120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Vánoce se blíží aneb jak balit měkké dárky

Uveřejněno: 04.12.2019
Kategorie: TIPY

Vánoce se blíží a to samozřejmě znamená nakupování dárků. Tahle část je všem jasná, jenže pak přichází na řadu pověstné balení dárků, kdy spousta z nás pohoří a místo krásně zabalených dárečků to pod vánočním stromem vypadá jako na srazu odpadkových pytlů. Nebojte se, nejste sami! Přinášíme několik tipů a samozřejmě video-návod, jak zabalit měkké dárky. Připraveni? #balenídárků

KRABICE – NEJLEPŠÍ PŘÍTEL ČLOVĚKA

Pokud nejste přeborníkem v balení dárků, jednoduše sáhněte po krabici. Výhodu je, že obdarovaný nebude do poslední chvíle vědět, co dostane a navíc si ušetříte polovinu práce. Pak už jen stačí dodat stuhu a cedulku. Krabičku můžete použít i příští rok.

   

BALICÍ PAPÍR

Trh momentálně nabízí všemožné druhy balících papírů, ale nezapomeňte, že v jednoduchosti je síla. Vánoční motivy nikdy nevyjdou z módy, nicméně takové jednobarevné papíry následně ozdobené stuhou = dokonalost.

   

NENECHÁVEJTE TO NA POSLEDNÍ CHVÍLI

Dostatečný předstih = žádný stres a právě stres je dost často s Vánoci spojován. Proto nakupujte a balte dárky již v průběhu roku a užijte si pravou sváteční pohodu.

   

POMŮCKY

Klasická izolepa aneb příběh neustálého stříhání a hledání konce. NE DÍKY! Raději si pořiďte speciální pásky s odvíječem, samolepící čtverečky, rotační kruhový řezáč, hotové stuhy, mašle apod.

   

BALENÍ MĚKKÝCH DÁRKŮ – SPODNÍ PRÁDLO, PONOŽKY,…

Rozhodli jste se vylepšit své schopnosti a získat certifikát baliče měkkých dárků? Chcete se naučit zabalit ty nejvíc nepoddajné dárky jako je spodní prádlo, ponožky, oblečení nebo výrobky z kožešiny? V tom případě se podívejte na náš video-návod. Balení dárků zdar!

Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám balení dárků povedlo.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 015 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí