je jiný level. Bohužel ale právě k těm největším módním trapasům mužů dochází zrovna ve chvíli, kdy odhodí nějaký ten svršek. Někdy to dokonce není ani nutné, protože je módní přešlap znatelný hned na první pohled. Zajímá vás, o jaké trapasy jde? Máme pro vás seznam těch nejhorších pánských faux paux se spodním prádlem, kterým byste se měl, pokud si nechcete zadělat na ostudu, vyhnout obloukem!

1.     Ponožky v sandálech

Mnohé módní trapasy vznikají nevědomky, kdy si dotyčný zkrátka neuvědomuje, že to, co si právě oblékl, vyvolá vlnu pobouření. U ponožek v sandálech to ale neplatí. Každý muž, který se rozhodl obout sandály na ponožky, si určitě musí být jasně vědom toho, že se jedná o klasické módní peklo.

Tento trapas je již veřejně známý a upozorňuje na něj každý módní stylista. Není tedy možné, že by jej někdo neznal. I přesto se ale najdou tací, kteří se nebojí ponožky v sandálech vytáhnout vysoko do půli lýtek. Nutno podotknout, že záměrem většiny těchto mužů není vytvořit neotřelý nebo provokativní model, ale prostě běžný outfit do práce, na nákup nebo na návštěvu k lékaři. O to horší trapas to je. Ponožky v sandálech z recese by se totiž daly ještě prominout. Ať už je tomu ale jak chce, doporučujeme se této kombinaci raději vyhnout.

2.     Košile zastrčená v trenýrkách

Udržet košili po celý den v kalhotách je docela věda. Zastrčení košile do trenek vám s tím ale rozhodně nepomůže. Takže to ani nezkoušejte. Každým předklonem totiž zbytečně riskujete, že se vám vyhrne nejen košile ale i trenky nebo boxerky. A určitě si dovedete sám představit, jak moc vtipně košile zastrčená v trenkách vypadá.

Pokud tedy chcete vědět, jak nezpůsobit faux paux a nebýt ostatním pro smích, dejte si pozor na to, aby košile zůstala opravdu pouze v kalhotách a omylem jste ji nezastrčil do spodního prádla. Po každém ohnutí si pak košili znovu nenápadně poupravte.

3.     Děravé spodní prádlo

Není nic horšího, než když se před svou partnerkou ukážete v děravém spodním prádle. A nejen před partnerkou. Ostudu si utrhnete i před ostatními v šatně v posilovně nebo třeba u lékaře. Proto hlavní zásada, jak předejít trapasu, spočívá v tom, dbát na čisté, kvalitní a neobnošené spodní prádlo. Všechny trenky, slipy a boxerky s vytahanými nitěmi a dírami na zadku, nohavicích nebo dokonce v oblasti genitálií bez milosti vyhoďte a nakupte si nové.

4.     Špatná velikost slipů a trenýrek

Správná velikost je u pánského spodního prádla naprosto zásadní. Nejenže se budete cítit komfortně, ale také vám nebude nikde nic přebývat, tlačit nebo vykukovat. Problém představuje jak prádlo malé, tak velké. Především nevhodně vybraná velikost slipů a klasických trenýrek působí velice nelichotivě. Příliš malé slipy totiž nebudou dobře zakrývat intimní partie a budou škrtit. V případě trenek si zase dejte pozor na větší velikosti, neboť vám guma v pase může být až moc velká, což může nahrávat sklouzávání trenýrek z boků.

5.     Pánská tanga si nechte na doma

Pánská tanga nejsou v naší společnosti ještě natolik dobře přijímána, abyste se jimi mohl všude chlubit. Jestli tedy chcete vědět, jak se neztrapnit, raději si je nechte na doma. A to i v případě, že se neplánujete nikde svlékat do spodního prádla. I při pouhém předklonu totiž mohou být tanga vidět.

6.     Krátké ponožky k obleku

Mnoho mužů řeší, jak se obléct do společnosti nebo jak se obléct na ples, ale přitom zapomíná na tu nejpodstatnější věc, která dokáže vyvolat to nejhorší faux paux. A tou věcí jsou ponožky! Nízké ponožky k obleku a prakticky k jakýmkoliv společenským kalhotám zkrátka nejsou vhodné. Jejich správnou délku můžete určit podle toho, že se posadíte a vyzkoušíte, jak moc vysoko se vám vyhrnují kalhoty. Při posazení by ponožky měly zakrývat celou nohu, která se odkryje. Rozhodně tedy ponožky musí být dlouhé alespoň k lýtku.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí