120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Unavená? Bez nálady? Připravte pro ni překvapení

Uveřejněno: 23.09.2021
Kategorie: MÓDA

Zdá se vám partnerka v poslední době unavená a ve stresu? Dejte si za úkol zvednout jí náladu! Překvapte ji večeří při svíčkách, romantickou masáží nebo třeba celodenním výletem do přírody. Může se jednat o naprostou maličkost – důležitá je vaše snaha, kterou své partnerce dáte najevo, že vám na ní skutečně záleží.

Dopřejte své partnerce horkou vanu a masáž

Únavu, stres a napětí spolehlivě rozpustí horká koupel. Do vody přidejte pár kapek éterického olejíčku, kolem vany rozestavte planoucí svíčky a nechte svou partnerku odpočívat při tónech relaxační hudby.

Na koupel při svíčkách můžete plynule navázat romantickou masáží. Zaměřte se zejména na zádové, ramenní a krční svaly, které bývají zatuhlé z dlouhodobého působení stresu. Chcete-li masáž trochu okořenit, oblékněte saténové pánské prádlo, které vaši partnerku zaručeně nenechá v klidu.

Vezměte si na starost úklid domácnosti

Každou ženu potěší, vrátí-li se z práce do čistého bytu. Pro jednou si proto úklid domácnosti vezměte na starost vy. Vezměte si k ruce prachovku, vysavač a úklidové prostředky a pusťte se do toho. Je-li to ve vašich silách, vyperte špinavé prádlo, umyjte nádobí a čistě povlékněte. Partnerce ušetříte spoustu času a energie, což určitě nezůstane bez povšimnutí.

Překvapte ji nečekaným dárkem

Nečekaný dárek je zaručený způsob, jak ženě dát najevo, že vám na ní stále záleží. Ideální je překvapit svou partnerku dárkem, o kterém se před vámi v minulosti zmínila. Vzpomeňte si – neokouzlil ji v poslední době elegantní šperk, stylová kabelka nebo třeba krajková noční košilka?

Nic vám samozřejmě nebrání překvapit partnerku dárečkem, ze kterého budete mít radost oba dva. Co takhle dárkově zabalit dámské sexy prádlo – krajkovou podprsenku, svůdná tanga a průhledný župánek?

Přichystejte večeři při svíčkách

Zdržela se vaše partnerka v práci až do pozdních večerních hodin? Čekejte na ni doma s čerstvě uvařeno večeří. Připravte její oblíbené jídlo, otevřete láhev dobrého vína a nezapomeňte zapálit pár svíček pro navození romantické atmosféry. A co když se vám jídlo nepodařilo uvařit tak, jak jste očekával? Nic se neděje – vaši snahu partnerka jistě ocení.

Vyrazte na společný výlet

Naplánujte pro sebe a svou partnerku celodenní výlet do přírody, nebo zamluvte ubytování a vyrazte do přírody na celý víkend. Pohyb na čerstvém vzduchu ji přivede na jiné myšlenky, zbaví stresu a dodá novou chuť do života. To vše ale jen za předpokladu, že si veškeré plánování a přípravy vezmete na starost vy sám.

Výlet proto naplánujte do těch nejmenších detailů, ať má vaše partnerka pocit, že je o ni dokonale postaráno. Třešničkou na dortu bude, pokud společně strávený den završíte například romantickým piknikem na louce nebo večeří v ženině oblíbené restauraci.

Naplánujte pro ni dámskou jízdu

Zdá se vám, že vaší partnerce scházejí společné chvíle s přítelkyněmi? Zkuste pro ni uspořádat tajnou dámskou jízdu, o které nebude mít do poslední chvíle ani tušení. Obvolejte její kamarádky, přichystejte občerstvení a nakonec vykliďte pole, ať si vaše partnerka užije holčičí večírek naplno.

Sex odsuňte na druhou kolej

Je-li vaše partnerka unavená a bez nálady, s největší pravděpodobností nebude mít chuť ani na sex. V tu chvíli je na místě si uvědomit, že žena potřebuje i jiný druh tělesného kontaktu – doteky, masáže, mazlení, polibky, objetí a vzájemnou blízkost. Jen samotné vyvrcholení jí jednoduše nestačí!

Odsuňte proto sex na chvíli na druhou kolej a zapojte svou kreativitu. Co takhle okořenit si mazlení erotickými hračkami nebo třeba svůdným prádlem – vy můžete obléknout například pánská tanga nebo jocksy, zatímco partnerce bude slušet sexy souprava spodního prádla.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 996 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí