120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Vyladěný outfit na letní party začíná u spodního prádla

Uveřejněno: 29.07.2021
Kategorie: MÓDA

Léto je nejen obdobím cestování a dovolených. Alespoň párkrát určitě během prázdnin dostanete pozvánku na pool párty, rooftop párty, zahradní párty nebo zkrátka jen večírek u kamarádů doma. Je to příležitost, která se neodmítá. Na danou akci tedy určitě vyrazte a užijte si zábavu s tou pravou letní atmosférou. Nabízí se ale dvě zásadní otázky. Co si vzít na sebe?  A jaké spodní prádlo na večírek zvolit?

Možná vám připadá, že vhodné a kvalitní spodní prádlo není v tomhle případě tak důležité, ale opak je pravdou. Outfit na párty právě u podprsenky a kalhotek začíná. Můžete na to jít  několika způsoby. Buď prádlo pod šaty dokonale skryjete, nebo ho sladíte s oblečením a přiznáte. Případně můžete ze samotného prádla udělat součást outfitu.

Braletka místo topu

Začneme od poslední možnosti. Velkým trendem jsou v současné době braletky, které můžete nosit pod volnější oblečení na doma, pod košile nebo volné šaty do práce a pod sako na letní večírek. Celek už stačí jen doplnit kalhotami či biker šortkami s vysokým pasem a můžete se vydat za zábavou. Pokud má být i přes noc velké horko, sako bez problému nahradí oversized košile.

Body jako součást outfitu

Obléknout si můžete i body. A je jen na vás, jestli vyberete krajkové nebo transparentní a vyloženě v prádlovém stylu, nebo se zaměříte na méně odvážné modely. Takové často připomínají spíše halenku či klasické tričko.

TIP: Pokud dostanete nečekanou pozvánku na párty na dovolené, můžete jako párty oblečení využít i jednodílné plavky.  Pozor ale na to, jestli na pozvánce není napsaný dresscode a vaše plavky nejsou ještě mokré z odpoledního surfování.

Co si obléct pod šaty s volnými zády?

Nyní už se podíváme na outfit na večírek, který by spodní prádlo naopak ukazovat neměl. Jsou to šaty s volnými zády, jejichž krásnou linii by nemělo nic narušovat. Pokud se tedy necítíte na večer bez podprsenky, můžete využít silikonovou variantu zcela bez zadního dílu. Třetí možností jsou pak náplasti na bradavky, které se vám budou hodit i do hlubokých výstřihů nebo pod slip dress a podobné párty šaty.

Spodní prádlo pod bílé modely

Pokud jsou vaše šaty na večírek ve smetanové nebo bílé barvě, doporučujeme si rozhodně vzít tělové prádlo. Ač se to nezdá, bílá podprsenka by mohla celkový dojem nepěkně rušit. V ideálním případě si tedy můžete pořídit dvě tělové – jednu klasickou s úzkými ramínky a druhou bez ramínek.

Černá krajka nebo průsvitný materiál

Naproti tomu pod černé transparentní materiály nebo krajkové modely bude lepší černé spodní prádlo. Vypadá mnohem lépe a je víc sexy než prádlo v tělové barvě. Jen opět pozor na strukturu materiálu, nejlepší je co nejhladší bez zbytečných zdobných prvků.

Upnuté overaly snesou jedině tanga nebo bezešvé prádlo

Podcenit byste ale neměli ani výběr kalhotek, a to zejména v případě, že si plánujete vzít sexy overal na tělo nebo upnuté šaty. Pod tyto kousky je potřeba si obléknout tanga z jemného materiálu nebo bezešvé kalhotky klasického střihu. Raději naopak zapomeňte na krajky, aplikace a další prvky, které by mohly celý styling úplně shodit.

Kalhotky pod šortky a kalhoty bokového střihu

Nakonec si připomeňme ještě jednu užitečnou zásadu. A to, že střih oblečení by měl co nejvíce odpovídat střihu spodního prádla. Pod bokovky si tedy vezměte nejlépe zase bokovky a pod vysoký pas klasické kalhotky či varianty s vysokým sedem.

Co je v roce 2021 absolutně pasé?

Pokud nejdete na retro devadesátkovou pártu nebo maškarní, naprosto zapovězená jsou průhledná silikonová ramínka. A o moc lépe by nedopadly ani zářivě barevné podprsenky pod šaty a topy ve světlých odstínech. Těsně na hraně se pak pohybuje tělové prádlo oblečené pod lehce transparentní kousky v černé nebo tmavých barvách. Za to ponožky v sandálech, ty dnes někteří módní kritici označují za sofistikovaný a trendy doplněk.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 983 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí