120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Gigantický výprodej! Slevy až 80 %
Gigantický výprodej! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

5 nejúspěšnějších modelů spodního prádla (6. Díl)

Uveřejněno: 19.02.2018
Kategorie: OSOBNOSTI , TIPY

Máme pro Vás další nálož sexy modelů spodního prádla, takže si raději otevřete okno, jelikož to bude velmi žhavé. Mrkněte na TOP 5 nejlepších z nejlepších a nezapomeňte nám do komentářů napsat, kdo je podle Vás absolutně hot a kdo naopak nic moc. Připraveni? Jdeme na to!

Muži ve spodním prádle, Trenýrkárna.cz

 RONALD EPPS ↓

Ronald byl objeven během směny v marketu a o nějaký čas později dostal nabídku na první modelingovou práci. Mezi jeho zájmy patří Xbox 360 a také basketbal. Ronald zatím u nás není příliš známý, ale předpovídáme, že to je otázka času. Přeci jen jde od úspěchu k úspěchu a my se těšíme, co nám naservíruje v budoucnu.

Ronald Epps

    

 GARRETT NEFF ↓

Garrett se proslavil jako model pro značku Calvin Klein. Byl objeven v roce 2005 na letišti a přesně tentýž den se mu změnil život. Nyní je úspěšným modelem a má za sebou spolupráce se značkami, jako jsou například CK, Boss, H&M a další.

Model ve spodním prádle

    

 JOHANNES HUEBL ↓

Johannes je úspěšný model, který má za sebou velkolepé kampaně značek, jako například Hugo Boss, Ralph Lauren, Banana Republic, a Donna Karen, ale také jste ho mohli vidět v módních magazínech GQ, Vanity Fair, Vogue, Elle, Marie Claire a Harper's Bazaar. Kromě modelingu se také věnuje focení. V roce 2014 se oženil s modelkou Olivií Palermo.

    

 DAVID BECKHAM ↓

Davida není třeba představovat, jelikož má za sebou celosvětově uznávanou kariéru fotbalisty, ale řekněme si upřímně, že většina z nás ho velmi rádi vidíme v roli modela. David spolupracuje hlavně se značkou Emporio Armani, ale vidět jste ho mohli také v kampani pro H&M.

Výsledek obrázku pro david beckham underwear campaign

    

 BRAD KROENIG ↓

Brad pravidelně spolupracoval se slavným návrhářem Karlem Lagerfeldem, což ho automaticky vyneslo mezi modelingovou elitu. Mohli jste ho vidět na obálkách časopisů, jako například VMAN, Vogue, Numéro Homme, Allure, ale také v kampaních Chanel, Fendi, Dolce & Gabbana, Abercrombie & Fitch, Roberto Cavalli, DKNY, Gap, Adidas a další.

Výsledek obrázku pro BRAD KROENIG

A co si myslíte Vy milí čtenáři? Kdo je podle vás wow a kdo naopak nic moc? Dejte nám vědět do komentářů.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

pinterest

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 027 recenzí

98% hodnocení
15 321 recenzí