120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Udělejte své přítelkyni radost novým spodním prádlem! Poradíme vám, jak ho vybrat

Uveřejněno: 12.10.2020
Kategorie: MÓDA

Vánoce, Valentýn, výročí, narozeniny, anebo jen tak pro radost. Spodní prádlo představuje skvělý dárek k mnoha příležitostem. Některým mužům ale vybírání spodního prádla pro přítelkyni nebo manželku činí značný problém, a proto raději jeho nákup odkládají na neurčito. To je ale velká škoda. Darovat sexy spodní prádlo je totiž takovým malým dárkem i pro vás samotné. Abychom vám výběr co nejvíce usnadnili, připravili jsme pro vás jednoduchý návod, ve kterém se mimo jiné dozvíte, jak se trefit do vkusu i velikostně.

Jak vyzrát nad určením velikosti

Výběr velikosti dámského spodního prádla je ošemetná věc. Pokud zvolíte malé, může se vaše druhá polovička cítit dotčeně, že se do vámi vybraného kousku nevejde. Podobně také může zareagovat na prádlo příliš velké. Určit správnou velikost tedy očima muže není vůbec jednoduché.

Obzvlášť komplikované je to u podprsenek, kde kromě velikosti košíčků je nutné pro správný výběr znát i velikost obvodu. Nezbývá tedy nic jiného než se nenápadně mrknout na visačku některé z podprsenek, kterou vaše přítelkyně nosí. Počkat si ale musíte buď na vhodnou příležitost, anebo na to můžete jít hrou. Navrhněte své přítelkyni, že si ji přeměříte krejčovským metrem, protože pro ni chystáte dárek. Na oplátku si zase bude moci přeměřit ona vás. Hlavně ji ale změřte na více místech, ať nemá tušení, jaký kousek oblečení budete kupovat a všechny naměřené údaje si pečlivě poznamenejte.

Jestliže se nechcete pouštět do žádných velkých akcí, vsaďte na dárek v podobě sexy kalhotek. Přece jen výběr podprsenky je pro otrlejší. Kalhotky však udělají stejnou, ne-li větší radost. A jakou velikost zvolit? U kalhotek to jistě odhadnete. Případně můžete sáhnout po některém kousku Styx, což je značka vyrábějící české spodní prádlo. Pro boxerky a trenýrky Styx je typická široká guma v pase, jež se dokonale přizpůsobí postavě. Takže jestliže se spletete o jednu velikost, nebude to tolik vadit.

brunetka v červeném spodní prádle a tmavě modré teplákové soupravě Tommy Hilfiger

Jak se trefit do vkusu

Aby byla žena vašeho srdce z darovaného spodního prádla nadšením bez sebe, musí ji v první řadě padnout do oka. Inspirovat se můžete v jejím šatníku a tím, jaké prádélko si sama vybírá. Podle toho snadno poznáte, zda preferuje sportovní či spíš elegantní styl. Myslet byste ale měli také na to, že vybrané spodní prádlo by mělo být jedinečné a stylové. Zkrátka takové, které ještě nemá v šatníku. Bezešvé dámské spodní prádlo proto raději nechte v obchodě a zvolte více luxusní variantu.

Skvělou volbou je krajkový set, svůdná noční košilka, erotické punčochy nebo trendy sportovní podprsenka zdobená širokou podprsní gumou s nápisem značky. K nejoblíbenějším značkám mezi ženami bezesporu patří spodní prádlo Calvin Klein, Tommy Hilfiger nebo Puma.

brunetka v černé krajkové noční košilce

Jakou zvolit barvu

Sázkou na jistotu je černá, bílá nebo tělová barva. Ať už zvolíte z těchto tří jakoukoliv, určitě nesáhnete vedle. Dost možná ale váš dárek nevzbudí takovou vlnu radosti, jakou by udělalo spodní prádlo červené nebo tmavě modré.

Jako pikantní dárek k výročí nebo Valentýnu se obzvlášť hodí právě prádlo v červené barvě, které působí mimořádně smyslně. Své fantazie ale mějte neustále na uzdě. Pokud nějaká barva v šatníku vaší přítelkyně nebo ženy chybí, jistě má k tomu nějaký důvod. Buď jí nesluší, anebo se v ní necítí dobře. Pokud tedy chcete, aby darované spodní prádlo pravidelně nosila, rozhodně se vyhněte právě těm barvám, které na ní příliš často nevídáte.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 016 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí