120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Spodní prádlo je vašemu tělu nejblíže. Většinu dne jej máte na sobě, a proto se při jeho výběru řiďte především kvalitními materiály. Pro každodenní nošení se doporučuje bavlna, ve které je vaše pokožka nejšťastnější. Skvělým rozhodnutím je bambusová látka, která je navíc antibakteriální. Dokonale odvádí pot a zabraňuje vzniku mikroorganismů. Pr...

Spodní prádlo je vašemu tělu nejblíže. Většinu dne jej máte na sobě, a proto se při jeho výběru řiďte především kvalitními materiály. Pro každodenní nošení se doporučuje bavlna, ve které je vaše pokožka nejšťastnější. Skvělým rozhodnutím je bambusová látka, která je navíc antibakteriální. Dokonale odvádí pot a zabraňuje vzniku mikroorganismů. Proto se z ní vyrábí i dámské sportovní prádlo. Říká se, že: za kvalitu se platí. Pokud si ale pohlídáte akce, můžete dámské spodní prádlo pořídit i s výraznou slevou. Hlídejte si například výhodná balení kalhotek a jiných druhů dámského spodního prádla.

Oblíbené střihy podprsenek

I když pořídíte dámské spodní prádlo ve slevě, neznamená to, že je nekvalitní. Odrazem kvality je nejen značka, ale také výrobní materiály. Nejkvalitnější dámské podprsenky pro každodenní nošení jsou ušité z bavlny. Zvolit můžete klasické vyztužené košíčky, ale také oblíbené trojúhelníčkové podprsenky, ve kterých mají ňadra svůj přirozený tvar. Pokud se chystáte do fitka, běhat nebo se věnovat jiné sportovní aktivitě, neměla by ve vašem prádelníku chybět sportovní podprsenka, která udrží ňadra na svém místě a spolehlivě odvede pot od těla.

Kalhotky a dámské trenky

Pokud chcete ušetřit a hledáte levné dámské spodní prádlo, dívejte se po výprodejích a výhodných baleních. Při těchto slevových akcích můžete pořídit kvalitní dámské kalhotky za pár korun. Stačí si jen vybrat, zda dáte přednost klasickému střihu nebo sáhnete po tangách, brazilkách či boxerkách. Chvíle pohody si nejlépe vychutnáte v dámských bavlněných trenkách s veselými vzory. Z hlediska materiálů vaše pokožka nejvíce ocení mix bavlny a elastanu. Elastan bavlně propůjčuje pružnost, a proto spodní prádlo na těle dokonale sedí.

Další druhy spodního prádla pro ženy ve slevě

Levně můžete pořídit nejen dámské kalhotky a podprsenky, ale také ponožky, pyžama nebo tílka. Oblíbená jsou výhodná balení ponožek, ve kterých najdete několik párů. V současné době se ponožky považují za výrazný doplněk, a proto by měly být vidět. Sáhněte po veselých ponožkách, které vyšperkují váš outfit. S hravým a barevným potiskem jsou k dostání i kalhotky, trenky a podprsenky či plavky. Na některé spodní prádlo můžete najít akci v podobě dopravy zdarma.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 271 položek
na stránku
1–30 z 271 položek

100% hodnocení
6 965 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí