120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Užijte si čekání na Ježíška s nevšedním adventním kalendářem

Uveřejněno: 08.11.2022
Kategorie: MÓDA , TIPY

Mnoho z nás si z dětství pamatuje laciné adventní kalendáře plné málo kvalitní čokolády, které nám zpříjemňovaly čekání na Štědrý den. Andělíčci, Mikuláš na saních nebo kometa se staly našimi adventními průvodci a každý se na sladkou drobnost těšil. Ale doba se mění a dnes je všechno jinak. Nebo ne?

Adventní kalendáře znovu na scéně

Před deseti lety to skoro vypadlo, že adventním kalendářům dočista odzvonilo. Čokoláda pro děti se stala takřka symbolem špatného rodičovství a kalendáře od prarodičů končily v lepším případě v tatínkově žaludku, v tom horším přímo v popelnici.

V posledních několika letech ale zažívají adventní kalendáře doslova znovuzrození. A rozhodně necílí jen na děti. Nevšední adventní kalendáře pro muže, pro ženy i pro páry se staly nedílnou součástí vánočních kampaní značek z různých odvětví –⁠ existují adventní kalendáře pro ženy plné kosmetiky nebo adventní kalendáře s rumem, whisky nebo pivem pro muže, které nabízí degustační lahve. Samozřejmostí jsou adventní kalendáře od výrobců různých pochutin, jako jsou cereálie, sýry nebo uzeniny. A věděli jste, že existuje i zmrzlinový adventní kalendář?

Personalizovaný adventní kalendář Styx

Výše zmiňované nevšední adventní kalendáře nabízejí spotřební zboží, které se dalších Vánoc většinou nedožije. Pokud ale máte chuť dopřát si něco opravdu výjimečného, zkuste adventní kalendář s oblečením. Představte si to trochu jako pohádku o Popelce –⁠ každý den otevřete okénko, které vám nabídne nové šaty.

Tedy takový adventní kalendář s oblečením by se nám nejspíš jen těžko vešel do bytu. Ale co byste řekli na nevšední adventní kalendář Styx, ve kterém najdete 24 kousků kvalitního českého spodního prádla? V každém kalendáři najdete 12 kusů trenek nebo boxerek, 11 párů ponožek a jedno okénko s tajným překvapením.

Velkou výhodou adventního kalendáře Styx je to, že si jeho obsah můžete přizpůsobit podle vlastních představ. Snadno se z něj může stát adventní kalendář pro ženy, pro muže i pro páry –⁠ po jeho objednání se vám sami ozvou ze zákaznické linky a společně vyberete produkty podle toho, jak vám to bude nejvíce vyhovovat. Můžete si libovolně nakombinovat dámské kalhotky, pánské trenýrky a ponožky různých velikostí tak, abyste si těšení na Ježíška užívali společně.

Personalizovaný adventní kalendář Styxzdroj: trenyrkarna.cz

Kvalitní spodní prádlo od české značky

Se spodním prádlem značky Styx se na českém trhu můžete potkat už od roku 1996, kdy ji založili kamarádi Adam Sýkora a Petr Vlasák. Tehdy chtěli dokázat, že pánské spodní prádlo nemusí být jen klasické slipy v nudných barvách. Proto se vrhli do výroby trenek v odvážných barevných kombinacích a vzorech, které vám zvednou náladu. Dnes se navíc neomezují jen na pánské spodní prádlo, ale na své si u nich přijdou i ženy, které si mohou vybírat třeba z široké nabídky pohodlných trenek na spaní.

Co byste řekli na nevšední adventní kalendář Styx, ve kterém najdete 24 kousků kvalitního českého spodního prádla?

zdroj: trenyrkarna.cz

Kromě neotřelých barev a vzorů si ale Styx zakládá také na pohodlných střizích a kvalitních materiálech, jako jsou 100% bavlna, bambus nebo satén, aby vaše intimní partie dostaly tu nejlepší péči. Veškerá výroba navíc probíhá v České republice. Pokud tedy hledáte nevšední adventní kalendář pro svou partnerku, partnera nebo pro sebe, pak je adventní kalendář s oblečením Styx skvělou volbou, protože toto adventní překvapení vám vydrží dlouhé měsíce a vykouzlí úsměv na rtech při každém použití.

Adventní kalendáře znovu na scéně, vyzkoušejte adventní kalendář STYX!

zdroj: trenyrkarna.cz

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 998 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí