120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

6 nejvíc sexy profilů na Instagramu

Uveřejněno: 10.02.2017
Kategorie: OSOBNOSTI , TOP

Valentýn je tu! Ať už řešíte nejňufíkatější dárek své lásce nebo plánuje u telky zajídat deprese svého single života, měli bychom tu k Valentýnu menší odreagování.

Někteří, řekněme ti šťastnější z nás, se narodili se schopností být za každé situace supersexy a díky Instagramu z toho můžou mít něco i všichni ostatní. Mrkněte na aktuálně nejvíc sexy profily na obrázkové sociální síti, které stojí za to sledovat, a pokud máte tipy na další, neváhejte se s nimi podělit v komentářích na konci článku ;)

Šťastný sexy Valentýn všem!!! <3

#1 Emily Ratajkowski @emrata

Původem britská tmavooká kráska s oficiálně nejkrásnějším přírodním poprsím na světě, rozjíždí kariéru nejen jako modelka, ale i herečka. Čeští diváci si jí mohli zatím všimnout v roli milenky Bena Aflecka ve filmu Zmizelá (pokud tedy měli čas zaregistrovat i její obličej), ve filmu totiž k potěšení většiny diváků poodhalila parádní výbavu svého dekoltu.

Emily Ratajkowski

zdroj: instagram.com

Že o téhle nestydaté holce ještě uslyšíme, je víc než samozřejmé. Návrháři i filmaři se o ní můžou přetrhnout, a při pohledu na její tělo a nonstop sexy výraz je evidentní proč. Svůj Instagram zásobuje fotkami ze soukromí i společenských akcí, takže se nejen pokocháte její krásou, ale můžete načerpat i nejnovější trendy, jež má Emily v malíku.

Emily

zdroj: instagram.com

Zdálo by se, že tahle pětadvacetiletá holka může mít koholiv, a zřejmě to tak i bude. Emily je ale už druhým rokem zamilovaná do svého ne tak rajcovního přítele, hudebníka Jeffa Magida, který musí mít asi obrovské... řekněme charisma. Jeho umělecky založené, žhavé partnerce zřejmě imponují hlavně duchovní kvality, nikoliv povrchní krása. Jak sympatické!

Calvin Klein + molvy

Spodní prádlo CALVIN KLEINMOLVY | zdroj: Trenyrkarna.cz

#2 Mariano Di Vaio @marianodivaio

Italský hřebec, model, designér, příležitostný herec, otec, manžel a módní ikona nejen na sociálních sítích, to vše je Mariano Di Vaio. Pohledný chlapík z Milána udává prostřednictvím svého nadupaného Instagramu trendy a má rozhodně co ukázat. Hlavně když toho na sobě moc nemá :) Všimnout jste si ho mohli v kampaních pro značky jako Hugo Boss, Maserati, Omega, Roberto Cavalli, Tommy Hilfiger nebo Calvin Klein, takže rozhodně žádný lůzr.

Mariano Di Vaio

zdroj: instagram.com

Diesel

Spodní prádlo DIESEL | zdroj: Trenyrkarna.cz

Co umí perfektně, je uhrančivý pohled pravého Itala, který mu snad pomůže dosáhnout jeho snu stát se opravdovým hercem. Tenhle sexy týpek na tom poctivě pracuje a kromě práce v modelingu studoval i na prestižní New York Film Academy. Talent pro módu a italský cit v sobě nezapře, a tak se vrhl do dalšího projektu, vlastního úspěšného fashion-lifestyle blogu "MDVstyle", který nejen v Itálii frčí jako blázen.

mariano di vaio

zdroj: instagram.com

Spodní prádlo DIESEL

Dámy asi příliš nepotěší fakt, že je tenhle hezoun šťastně ženatý s právničkou Eleonorou Brunacci a mají rozkošného syna. Za nás je to ovšem další plus a důkaz, že pohlední, slušní a šikovní gentlemani ještě nevymřeli. Marianovi stoprocentně fandíme a říkáme: "Jen tak dál." Nápadů a sexappealu má na rozdávání, tak klikejte, sledujte a nechte se inspirovat ;

#3 Kelly Rohrbach @kellyrohrbach

Zástupkyně něžných blondýnek s luxusním tělem a hromadou fotek hodných obdivu je Kelly Rohrbach. Stejně jako Emily se objevila v legendárním plavkovém speciálu Sports Illustrated, který proslavil ty největší super kočky v bikinách. Že do elitní skupinky slečen právem patří, může potvrdit i znalec ženské krásy a její bývalý přítel Leonardo DiCaprio. Ten se netají slabostí k nádherným zlatovlasým ženám, a těžko uvěřit, že tuhle bohyni přenechal někomu jinému.

Kelly Rohrbach

zdroj: instagram.com

Obsessive 1

Spodní prádlo OBSESSIVE | zdroj: Trenyrkarna.cz

Kelly ale není jen pěkná tvářička. Přestože jí pomalu táhne na třicet, její televizní a filmová kariéra se teprve rozjíždí a to velmi slibně. V novém remaku "Pobřežní hlídky" (ano, čtete správně :)), který co nevidět přijde do českých kin, nahradila sexy postavu Pamely Andreson alias "CJ". Spolu s Dwaynem Johnsonem, známým jako "The Rock", bude v těsných červených plavečkách zachraňovat topící se ubožáky, což je, pánové a dámy, vzhledem ke konkurenci skvělý úspěch.

Kelly Rohrbach

zdroj: instagram.com

Calvin Klein + Diesel

Spodní prádlo DIESELCALVIN KLEIN | zdroj: Trenyrkarna.cz

Co je ale na Kelly Rohrbachové vůbec nejlepší, je její smysl pro humor a to, že si neváhá udělat prču i sama ze sebe. Pokud umíte trochu anglicky, zasmějete se obzvlášť u jejích krátkých videoklipů. Jedno lehce intelektuálně laděné najdete ZDE ;) Už jsme zmínili, že je Kelly od střední přebornice v golfu? Jooo.. tahle holka je zkrátka něco! Víc takových, a svět by byl až moc dokonalý!

#4 Travis DesLaurier @travbeachboy

Jednatřicetiletý hezoun Travis je původem z Kanady a začínal kdysi jako mladý podnikatel ve stavebnictví. Tam ho bylo očividně škoda a dnes se živí jako model, instagramová star a sem tam zaskočí i do televize. Travisův profil je prošpikovaný sexy fotkami z jeho domácnosti, a to ideálně ze sprchy, vrrrrrr. Proslavil se především díky videu s ručníkem, který tak tak neupadl o cenťák níže až tam, kde by bylo zapotřebí instagramové cenzury.

Travis DesLaurier

zdroj: instagram.com

Puma

Spodní prádlo PUMA | zdroj: Trenyrkarna.cz

Roztomilý, ale přece drsný blonďák se netají láskou ke zvířatům, takže paničky se slabostí pro něžné duše budou plesat při pohledu na dvojku Travis & Jacob. Rozuměno, Jacob je jeho kocour, který perfektně funguje i jako doplněk nebo multifunkční posilovací nářadí. Nevěříte? Travisovo nejpopulárnější video s Jacobem, a možná nejoblíbenější video vůbec, najdete ZDE. Stojí za to vidět! ;)

Travis DesLaurier

zdroj: instagram.com

I kdyby vám tenhle klučina s kulišáckým úsměvem zrovna neučaroval, jedno se mu upřít nedá... je to sympaťák až na půdu. Zástup jeho fanynek a fanoušků se rozrůstá geometrickou řadou a momentálně zahrnuje něco okolo 800 tisíc sledujících! Na obyčejnýho frajírka ze stavby je to slušná základna. Good job!

Calvin Klein

Spodní prádlo CALVIN KLEIN | zdroj: Trenyrkarna.cz

#5 Josephine Skriver @josephineskriver

Mluvíme-li o nej sexbombách na internetu, je jasné, že zabrousíme i do stáje Victoria's Secret andílků. Kde jinde očekávat rajcovní lesknoucí se dokonalá těla v titěrném prádélku!? Perfektním příkladem je dánská kráska Josephine Skriver. Aktuálně jedna z top hvězd modelingového světa, nejen v oblasti spodního prádla, je právem považována za jednu z nejvíce sexy holek na planetě. Přesvědčit se můžete na jejím profilu.

Josephine Skriver

zdroj: instagram.com

Obsessive

Spodní prádlo OBSESSIVE | zdroj: Trenyrkarna.cz

O jejím nestandardním původu jsme psali už v článku "Victoria's Secret klepe na dveře!" Tato zajímavá skutečnost o modelčině rodině (oba biologičtí rodičové upřednostňují stejné pohlaví) Josephine přídává na otevřenosti a toleranci, což je i vzhledem k její supermilé povaze jen třešnička na dortu. Tato kráska se zkrátka jeví jako opravdový anděl. Supersexy anděl.

Ke smůle všech potenciálních zájemců je Josephine šťastně zadaná, a to již třetím rokem. Její srdce urval nevadský písničkář Alexander Deleon, u nás nepříliš známý muzikant. Ten chlap má holt štěstí a měl by se držet na pozoru. Vzhledem k několika milionům obdivovatelů jeho holky pochybujeme, jestli může v noci v klidu spát.

Josephine Skriver

zdroj: instagram.com

#6 Christopher Joyner @iamchristopherjoyner

Přiznáváme, že o tomhle týpkovi toho vlastně moc nevíme, ale nejde ho zkrátka nezmínit. Základní kritéria našeho výběru splňuje, je sexy, je drsnej, rád se fotí nahoře bez a má instagramový profil. Dámy jistě souhlasí, že pokérovaných, drsných sexy frajerů neni nikdy dost! Představujeme vám amerického borce, modela a sportovce Christophera Joynera.

Christopher Joyner

zdroj: instagram.com

Calvin Klein

Spodní prádlo CALVIN KLEIN | zdroj: Trenyrkarna.cz

Co na fotkách možná není tolik vidět, je, že Christopher měří úctyhodných 192 cm a váží necelých sto kilogramů. Jak si můžete koneckonců všimnout, v naprosté většině se jeho váha obnažuje ve svalech a to je přesně ONO! Je to kus chlapa, po kterým by skočila snad každá. K postavě alfa samce stačí už jen doplnit mužný pohled, drsnou pózu, a nový instagramový bůh je na světě.

Christopher Joyner

zdroj: instagram.com

Polo Ralph Lauren

Pánské boxerky POLO RALPH LAUREN | zdroj: Trenyrkarna.cz

Že není Christopher jen namachrovaný přizdis*áč, demonstruje v rámci svých komentářů, které z 99 % hlásají pozitivní motivační hesla a citáty plné ambicí. Disciplína, řád a sebeúcta jsou jedněmi z častých témat Christopherových příspěvků, takže ho poflakovat se po hospodách moc neuvidíte. Držíme palce, ať mu jeho tempo vydrží a ať se jeho fanouškovská základna pořádně rozroste.

Christopher Joyner

zdroj: instagram.com

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí