120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Žena za dámu i doma, aneb po čem muži touží

Uveřejněno: 26.08.2020
Kategorie: MÓDA

tenké prstýnky s kamínky na ženské ruce

Ženy se často ptají, jak se stát tou, o kterou jejich vyvolený už nebude chtít nikdy přijít. Každý muž je jiný, má jiné smýšlení i preference. I když víte, že sdílíte společné názory a plány a váš vztah kvete, zkuste myslet i na to, aby vám oběma bylo příjemné i běžné, každodenní společné bytí.

K tomu samozřejmě nevede jen jedna cesta, jisté kroky jsou však nápomocné téměř vždy. V tomto článku se soustředíme hlavně na to, jak se doma cítit ve své kůži. Díky tomu budete mít energii pro vytváření domácí pohody a zároveň zůstanete pro muže atraktivní i při obyčejných denních situacích. A právě tyto věci pánové určitě ocení.

1. Pohodlný domácí outfit je začátek

I když doma obvykle saháme po něčem praktickém, nemusí to v žádném případě vylučovat elegantní kousky. Dobře se cítit vám pomohou příjemné, kvalitní materiály a padnoucí střihy – ať už jde o denní domácí outfit nebo pyžama či noční košilky. Pokud patříte k těm, které se i doma rády něčím dozdobí, zkuste sáhnout třeba po minimalistickém náramku.

tři tenké prstýnky na ženském prsteníčku

2. Nepostradatelné je i příjemné spodní prádlo

Neméně důležité je volit i správné prádlo, které vás nebude nikde škrtit ani se zařezávat. Je vhodné vybrat si kalhotky a podprsenky přírodních materiálů, velice oblíbená je poslední dobou třeba biobavlna. Pokud máte svůj oblíbený druh prádla, ve kterém se cítíte přitažlivě, je to ta ideální volba!

3. Upravené vlasy a nehty vám dodají šarm

U tohoto bodu vás nechceme nabádat, abyste měli doma každý den perfektní manikúru jako ze salonu nebo vlasy v úhledném drdolu. Umyté a učesané vlasy jsou však korunou vaší krásy. A na hezky upravených, čistých rukou dobře vyniknou také zásnubní či snubní prsteny, které spousta dam nosí nepřetržitě – tedy i v domácím prostředí.

tři tenké prstýnky na ženském prsteníčku

4. Sebevědomý přístup k životu

Když se dokážete na zásadních záležitostech v partnerství domluvit a dělat v případě potřeby kompromisy, je to jedině dobře. Snažte se však nepotlačovat své vlastní názory či zásady, muži si sebejistých žen cení.

Jestli to potřebujete občas trošku připomenout, zkuste mít vždy u sebe něco, co vám připomene, že stát si za svým je pro dobro věci. Dobře poslouží drobný doplněk či šperk. Třeba řetízek s diamantem má všechny předpoklady, aby vydržel každodenní nošení. A pohled na takový luxusní kousek vám v potřebných chvílích dodá odvahu.

ženská ruka držící řetízek s kamínkovým přívěskem ve tvaru kruhu

5. Díky vnitřní pohodě budete neodolatelné

Dostatečná sebedůvěra jde následně ruku v ruce se schopností se vnitřně nastavit na příjemné bytí. Neřešit malichernosti, zabývat se podstatnými věcmi a soustředit se na vzájemné porozumění jsou velmi cenné dovednosti. Se ženou, která je spokojená a umí si svůj život užívat, se muž nenudí. Vyrovnanost a radost z každého nového dne z vás spolu s úsměvem a věcmi zmiňovanými výše udělá pro partnera tou nejpřitažlivější ženou.

žena s několika řetízky na krku

Autor: Kateřina Valentová

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí