120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Trenýrky vs. boxerky

Uveřejněno: 04.05.2021
Kategorie: MÓDA

Spodní prádlo je důležitou součástí našich životů. Přeci jen ho každé ráno oblékáme a večer zase svlékáme, alespoň bychom tedy měli.  Průzkum ukázal, že nejoblíbenějšími kousky jsou boxerky a trenýrky. Není tajemstvím, že právě mezi nimi probíhá dlouholetý spor. Co je ve výsledku lepší? Boxerky nebo trenýrky? To je otázka, kterou řeší nejen muži, ale také ženy po celém světě a Trenýrkárna.cz se na toto téma společně s vámi podívá zblízka. Připraveni?

Než se vrhneme do akce, je třeba si uvědomit základní vlastnosti kvalitního spodního prádla. U pohodlí by to mělo nejen začínat, ale také končit. Zaměřte se tedy na materiál, odpovídající velikost, správný střih a samozřejmě styl/vzhled, jelikož spodní prádlo o vás vypovídá mnohé. Trenýrkárna.cz nabízí přes 30 kvalitních značek, které zahrnují velké množství produktů v nejrůznějším cenovém rozpětí. Stačí probádat náš eshop, zdarma stažitelnou mobilní aplikaci či navštívit náš kamenný obchod v Praze.

TRENÝRKY

Trenýrky jsou klasika a přinášejí volnost. Ze zkušeností však víme, že velký počet mužů nosí o číslo či dokonce dvě čísla větší trenky, což většinou přináší nepříjemné shrnování nohavic a nevypadá to vzhledně. Nebojte se poradit s prodavačkou nebo se před nákupem změřit. Zmíněná volnost souvisí s pohodlností, jelikož vás nikde nic neškrtí a pokožka dýchá. Proto jsou trenýrky ideální pro domácí nošení a na spaní. Lékaři navíc tvrdí, že tyto vlastnosti blahodárně působí na tvorbu spermií a celkově plodnost. V rámci nevýhod je třeba zmínit sportovní aktivity, při kterých je potřeba zajistit intimní partie, protože v opačném případě se můžete poranit. Jestliže nosíte upnuté kalhoty, volné trenýrky jsou velké NE. A nakonec se dostáváme ke kombinaci trenýrek s kraťasy, při které již mnohokrát došlo k přehlídce pohlavních částí, což může vyvolat nejrůznější reakce. Nevýhody pouze ukazují na fakt, že váš šuplík by měl obsahovat více druhů spodního prádla, poněvadž každá situace si žádá něco jiného.

TIP: Jistě vás nepřekvapí, že absolutním králem mezi trenýrky je česká značka STYX. Dále doporučujeme značky Calvin Klein, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Represent, Horsefeathers a další.

BOXERKY

Před trenýrkami to tajíme, ale boxerky mají trochu navrch. Je to pravděpodobně tím, že jsou přiléhavé, a tím se okolí naskytne kvalitní pohled na určité části lidského těla. #zadek Mají tedy schopnost se anatomicky přizpůsobit tělu a zároveň neškrtí intimní partie, což z nich dělá ideální prádlo na sport. U boxerek je nesmírně důležité zvolit správný střih a materiál, protože jinak si zajistíte zbytečné nepříjemnosti. Kvůli přiléhavosti jsou ideální pod oblečení na tělo. V rámci nevýhod budeme opět apelovat na správnou velikost a materiál. Opak totiž zajistí otisky gumy, sesouvání, rolování nohaviček, škrábání apod.

TIP: Calvin Klein je sázkou na jistotu, ale nebojte se experimentovat a vyzkoušejte značky, jako např. Puma, 69SLAM, Styx, CR7, Gino apod.

Trenýrky nebo boxerky? My říkáme obojí! Trenýrkárna.cz je v oblasti spodního prádla číslo jedna. Ať už preferujete boxerky, trenýrky, slipy, jocksy, jednoduchost, hravé vzory, zkrátka cokoliv, jsme tu pro vás.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (1)

Petr Kopecký


26.05.2022 13:04:12

Smím li sdělit svůj názor nemůžu nosit boxerky.aspoň ne ty bavlněné protože se mi přilepí na tělo a nepříjeně se mi zařezávají kam nemají. :-))) S plátěnými nemám zkušenost. trenýrky mi tohle nikdy nedělají proto nosím jenom je.

Přidat komentář



100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí