120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Venku už přituhuje, což znamená, že je načase vytáhnout ze skříně dámské teplé podkolenky nebo vysoké ponožky. Na běžné denní nošení se perfektně hodí dámské veselé podkolenky s originálním designem. Pokud chcete, aby náležitě vynikly, oblékněte je k šatům nebo sukni. Jestliže ale hledáte ty pravé ponožky na sport, uděláte nejlépe, pokud zvolít...

Venku už přituhuje, což znamená, že je načase vytáhnout ze skříně dámské teplé podkolenky nebo vysoké ponožky. Na běžné denní nošení se perfektně hodí dámské veselé podkolenky s originálním designem. Pokud chcete, aby náležitě vynikly, oblékněte je k šatům nebo sukni. Jestliže ale hledáte ty pravé ponožky na sport, uděláte nejlépe, pokud zvolíte dámské funkční podkolenky, které vás při pohybu nezradí. A jelikož myslíme i na muže, najdete u nás také pánské podkolenky v mnoha barevných provedeních.

Jak vybrat dámské ponožky

Při výběru ponožek se často řídíme jen podle designu. Avšak špatně zvolený střih, velikost nebo nevhodný materiál mohou zapříčinit oděrky, puchýře a nepříjemné zapařování. Jak tedy vybrat ty pravé? Co se týče střihu, rozlišujeme nízké ponožky, které lze nosit do balerín nebo nazouvacích bot, kotníkové ponožky vhodné do tenisek, a vysoké ponožky, které se hodí na sport nebo k dlouhým kalhotám. Materiál volte pokud možno přírodní – velmi příjemná na celodenní nošení je bavlna, bambus nebo například merino vlna.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–23 z 23 položek
1–23 z 23 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí