120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Filtr

Bílá je neutrální barva, kterou snadno zkombinujete s dalšími barevnými odstíny. Pokud hledáte tradiční pánské spodní prádlo, sáhněte po tom v bílé barvě. Bílé spodní prádlo odkazuje k čistotě. Není provokativní, ale decentní. Bílé spodní prádlo pro muže ocení ti, kteří ctí tradice a milují klasiku. Tak rychle do bílých pánských trenek a ponožek...

Bílá je neutrální barva, kterou snadno zkombinujete s dalšími barevnými odstíny. Pokud hledáte tradiční pánské spodní prádlo, sáhněte po tom v bílé barvě. Bílé spodní prádlo odkazuje k čistotě. Není provokativní, ale decentní. Bílé spodní prádlo pro muže ocení ti, kteří ctí tradice a milují klasiku. Tak rychle do bílých pánských trenek a ponožek!

S bílou se vždy trefíte

Bílé pánské spodní prádlo můžete nosit prakticky kamkoliv. Pamatujte ale, že bílé boxerky, trenky a slipy se nehodí k černému oblečení. V těchto případech sáhněte po tmavých barvách. Spodní prádlo, které je v kontrastu s oblečením, patří mezi nejhorší módní faux pas. Pokud byste chtěli lehce experimentovat, můžete například k bílým trenkám nebo boxerkám obléknout barevné ponožky. Rozbijete jednolitou bílou, ale stále si zachováte eleganci.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 81 položek
na stránku
1–30 z 81 položek

100% hodnocení
6 998 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí