120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Vánoce 2022: tipy na nejlepší dárky, se kterými uděláte určitě radost

Uveřejněno: 22.11.2022
Kategorie: SPOLEČNOST , TIPY

Co nadělit letos pod stromeček svým blízkým? To je otázka, která hlavu většiny lidí začíná zaměstnávat pomalu od října. Pro mnohé je vybírání dárků docela stres. Když ale víte, jaké dárky pořídit, budete při jejich nakupování cítit radost a představovat si, jak se bude obdarovaný tvářit, až váš balíček otevře. Zjistěte, jakými dárky se letos určitě trefíte.

Co nadělit letos pod stromeček svým blízkým?

zdroj: unsplash.com

Jak vybrat vánoční dárek

Abyste se s dárkem skutečně trefili, je potřeba si na jeho výběr nechat dostatek času. Nejhorší je, když kupujete dárek na poslední chvíli, bez nápadu a s myšlenkou, že zkrátka něco koupit musíte. Nad čím se před výběrem zamyslet?

Pro koho dárek kupujete?

Začněte odpovědí na otázku, pro koho dárek kupujete. Vyčleňte si v týdnu určitý čas, který věnujete úvaze nad tím, jaký je člověk, kterému dárek kupujete. Nad čím se zamyslet?

  • Je to muž, nebo žena?
  • Jaký je ročník?
  • Jaký je váš vztah?
  • Co daná osoba ráda dělá?
  • Jak obdarovaný obvykle tráví volný čas?

Kolik chcete za dárek utratit?

„Dokonalost dárku spočívá v jeho vhodnosti, ne v hodnotě.“ To je věta, kterou řekl americký esejista a romanopisec Charles Dudley Warner. Autor má sice pravdu, ale přeci jen je dobré se zamyslet nad tím, kolik peněz chcete do dárku investovat. Pro někoho budete vybírat levnější dárky do 500 Kč, pro někoho dárky do 1 000 Kč a více. Ať tak či onak, vždy zhodnoťte svoji finanční situaci, ale v žádném případě si na dárky nepůjčujte.

Dárky do 500 Kč

Mezi nejoblíbenější dárky do 500 Kč patří rozhodně packy veselých ponožek. Zamyslete se nad tím, komu chcete ponožky věnovat. Bude to sportovec? Milovník jídla? Nadšený pejskař? Česká značka ponožek Styx má ve svém portfoliu desítky hravých motivů, takže je zde velká pravděpodobnost, že se trefíte do vkusu obdarovaného. Ponožky už dnes nejsou neoblíbeným měkkým dárkem, za který se ze slušnosti poděkuje, ale radost nepřinese. Veselými ponožkami uděláte radost svým přátelům bez ohledu na to, zda jde o dárek pro ženu i muže. Trendy poslední doby velí nosit barevné a hravé ponožky ke kalhotám, sukním, šatům i kraťasům. Hlavně, aby byly vidět! A pamatujte, že čím originálnější, tím lepší.

Dárky do 1 000 Kč

1 000 Kč na dárek je slušný rozpočet. Pořídíte za něj třeba kvalitní spodní prádlo, pyžama nebo funkční oblečení. K dostání jsou výhodná balení spodního prádla, která zahrnují třeba několik pánských trenýrek, slipů a boxerek nebo dámské kalhotky v různých střizích. Sáhnout můžete také po funkčním spodním prádle z merino vlny, která je prodyšná a rychle schne. Za sportem v něm můžete vyrazit v létě i v zimě.

1 000 Kč na dárek je slušný rozpočet. Pořídíte za něj třeba kvalitní spodní prádlo!

zdroj: unsplash.com

1. tip: Značkové spodní prádlo

S prémiovým spodním prádlem nikdy nesáhnete vedle. Mezi nejoblíbenější výrobce s dlouhou tradicí paří Tommy Hilfiger, Calvin Klein nebo třeba Puma. Každá z těchto značek prošla dlouhým vývojem a v současnosti nabízí to nejkvalitnější spodní prádlo, které je na trhu k dostání. Pro sportovně založené muže a ženy je výbornou volbou značka Puma, která kromě spodního prádla nabízí také legíny nebo sportovní trička.

Pro ty, kteří si potrpí na styl, jsou tu značky Tommy Hilfiger nebo Calvin Klein. Pánové mohou vybírat z pestré nabídky boxerek nebo klasických trenek. Jde tedy o ideální dárek třeba pro tatínky. Dámy mají na výběr z několika střihů kalhotek. Nejoblíbenější je klasický bokový střih a tanga. Nechybí ani nabídka sportovních či klasických podprsenek. Značky spodní prádlo vyrábí především z bavlny s příměsí elastanu, což zaručuje pohodlné nošení. Na vás je jen vybrat správnou velikost.

2. tip: Darujte relaxaci

Uspěchaná a hektická doba nahrává celé řadě nemocí, které vznikají kvůli stresu. Proto je nesmírně důležité věnovat čas sami sobě a odpočinku. Darujte relaxaci v podobě měkkého a pohodlného županu. Do županu se zabalíte jako do nejjemnější deky a vaše pokožka se bude těšit z na omak sametového materiálu.

Sáhnout můžete po variantě s kapucí, která se hodí v případě, že si při koupeli myjete i vlasy. K dostání jsou také župany se šálovým límcem, který jim dodává elegantní vzhled. Župan je skvělým dárkem třeba pro babičku. Může ho používat nejen doma, ale také na ozdravných pobytech v lázních.

Darujte relaxaci v podobě měkkého a pohodlného županu

zdroj: pixabay.com

3. tip: Smyslné a luxusní spodní prádlo

Krásné spodní prádlo ocení každá žena. Ukažte své manželce, partnerce nebo milence, že máte fantazii. Svoje intimní chvilky můžete okořenit sexy prádlem z nabídky značky Obsessive. Ta se zaměřuje především na erotické prádlo, se kterým vám rutina v ložnici nehrozí. Na výběr je celá řada provedení od smyslných košilek až po rajcovní sety s podvazky.

Pokud cítíte, že sexy oblečky nejsou tím pravým, ale přeci jen byste rádi darovali luxusní spodní prádlo, vyberte to, které nabízí značka Victoria´s Secret. Svoji vyvolenou můžete obdarovat kalhotkami klasického střihu, ale také tangy nebo populárními brazilkami. Smyslnost kalhotkám propůjčí hedvábná krajka.

Krásné spodní prádlo ocení každá žena. Ukažte své manželce, partnerce nebo milence, že máte fantazii.

zdroj: unsplash.com

4. tip: Spodní prádlo, které se vyrábí v Česku

Věděli jste, že dárkem můžete udělat nejen radost, ale také podpořit českou nebo tuzemskou ekonomiku? Lokální výroba a důraz na ekologické chování patří při nakupování k hlavním atributům, podle kterých se zákazníci rozhodují. Pokud pořídíte spodní prádlo nebo oblečení vyrobené v České republice, můžete se radovat z toho, že jeho uhlíková stopa související s dopravou je mnohem nižší než u zboží, které se dováží ze zámoří. Kromě toho podporujete tradici krejčovství, která k Česku neodmyslitelně patří.

Víte, že některé značky spodního prádla, které pochází z Česka, se prodávají i ve světě? Co třeba Bellinda nebo Horsefeathers? Ke stálicím českého spodního prádla na trhu patří například značka Foltýn, která nabízí klasické pánské trenýrky tradičních vzorů. Radost s nimi uděláte rozhodně svému dědečkovi, který ocení pohodlný střih a příjemný materiál. Mezi mladé české značky spodního prádla patří Nedeto. Nedeto šije z příjemné bavlny v kombinaci s elastanem a spodní prádlo je charakteristické provedením v univerzálních barvách. S černou a bílou nikdy nešlápnete vedle.

5. tip: Spodní prádlo, se kterým není nuda

Hledáte originální dárek? Vsaďte na spodní prádlo s potiskem. Stačí se jen zamyslet nad tím, co charakterizuje osobu, které chcete dárek dát, a můžete se spolehnout, že se jí určitě trefíte do vkusu. Pokud hledáte prádlo, které snoubí kvalitu a originální zpracování, neměla by vám uniknout nabídka Lee Cooper, stylové značky založené v Londýně. Kvalitu a hravé provedení slibuje italská značka Gianvaglia. Pokud chcete podpořit českou tvorbu, zvolte veselé spodní prádlo Styx. Dáte přednost jednoduchým geometrickým vzorům, nebo vsadíte na neotřelé potisky?

Hledáte originální dárek? Vsaďte na spodní prádlo s potiskem

zdroj: neocard.cz

6. tip: Nejlepší sportovní výkony si žádají nejlepší spodní prádlo

Pokud hledáte dárek pro sporťáky, popřemýšlejte o funkčním spodním prádle. Nejčastěji jsou k dostání kousky z umělých materiálů, které rychle schnou a odvedou vlhko od pokožky. Jenže ne každému umělý materiál sedne. Jeho nevýhodou je navíc to, že začne poměrně rychle zapáchat.

Jestliže chcete skutečně překvapit, darujte spodní prádlo z merino vlny. Jedná se o přírodní funkční materiál, který se získává z vlny ovcí plemene merino. Takové spodní prádlo má v nabídce značka Mons Royale. Mezi hlavní výhody merino vlny patří fantastické termoregulační vlastnosti, je vhodná i pro alergiky, nezapáchá a zahřeje i při zvlhnutí. Spodní prádlo z merino vlny ocení nejen sportovci, ale také lidé s citlivou pokožkou nebo ti, kteří si potrpí na dokonalé pohodlí.

zdroj: unsplash.com

7. tip: Spodní prádlo pro celou rodinu

V rodinách dnes frčí stejné spodní prádlo, které mohou nosit maminky, tatínci i jejich ratolesti. Takové spodní prádlo je skvělým dárkem třeba pro maminku. Rodinné komplety nabízí třeba značka Dedoles. Nabídka spodního prádla zahrnuje kalhotky, ponožky, boxerky i trenky. K dostání jsou v celé řadě veselých a hravých motivů. Děti si oblíbí třeba veselá pyžama nebo ponožky s dobře známými párty křečky. Maminky si mohou pořídit dámské trenky, které budou ve stejném designu jako trenky tatínků. Tímto dárkem rozhodně vykouzlíte úsměv na tváři, a navíc tak hromadě vyřešíte dárek pro děti, maminku i tatínka.

Tímto dárkem rozhodně vykouzlíte úsměv na tváři, a navíc tak hromadě vyřešíte dárek pro děti.

zdroj: unsplash.com

8. tip: Pro ty, kteří si nevědí rady

Ne každý si troufne kupovat spodní prádlo. Přeci jen hraje důležitou roli správné určení velikosti, ale také třeba materiálu. Co když má daná osoba citlivou pokožku a vy jí dáte oblečení z umělých materiálů? Co když se netrefíte barvou nebo zpracováním? V takovém případě je nejlepší darovat dárkové poukazy v různých cenových kategoriích. Obdarovaný si tak může pořídit to, co mu sedne.

Originálním řešením je také předplatné spodního prádla Styx. Předplatné spočívá v tom, že obdarovaný dostane každý měsíc jeden kousek nového spodního prádla. Předplatné může být v délce 3, 6 nebo 12 měsíců.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 994 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí