Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

Bojujete každý den s oblékáním ponožek? S barevnými a veselými ponožkami pro děti můžete problému zamávat. Pro dětské barevné ponožky si vaši malí budou sami chodit do prádelníku a s chutí si je oblékat. Ostatně právě pestré barvy a hravý design je to, co děti táhne nejvíce. Pokud chcete, aby se spodní prádlo děti naučily chystat a oblékat samy,...

Bojujete každý den s oblékáním ponožek? S barevnými a veselými ponožkami pro děti můžete problému zamávat. Pro dětské barevné ponožky si vaši malí budou sami chodit do prádelníku a s chutí si je oblékat. Ostatně právě pestré barvy a hravý design je to, co děti táhne nejvíce. Pokud chcete, aby se spodní prádlo děti naučily chystat a oblékat samy, pořiďte jim kalhotkytrenky a ponožky ve stejné barvě nebo se stejným motivem a nechte je hledat kousky, které spolu budou ladit.

Dětské ponožky musí být především kvalitní

Nejen dětské prádlo s veselými motivy, ale veškeré spodní prádlo pro děti musí být ušité z kvalitních a příjemných materiálů, které nedráždí jemnou dětskou pokožku. Barvy použité na barevném spodním prádle nesmí vyvolávat alergické reakce. Proto se při výběru veselého spodního prádla pro děti řiďte zejména certifikáty, které potvrzují zdravotní nezávadnost.


Výrobní materiál kvalitních dětských ponožek by měla z větší části tvořit bavlna. Zbytek jsou elastické materiály, které se starají o to, aby se ponožka dobře přizpůsobila tvaru dětského chodidla. Při výběru pečlivě sledujte švy, které by neměly odírat kůži. Kotníkový lem by neměl dětskou nožku příliš škrtit, ale ani by neměl z kotníku sjíždět. Vyberte si z nabídky nízkých i vysokých dětských ponožek s roztomilými a veselými motivy.

Zobrazit více

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 86 položek
na stránku
1–30 z 86 položek