120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Trenýrkárna.cz opět podpořila boj proti rakovině. I díky vám přispěla částkou 31 915 Kč

Uveřejněno: 11.03.2022
Kategorie: SPOLEČNOST

4. února jsme si opět připomněli Světový den boje proti rakovině a jak je zvykem, Trenýrkárna.cz i tentokrát přispěla na činnost nadace Pink Bubble a organizace Loono. I díky vám, našim zákazníkům, putovalo na podporu boje proti této zákeřné nemoci neuvěřitelných 31 915 korun!

Světový den boje proti rakovině

Světový den boje proti rakovině připadá každoročně na 4. února. Jeho cílem je zvýšit všeobecné povědomí o této zákeřné nemoci a připomenout, jak významnou roli v udržení našeho zdraví hraje prevence. Věděli jste například, že podle Světové zdravotnické organizace (WHO) by se výskyt rakoviny mohl snížit až o 30 % pouhou změnou životního stylu?

Trenýrkárna.cz a její osobní poslání

Pro společnost Trenýrkárna.cz se zapojení do boje proti rakovině stalo doslova osobním posláním. Došlo k tomu poté, co spoluzakladatel značky spodního prádla Styx a bývalý ambasador kampaně FxCK CANCER, této zákeřné nemoci podlehl. Pod jeho taktovkou vznikala speciální edice trenýrek PINK BUBBLE, na jejichž designu se podílel Filip, talentovaný designér, který má s rakovinou vlastní zkušenosti.

Speciální edice dobročinných trenýrek

Trenýrkárna.cz společně se značkou Styx spolupracuje s nadačním fondem Pink Bubble a misí Loono již řadu let. V rámci této spolupráce vznikly speciální kolekce trenýrek, které tyto organizace podporují. Zakoupit si tak můžete dámské nebo pánské trenýrky PINK BUBLLE, jejichž design je inspirovaný komiksovými motivy, nebo trenky ze speciální edice #prsakoule na podporu organizace Loono.

V roce 2022 jsme díky vám vybrali 31 915 korun

„Kromě prodeje speciálních trenýrek, z jejichž výtěžku podporujeme nadační fond Pink Bubble a misi Loono celoročně, se u nás stal tradiční také Světový den boje proti rakovině. V tento den je pro nás důležité mít hodně objednávek, protože 10 % z obratu věnujeme právě zmíněným organizacím. Vidíme v těchto projektech velký smysl a jsme opravdu rádi, že i my tak můžeme být alespoň z části jejich součástí,“ říká Lukáš Adámek z Trenýrkárna.cz.

Zatímco v roce 2021 se touto formou vybralo 27 709 korun, letos se celková částka vyšplhala na neuvěřitelných 31 915 korun.

Kam peníze putují?

Vybraná částka putuje na podporu činnosti hned dvou organizací. Tou první je nadační fond PINK BUBBLE, který pomáhá mladým lidem, jejichž život zkomplikovalo onkologické onemocnění. S přispěním nadace se teenageři a mladí dospělí dokážou postavit co nejdříve zpátky na vlastní nohy a opět vykročit za svými životními sny.

Druhým partnerem, s nímž Trenýrkárna.cz spolupracuje, je organizace Loono, kterou tvoří tým mladých lékařů, studentů medicíny a dalších profesionálů. Skrze workshopy a webináře ve školách, firmách i na festivalech vzdělává veřejnost v oblasti prevence nejen onkologických onemocnění.

Přispět můžete i vy!

Je vám činnost nadačního fondu PINK BUBBLE a organizace Loono sympatická a chcete jí vyjádřit svou podporu? Stále máte tu možnost. Pouhým zakoupením trenýrek z naší limitované edice #prsakoule pomůžete rozšířit povědomí o prevenci rakoviny, zatímco objednáním dobročinných trenýrek z edice PINK BUBBLE podpoříte teenagery a mladé dospělé, kterým do života vstoupilo onkologické onemocnění.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 018 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí