120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Trenýrkárna tip: 3 značky, které stojí za pozornost

Uveřejněno: 13.02.2020
Kategorie: MÓDA , TIPY

Trenýrkárna.cz nabízí kolem 40 značek, které zahrnují velké množství produktů v nejrůznějším cenovém rozpětí. Najdete u nás nejen české a zahraniční značky, ale také populární kategorie, jako např. bezešvé prádlo, bambusové kousky, nadměrné velikosti, pletené trenky, pyžama, sexy prádelko, ponožky, vtipné motivy či trenýrky pro páry a mnoho dalšího. Aby pro vás bylo nakupování jednodušší, máme pro vás 3 TIPY, které rozhodně stojí za pozornost.

Máme pro vás tipy a rady ohledně spodního prádla. Které značky jsou nyní in?

ZNAČKA VICTORIA’S SECRET POTĚŠÍ KAŽDOU ŽENU

Značku Victoria’s Secret založil Roy Raymond roku 1977 v San Franciscu. Důvod? Roy chtěl své ženě koupit obyčejné spodní prádlo, ale jakmile vešel do obchodu, prodavačky na něj pohlížely jako na úchyla. Následně se svěřil svým kamarádům a zjistil, že podobnou zkušenost mají i oni. Rozhodl se tedy otevřít obchod, kde se nejen ženy, ale také muži budou cítit příjemně. Roy si vybral ideální dobu, jelikož během 50. a 60. let bylo spodní prádlo vnímáno pouze jako běžná součást oblečení a lidé řešili jeho praktičnost, nikoliv vzhled. Dnes patří VS mezi nejpopulárnější značky na světě a není tajemstvím, že nastartovala kariéry modelkám, jako např. Tyra Banks, Heidi Klum, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Karolína Kurková a dalším.

NABÍDKU ZNAČKY VICTORIA’S SECRET NAJDETE – ZDE! Kalhotky a tanga této značky jsou jedním z nejvyhledávanějším zbožím v našem obchodě. Zákaznice si VS prádelko vychvalují pro jeho vzhled, materiál a příjemný střih. 

Značku Victoria’s Secret založil Roy Raymond roku 1977 v San Franciscu

   

TOMMY HILFIGER JE SÁZKOU NA JISTOTU

Thomas Jacob “Tommy“ Hilfiger se narodil 24. března 1951 v newyorském městě Elmira. V roce 1979 založil společnost Tommy Hill. Jedním z prvních klientů se stal Jordache Jeans, což firmu posunulo o několik levelů výš. Sám návrhář již zkraje své kariéry uvedl, že navrhování ho dělá šťastným a vždy věděl, že právě toto odvětví bude jeho vášní po celý život. Zajímavostí je, že Calvin Klein nabídl Thomasovi práci návrháře, kterou Thomas nejprve přijal. Než však nastoupil do firmy, seznámil se s podnikatelem Mohanem Murjanim a ten mu nabídl zaměstnání, jelikož byl naprosto okouzlený jeho tvorbou. Thomas tedy odmítl práci pro společnost Calvin Klein a začal se naplno věnovat Mohanovým požadavkům. Po návratu do Ameriky přejmenoval návrhář svou společnost na Tommy Hilfiger Corporation. Tommy dobře věděl, že pokud chce svou společnost dostat na absolutní top, musí mít perfektní PR. Najal si proto legendárního George Louise, který vytvořil výraznou a také drzou reklamu, jež hlásala: „Čtyři největší američtí návrháři pánské módy jsou RL, PE, CK a TH.“ Pod iniciálami Tommyho Hilfigera navíc bylo jeho logo s dodatkem: „A tohle je logo toho nejméně známého z nich.“ Odvaha se návrháři vyplatila a dostala ho do první ligy.

NABÍDKU ZNAČKY TOMMY HILFIGER NAJDETE – ZDE! Ať už zvolíte boxerky Tommy Hilfiger, kalhotky Tommy Hilfiger či jiný druh spodního prádla Tommy Hilfiger, nezapomeňte se správně změřit, protože špatná velikost přemění i to nejdokonalejší spodní prádlo v ďábelský nástroj.

Thomas Jacob “Tommy“ Hilfiger se narodil 24. března 1951 v newyorském městě Elmira.

    

STYLOVÉ A SEXY, TO JE SPODNÍ PRÁDLO ZNAČKY DIESEL

Italskou módní značku jménem DIESEL založil již v roce 1978 Renzo Rosso v městě Molvena. Začátky rozhodně nebyly lehké, protože úspěch se dostavil až po dlouhých letech. Patnáctiletý Rosso nejprve vyráběl doma. Používal šicí stroj své matky, šil hlavně džíny, které následně prodával přátelům. O nějaký čas později začal studovat školu se zaměřením na výrobu textilu, což vedlo k dvouleté práci pro společnost Moltex. Renzo věděl, že se musí posunout dopředu, a proto poprosil svého otce o půjčku a zakoupil 40 % firmy, což mu umožnilo změnit jméno společnosti na Diesel. V roce 1985 odkoupil další procenta firmy a stal se jediným majitelem Dieselu. Rosso tvrdil, že marketing se naučil v USA, kreativitu v Itálii, kdežto systém v Německu. 

NABÍDKU ZNAČKY DIESEL NAJDETE – ZDE! Zákazníci nakupující produkty značky Diesel si vychvalují hlavně moderně vyhlížející slipy Diesel či podprsenky Diesel.

Italskou módní značku jménem DIESEL založil již v roce 1978 Renzo Rosso

Máme za sebou 3 skvělé tipy na spodní prádlo, které bezesporu stojí za pozornost. Pokud však sháníte dárek a nejste si jisti velikostí, značkou, materiálem a podobně, můžete zavítat do sekce – DÁRKOVÉ POUKAZY, které vám umožní neřešit a nelámat si hlavu s tím, co koupit jako dárek.  

AUTOR: Matěj Kašpar

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí