120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Victoria´s Secret Fashion Show klepe na dveře!

Uveřejněno: 07.11.2016
Kategorie: OSOBNOSTI , SPOLEČNOST

Už jen pár dní, a největší světová událost na počest spodního prádla, snoubící módu, sexy těla, popkulturu a showbyznys v jednom, je tu!

Ano, pánové a dámy, opět budeme moci zhlédnout výstavní tělíčka nejkrásnějších modelek světa v titěrném třpytivém prádélku, a to za doprovodu hudebních interpretů, kteří momentálně nejvíc frčí.

KDY? Oficiální vysílání se uskuteční 5. prosince na stanici CBS. Na sestřihy a internetová videa si budeme muset pravděpodobně chvilku počkat.

KDE? Poprvé se show objeví v Paříži v Grand Palais.

VSFS

zdroj: vogue.com

Které top modelky a andílky Victoria's Secret budeme moci 5. prosince spatřit? Na kolik byla ohodnocena letošní "Fantasy Bra" aneb luxusní šperk v podobě podprdy, kterou zdobí několik tisíc drahokamů? Které celebrity si přehlídku rozhodně nenechají ujít? Chcete vědět to a mnohem víc o letošní megalomanské akci Victoria's Secret Fashion Show?

Čtěte dál...

Adriana Lima

zdroj: forbes.com

Casting

Pokud se dostanete mezi takzvané "Andílky" Victoria's Secret, znamená to, že patříte mezi výběr světových topmodelek a vaše honoráře za spolupráci s touto značkou šplhají až k několika milionům dolarů ročně.

Andílci jsou elitní skupinka sexy kostí, která propůjčila své jméno, tvář a především tělo propagaci spodního prádla a parfémů Victoria's Secret, přičemž kontrakt s tímto gigantem je snem snad každé modelky i obyčejné holky.

Casting

Tento sen se již po několik let plní stálicím, jako jsou Brazilky Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Jihoafričanka Candice Swanepoel nebo Lily Aldridge z Kalifornie.

Další mladé přírůstky, ale nejsou o nic míň sexy a kromě zavedených andílků se na přehlídce můžeme těšit z dalších supermodelek, které dostaly šanci se při této události odprezentovat (ty ovšem titul "Andílek" používat nemohou).

Dle šéfa castingu Johna Pfeiffera se letos o zbývajících cca 20 míst na přehlídce ucházelo okolo 500 (!) modelek s těmi nejlepšími referencemi. Na čí vypracované zadečky se můžeme těšit?

Andílci letošní Victoria's Secret Fashion Show:

Jihoafričanka s najkrásnějším tělem Candice Swanepoel a namibijská modelka Behati Prinsloo, manželka nejsexy muže planety frontmana Maroon 5 Adama Levina, jsou letos díky mateřským povinnostem bohužel mimo hru. Jaká škoda!

Náladu nám ale jistě spraví výčet jejich kolegyň, které se letos show zúčastní...

Adriana Lima

Jeden ze služebně nejstarších andílků má i po dvou dětech stále co ukazovat. Rodilá Brazilka se ve světě módy obejvila již v 15 letech a se značkou Victoria's Secret spolupracuje už od roku 2000.

Jednu z nejkrásnějších žen planety a také nejlépe placených modelek momentálně živí i kontrakt se společností Maybelline nebo spolupráce s Vogue Eyewear. Na 35letou maminu docela dobrý!

Adriana Lima

zdroj: victoriassecret.filminspector.com

Alessandra Ambrosio

Mezi luxusní "stařešiny", které doma vychovávají děti a sem tam si odskočí na molo, patří další brazilská kráska Alessandra Ambrosio. Tahle opálená kost začínala stejně jako Adriana okolo svých 15 let a v brazilské verzi soutěže Elite Model Look nastartovala kariéru přesto, že tehdy nevyhrála.

V jejím portfoliu najdeme prestižní značky jako Guess, Dior, Fendi, Armani, Gucci, Calvin Klein a mnoho dalších, včetně účinkování v několika filmech.

Alessandra Ambrosio

zdroj: pictures.zimbio.com

Sara Sampaio

Tuhle portugalskou kočičku možná znáte z kampaní italského plavkového giganta Calzedonia. Kdo nezaregistroval sexy reklamy téhle značky se Sarou na českých zastávkách, ten přišel opravdu o hodně.

25letá topmodelka je momentálně velmi v kurzu a sympatie si získává i skrze sociální sítě. Například na Instagramu se z jejích příspěvků těší něco málo přes čtyři miliony sledovatelů. Určitě to nebude jen jejím roztomilým pejskem jménem Luigi :o)

Sara Sampaio

zdroj: anothefashionspot.com

Josefine Skriver

Dánská dlouhonohá supermodelka Josefine Skriver z Kodaně má kromě úchvatné tváře i velmi zajímavý původ. Její biologičtí rodičové jsou totiž oba homosexuálové a seznámili se přes inzerát za účelem splodit společně dítě s pomocí umělého oplodnění.

I přes netypické rodinné uspořádání Josefine vyrůstala v láskyplném prostředí a my jen potvrzujeme, že se spojení jejích rodičů opravdu povedlo. Přes 300 odchozených přehlídek těch nejluxusnějších značek a milionové honoráře mluví za vše.

Josefine Skriver

zdroj: c1.staticflickr.com

Taylor Hill

Těžko by někdo hádal, že se tato mladičká Američanka vyklubala z ošklivého káčátka. Na škole si vysoké a hubené Taylor prý nikdo ani nevšiml. Dnes jejím bývalým spolužákům patrně nezbývá než brečet do polštáře.

Kromě focení pro značku spodního prádla Intimissimi se loni mimojiné stala "modelkou roku" na sociálních sítích a boduje i jako andílek Victoria's Secret!

Taylor Hill

zdroj: assets.rbl.ms

Elsa Hosk

Švédská blondýnka se zářivě modrýma očima vděčí za fenomenální úspěch hlavně svému uvědomělému taťkovi, který kdysi poslal její fotky do modelingové agentury. A tradááá, další andílek byl zanedlouho na světě.

Bývalá profesionální basketbalová hráčka dala díkybohu basketu sbohem a rozhodla se pro dráhu modelky. Krásu má evidentně v rodině, neboť její sestřenice Alice Herbst vyhrála v roce 2012 soutěž "Švédsko hledá top modelku". To jsou geny, panečku!

Elsa Hosk

zdroj: celebmafia.com

Lily Aldridge

Další mamina mezi andílky, která zdobí stáje Victoria's Secret už od roku 2010, je Lily. Již v 17 letech se objevila na titulce španělské Vogue a za svou kariéru toho stihla opravdu hodně.

V roce 2015 se jí dostalo cti představit v rámci Victoria's Secret Fashion Show tzv. "Fantasy Bra", tedy podprsenku posetou drahokamy v hodnotě okolo dvou milionů dolarů. Její neméně slavný manžel je hudebník Caleb Followill ze skupiny Kings of Leon a vychovávají spolu roztomilou dcerušku.

Lily Aldridge

zdroj: peopledotcom.files.wordpress.com

Lais Ribeiro

Brazilská kráska patří se svými 180 centimetry mezi nejvyšší z andílků, a těžko byste do ní řekli, že vychovává již osmiletého syna. Pak že mamky nejsou sexy! Kariéru začala v podstatě až po porodu, a dotáhla to vskutku daleko.

Chanel, Louis Vuitton, Dior nebo Versace jsou jen střípkem z jejích mnoha kampaní, na kterých se jako modelka podílela. Člověk by řekl, že v Brazílii se snad rodí jenom modelky.

Lais Ribeiro

zdroj: 67.media.tumblr.com

Martha Hunt

Spíše nenápadná blondýnka s velkýma očima a božským tělem, to je Martha Hunt. Její panenkovský vzhled ji zavedl na mola jako Dolce & Gabbana, Prada, Ralph Lauren a mnoha dalších, stejně tak jako na titulky Vogue nebo Harper's Bazaaru.

Oduševnělé krásky se sexy mírami k Victoria's Secret prostě patří a prádélko v letošním katalogu se i díky Marthě prodává znamenitě.

Martha Hunt

zdroj: s-media-cache-ak0.pinimg.com

Stella Maxwell

Stella se proslavila nejen jako andílek Victoria's Secret, ale i lesbickým románkem se zlobivou pop ikonou Miley Cyrus. Fotky líbající se dvojice obletěly svět a lidé si blondýnky (kterou málokdy uvidíte se smát) začali více všímat.

Přestože je původem Britkou, narodila se v Belgii, poté žila rok v Austrálii, následně na Novém Zélandě a nyní pracuje převážně v USA. Stella je prostě všechno, jen ne nudná a nezajímavá.

Stella Maxwell

zdroj: fashnberry.com

Romee Strijd

Ačkoliv je téhle roštěnce teprve 21, už se objevila snad na všech titulkách jazykových mutací módní bible Vogue. Původem Nizozemka válcuje módní průmysl a vypadá to, že její kariéra teprve začíná.

Všem, kteří by si snad chtěli smlsnout na téhle panence, musíme vzkázat, že je úspěšně zadaná a vedle svého dlouholetého přítele, též Nizozemce Laurense van Leeuwena, vypadá velmi šťastně.

Romee Strijd

zdroj: s-media-cache-ak0.pinimg.com

Jasmine Tookes

Třešničku mezi andílky jsme si nechali na konec. Jasmine Tookes, sportovkyně každým coulem, která provozovala mimojiné volejbal, softbal i gymnastiku a pravidelně zásobuje svoje příznivce fotkami z posilovny, je letos tou jednou jedinou, která má privilegium obléci "Fantasy Bra"!

Šperkařský kousek vytvořený pouze pro unikátní událost, a to Victoria's Secret Fashion Show 2016. Úsměv na její tváři je tedy opodstatněný a snad i proto, že je teprve druhou Afroameričankou po Tyře Banks, které se takový úspěch podařil. Gratulace! :)

Jasmine Tookes

zdroj: blogs-images.forbes.com

Hostující supermodelky

Množství prádélka Victoria's Secret, které na Mikuláše letos uvidíme, by těžko stihli andílci na show unosit, a tak přichází posila v podobě desítek prvotřídních modelek.

Prozatím potvrdily účast jedny z nejpovolanějších, a sice rebelka Cara Delevigne, pro kterou nebylo třeba casting ani podstupovat. Kendall Jenner, sestřička slavné Kim Kardashian, která na svém Instagramu zásobuje fotkami neskutečnýh 68 milionů followerů! A neméně slavné sestry Gigi a Bella Hadidovy, dcery bývalé modelky a realitního magnáta, které momentálně dobývají módní průmysl.

supermodelky

zdroj: www.gannett-cdn.com, forbes.com, magazine.skorto.com, www.mirror.co.uk

Fantasy Bra

Šperk v podobě podprsenky? "Taková zhýralost," řekne si snad někdo. Pro největšího výrobce spodního prádla a plavek pro ženy v Americe, vydělávajícího přes miliardy dolarů ročně, je tento každoroční originální šperk otázkou prestiže a síly. Na trhu není nikdo jako Victoria's Secret, a tak si takový marketingový počin mohou dovolit.

Letošní "Fantasy Bra" je poskládána z více než 9000 drahokamů, převážně diamantů a smaragdů na 18karátovém zlatě. Sedm set hodin práce trvalo šperkaři Eddie Borgovi k vytvoření tohoto skvostu, jehož cena se odhaduje na tři miliony dolarů! Kvůli váze "Fantasy Bra" rozhodně nedoporučujeme na ranní jogging, ale v našem šatníku (nebo trezoru) by se určitě hodila.

Fantasy Bra

zdroj: peopledotcom.files.wordpress.com

Hudební hvězdy

Co by to bylo za show bez hudebních vystoupení populárních umělců. V minulosti se ukázali na mole s mikrofonem například Taylor Swift, Ariana Grande, Justin Bieber, Justin Timberlake, Adam Levine a Usher, takže ani letos nemůžeme logicky očekávat nikoho menšího.

Krásky ve spodním prádle doprovodí už osvědčený sólový zpěvák a momentální hitmaker The Weeknd. Shodou okolností partner Belly Hadid. Ukáže se i kontroverzní zpěvačka Lady Gaga a milovník žen Bruno Mars, jinak řečeno záruka kvality!

V hledišti ale nebude nouze o další slavná jména. Tradiční seznam hostů z řad celebrit bude pravděpodobně obsahovat jména jako Paris a Nicky Hilton, klan Kardashianů nebo Leonarda DiCapria, který může opět vyhlížet svoji budoucí přítelkyni.

hudba

zdroj: hbz.h-cdn.co, b-i.forbesimg.com, lastfm-img2.akamaized.net

Jak probíhá zkoušení sexy oblečků na letošních andílcích můžete zhlédnout v následujícím videu:

Závěrem si dovolíme jenom jednu malou poznámku: Pokud neuvidíte letošní Victoria's Secret Fashion Show, nejen že budete mít o dost smutnější Vánoce, ale je tu i jisté riziko, že budete totálně out! Amen.

KK

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 012 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí