120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Gigantický výprodej! Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Trenky, nebo boxerky?...

Uveřejněno: 22.09.2016
Kategorie: TIPY

I kdybyste nebyli zrovna odborníci přes všechny spodky světa, můžete mít alespoň přehled o tom, co nosíte. No ne? A pokud tápete v termínech jako trenýrky, boxerky, slipy, jocksy, nebo dokonce tanga, měl by vás tento článek alespoň lehce zasvětit do tajů pánských spoďárů.

...

TRENÝRKY

Trenýrky

Pro většinu chlapů dnešního světa, a obzvlášť toho českého, jsou trenýrky alfou a omegou šuplíku se spodním prádlem. Je to přesně ten kousek prádla, který se vám načechrá ranním vánkem z právě otevřenýho okna. Volná nohavička je volbou vysokého procenta českých chlapů, a to z mnoha důvodů. Ty nejlepší vlastnosti, kterých se u trenýrek můžeme těšit jsou:

+ volnost;

+ pohodlnost;

+ příjemný materiál (v naprosté většině je materiálové složení od 95 % do 100 % bavlny);

+ díky lepšímu větrání (v podstatě chlazení) jsou zdravotně nejvhodnější.

Trenýrky Represent

Volným pánským trenýrkám zasvětíme v brzké době článek, který se bude věnovat širokým a pro vás možná netušeným možnostem, které tento malý, leč důležitý kousek oblečení nabízí ;)

...

BOXERKY

boxerky

I když se v tomto případě jedná o pánský kus spodního prádla, volilo by ho devět žen z deseti. Ani ne kvůli tomu, že by se měly líp žehlit, ale hlavně proto, že je v nich chlap prostě tak nějak víc sexy. Boxerky mají nejen uplé nohavičky, ale v podstatě jsou uplé celé. Aby bylo kam to naše nádobíčko uložit, najdeme u boxerek takový malý anatomicky tvarovaný pokojíček, který drží vše na místě. Pro sportovce a milovníky úzkých kalhot jsou boxerky jasná volba. A kromě toho, že jste v boxerkách k sežrání, je tu hned několik důvodů pro:

+ obrovský výběr materiálů;

+ funkční a sportovní varianty;

+ obří výběr střihů;

+ vlezou se do každých kalhot;

+ sedí jako ulitý.

boxerky

A protože zažívají boxerky celosvětový boom a jsou stále oblíbenější, chystáme další nálož informací ohledně střihů, materiálů a novinek o Justinu Bieberovi.

...

SLIPY

slipy

Opravdoví fajnšmekři, kteří si nepotrpí na trendy a předsudky, to jsou sliponosiči. Názorů typu "Co by na to řekli kluci v šatně!" jsme už slyšeli nepočítaně, ale přiznejme si, nosili jsme je celý dětství a není to zas taková hrůza. U slipů je nejdůlěžitější vybrat správný střih a velikost. Pak už si můžete vychutnávat ten pocit blaženosti z maximální podpory s minimálním kouskem čehosi na sobě a bez otravnýho shrnování nohaviček.

+ úsporné

+ neohrnují se

+ často nižší cena

Slipy

...

JOCKSY

Jocksy

Že jste ještě neslyšeli o "džoksech"? Tenhle titěrnej kousek budou znát hlavně chlapi, který se toho nebojej. Kousek látky kryje jen to nejnutnější, a na zbytek vám musí stačit pár šňůrek na zadku. I přes minimalismus tohohle spodku je střihů, barev a řešení nepočítaně a můžete se v nich dost vyřádit. Ti, co jednou zkusili, si je většinou nemůžou vynachválit, ale chce to odvahu. Proč mít alespoň jedny jocksy doma? Odpověď:

+ originální řešení;

+ minimum látky;

+ úspora místa;

+ maximálně vzdušná zadní část;

+ nemůžete je "proprdět".

Jocksy

...

TANGA

tanga

Poslední a pro nás trochu bizarní kategorií jsou pánská tanga. Nechceme být úzkoprsí, ale řekněme si to na rovinu, kdo z chlapů by chtěl mít šňůru zařízlou až tam?! A přece se najdou tací, kteří na tuto variantu nedají dopustit. Borat, zástupce všech tangistů světa, fenomén zařízlý šňůry povznesl na vyšší level, takže kluci... jděte do toho! ;) Protože:

+ pobavíš kluky v šatně;

+ máš sexy zadek ;)

Tanga

Tak co? Máte v tom jasno?

My jo, a brzy se podělíme o další cenné výsledky našeho hnidopišského bádání na poli spoďárů. Přece jen je to věda, pánové, a my chceme pro naše chlouby a zadnice jen to nejlepší!

KK

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 029 recenzí

98% hodnocení
15 321 recenzí