120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Cena
Více... Méně
Filtr

Kdo má tu nejcitlivější pokožku? Především děti. Při výběru spodního prádla je proto nesmírně důležité dávat pozor na to, z jaké látky je ušito. Pokud chcete skutečně kvalitní dětské spodní prádlo, chtějte to, které má certifikaci Öeko-Tex. Spodní prádlo s certifikací Öeko-Tex máme také pro muže i ženy. Díky tomuto označení víte, že pořizujete s...

Kdo má tu nejcitlivější pokožku? Především děti. Při výběru spodního prádla je proto nesmírně důležité dávat pozor na to, z jaké látky je ušito. Pokud chcete skutečně kvalitní dětské spodní prádlo, chtějte to, které má certifikaci Öeko-Tex. Spodní prádlo s certifikací Öeko-Tex máme také pro muže i ženy. Díky tomuto označení víte, že pořizujete spodní prádlo vyrobené z nezávadných materiálů.

Co je to označení Öeko-tex?

Öeko-Tex je certifikační systém pro kontrolu textilií, který funguje již od roku 1992. Pokud pořídíte dětské boxerky, ponožky nebo jiné spodní prádlo s označením Öeko-Tex, máte jistotu, že neobsahuje žádné látky, které by byly škodlivé pro lidské zdraví nebo životní prostředí. Certifikát Öeko-Tex Standard říká, že se během procesu výroby nepoužívaly žádné produkty, které by byly toxické. Dohlíží se na zpracování textilu, použité příze, barviva a další různé doplňky.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 59 položek
na stránku
1–30 z 59 položek

100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí