120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Valentýn je za rohem, potěšte sebe i partnera slušivým prádlem

Uveřejněno: 09.02.2021
Kategorie: MÓDA

Den všech zamilovaných se nezadržitelně blíží, spolu s ním se nám do hlavy vtírají myšlenky na to, čím partnera letos překvapit a potěšit?

Čokoláda potěší (teda pokud se zrovna nesnaží dodržet novoroční předsevzetí, že shodí nějaké to kilo), ale chtělo by to ještě něco navíc. Ponožky jsou fajn, ale spíš na Vánoce. K Valentýnu to chce něco pěkného a sexy. Oslavujete přeci vaši lásku.

Tip číslo jedna: Pěkné sexy prádlo potěší obě strany

Dámské spodní prádlo rozhodně není jen tak nějakým kousek v prádelníku. Každého muže potěší, žena se v něm zase bude cítit dobře a pozvedne jí sebevědomí. Jak ho vybrat?

Dobře vybrané spodní prádlo vám nejen perfektně sedne, nikde nesvírá, neplandá a kdoví co ještě, ale taky vyzdvihne všechny vaše přednosti. A na tom v den svátku všech zamilovaných, který přímo vyzývá k nějaké té intimní chvilce, obzvlášť záleží.

Při výběru podprsenky je nejdůležitější dobře zvolit velikost. Dejte si pozor na velikost košíčků, obvod podprsenky a délku ramínek. Nepodceňujte ani střih. Vyztužené push-up podprsenky drží ňadra u sebe a vytváří mezi nimi svůdný žlábek, bandeau podprsenky jim zase dodávají kulatý tvar. Nevyztužené podprsenky poskytnou potřebnou podporu i velkým prsům, dokáží je tvarovat a občas i opticky zmenšit.

K podprsence pak vyberte i dvoje spodní kalhotky nebo tanga. I u nich je důležité se správně změřit, podcenit se nesmí ani střih.

  • Brazilky jsou mírně vykrojené a zadní partie opticky zmenší.
  • Tanga vyzdvihnou zadeček.
  • Kalhotky s vyšším vykrojením zalichotí ženám s širšími boky.
  • Kalhotky s vyšším pasem zase zakryjí větší bříško.

Náš tip: Zamyslete se i nad barvou. Kombinace černé a červené je sexy, bílá vás promění v nevinného anděla, růžová zase v naivku.

zdroj: www.trenyrkarna.cz

Tip číslo dva: Spodní prádlo pro opravdové muže

Nejen dámy chtějí nosit kvalitní a slušivé spodní prádlo, které zvyšuje sebevědomí. I pánové si na sebe chtějí vzít prádlo, které je moderní, pohodlné a perfektně jim padne.

Nejoblíbenější jsou poslední dobou boxerky a není se čemu divit. Mužům vyhovuje jejich pohodlný střih, dámám se zase líbí, jak obepínají tělo. Hodí se jak pod jeansy, tak pod oblek. Nikde nesvírají, neškrtí, ale ani neplandají.

Na paty jim šlapou trenky a slipy, oblíbená jsou i pánská tanga. Ta už dávno nejsou jen výsadou žen, i muži jim přichází na chuť. Kdy jindy se v nich partnerce poprvé ukázat než na Valentýna? Když si kromě nich na sebe vezmete ještě dřevěného motýlka, žádná vám neodolá.

Víte, že trenýrky jsou pohodlné, nikde nesvírají ani neškrtí, můžete je použít i jako pyžamo, zároveň ale mají jednu velkou nevýhodu? Nehodí se pod úzké kalhoty, ve kterých mohou vytvářet nevzhledné hrboly.

Náš tip: Nemůžete se rozhodnout, jaké trenky by vaší drahé polovičce udělaly největší radost? Pořiďte mu předplatné trenýrek STYX na 3, 6, nebo 12 měsíců s poštovným zdarma.

Tip číslo tři: Co takhle svůdná noční košilka?

Jen ve spodním prádle se necítíte dobře? Vsaďte na svůdnou noční košilku, která vašemu partnerovi doslova ukradne slova z úst a rozehraje všechny smysly. Podnítí fantazii, rozzáří oči, bude vybízet k vzájemnému sbližování.

Dámské noční košilky jsou k mání v mnoha různých barvách i délkách, vybírat můžeme mezi těmi svůdnými i klasickými. K zahození není ani dámský sexy župánek, který něco ukrývá a něco zase odhaluje.

Náš tip: Chcete partnera ohromit? Vsaďte na krajkovou noční košilku rafinovaného střihu s úzkými ramínky, která nechá vyniknout všechny vaše přednosti. Jste ještě o něco troufalejší? Sáhněte po košilce se zvířecím motivem, která vás promění v dračici. Pro navození dokonalé valentýnské atmosféry rozhoďte na matraci růže a na noční stolek připravte oblíbené prosecco se skleničkami a užijte si nezapomenutelnou valentýnskou noc.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí