120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Black Friday

Trenýrkárna podpořila festival Prague pride (fotogalerie v článku)

Uveřejněno: 15.08.2017
Kategorie: OSOBNOSTI

Festival Prague Pride je sice úspěšně za námi, ale dobrá nálada zůstala doteď. Trenýrkárna samozřejmě nemohla chybět a podpořila LGBT komunitu a průvod hrdosti, kterého se letos zúčastnilo okolo 35 tisíc lidí – WOW! Nyní se můžete podívat na fotky, jež zkrátka nemají chybu, protože jsou na nich krásní lidé, kteří se nebojí být sami sebou a to je v dnešní době bohužel výjimečné. Více v článku.

Trenýrkárna podpořila Prague Pride

Nejdříve musíme vyzdvihnout team festivalu Prague Pride v čele s Kateřinou Saparovou, protože duhovému týdnu předcházejí dlouhé měsíce schůzek, tvrdá práce úžasných lidí, kteří dobrovolně věnují svůj volný čas, jelikož jednoduše věří, že si absolutně všichni zasloužíme naprostou rovnost, a proto pomyslně (i doopravdy) tleskáme.

Czeslaw Walek, Ondřej Plešmíd, Bohdana Rambousková a Kateřina Saparová.

↑ ↑ ↑  Na obr. zleva: Czeslaw Walek, Ondřej Plešmíd, Bohdana Rambousková a Kateřina Saparová. ↑ ↑ ↑

Duhový průvod podpořilo mnoho osobností českého showbyznysu, ale také politici. Mohli jste potkat zpěvačku Olgu Lounovou, herečku Báru Mottlovou, moderátorku a cvičitelku Hanku Kynychovou, moderátorku Veroniku Saskovou, moderátorku Ester Janečkovou, modela Jiřího Korytáře, herce, dabéra a gay aktivistu Jiřího Hromadu, úžasnou Džamilu Stehlíkovou, politika Jiřího Dienstbiera a spousty dalších. Pro návštěvníky pochodu hrdosti to znamenalo jediné, setkat se se svými oblíbenci, vyfotit se a prohodit pár slov. Musíme uznat, že každá z těchto osobností byla úžasným příkladem, jak se má veřejně známá osoba chovat a prezentovat.

↓ ↓ ↓  Na obr. zleva: Matěj Kašpar, David Braun, Olga Lounová, Hanka Kynychová, Bára Mottlová a Veronika Sasková Farářová ↓ ↓ ↓

Prague Pride podpořilo mnoho osobností. Olga Lounová, Veronika Sasková, Jiří Korytář, Ester Janečková, Hanka Kynychová, Matěj Kašpar, Džamila Stehlíková, Jiří Hromada a další

↑ ↑ ↑  Na obr. zleva: Ester Janečková, Jiří Dienstbier, Jiří Korytář, Džamila Stehlíková a Jiří Hromada ↑ ↑ ↑

Trenýrkárna věnovala festivalu Prague Pride vouchery, které mnoha lidem vykouzlily úsměv na tváři, což pro nás samozřejmě bylo odměnou. Průvod byl celkem makačka na fyzičku (trasa Václavské náměstí směr Letná), ale všichni jsme úspěšně došli do cíle – na Letnou, kde začala pravá zábava. Kromě nápojů a jídla všeho druhu jste mohli také zažít pěknou řádku zážitků, jelikož Letná byla naplněna stánky a stany, kde jste se například mohli vtipně oddat na 24 hodin, vyfotit se s přáteli u Vodafonu s rekvizitami, přispět organizaci Hate Free svou upřímnou odpovědí na několik důležitých otázek a zároveň se u toho nechat natočit, podpořit legalizaci konopí, zahrát si deskové hry či přečíst knihu v malé pojízdné knihovně Městské knihovny v Praze, ale také jít na koncerty, travesty vystoupení nebo vymakanou show DJů. Na Letné to zkrátka žilo.

Trenýrkárna podpořila Prague PrideTrenýrkárna podpořila Prague Pride

Trenýrkárna podpořila Prague Pride

Trenýrkárna podpořila Prague Pride

Trenýrkárna v duhovém týdnu také podpořila několik gay friendly míst, proto si můžete svůj voucher na slevu vyzvednout například ve vyhlášených tanečních klubech – Termix a Termax, v příjemném After Coffee, ale také v nově otevřeném Chemistry baru, kde vás sympatičtí barmani vtáhnou do chemické atmosféry pomocí vymakané nabídky v podobě drinků v laboratorním nádobí, luminiscenčního světla, ale také velmi hezkého prostředí sklepení, které má za sebou bohatou historii. Prostě mazec!

Chemistry bar, After Coffee, Termix a Termax

Trenýrkárna podpořila Prague Pride

Celý týden Prague Pride musíme hodnotit velmi pozitivně, ale zároveň uvést, že česká média lžou. Je naprosto evidentní, že vyberou pár kontroverzních momentů, které následně vyfotí a prezentují celou akci v negativním smyslu a nejhorší na tom je, že lidé tomu opravdu věří. Jak už bylo zmíněno, Prague Pride není pouze průvod, ale také desítky akcí nejrůznějších účelů, které se konají od pondělí do neděle. Všem doporučuji otevřít mysl, získat nadhled, být trochu senzitivnější a jít se podívat na vlastní oči, protože všichni jsme lidé a ve výsledku chceme to stejné, být šťastní. Je obrovská škoda a zbytečnost vynakládat tolik negativní energie vůči LGBT komunitě, když je na světě tolik zla. Měli bychom se naopak sjednotit, považovat se za sobě rovné a věnovat svou energii opravdovým problémům, a ne lidem, kteří se bez vlastní volby, přesto šťastně narodili s jinou orientací a jediné, co žádají, je zasloužená rovnost.

Autor: Matěj Kašpar

 

Foto:  Karel Štruml, Petr D. Mráček, Prague Pride

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (6)

Honzík Janíček


18.03.2019 20:18:43

Pěkné podporovat se musí.

Nezájem


27.02.2019 13:43:25

Nějak mě to ani vůbec nezajímá.

Hrůza


21.01.2019 21:40:00

Kateřina Saparová je odporná nána, co by se měla naučit slušenému chování.

Prague Pride


21.11.2018 23:39:53

Na Pridu jsem byl zatím jen dvakrát, ale pokaždé super. Jen kdyby ti extrémisté v ulicích nekazili atmosféru a pocit bezpečí.

Kluk z venkova


27.10.2018 11:41:36

Super lidičky na jednom místě.

Nejlepší Pride.


23.07.2018 00:37:28

Letos bohužel nemohu, ale tento si pamatuju a Trenýrkárna byla všude. :-D

Přidat komentář



100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí