120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Čas na trapas: ponožky v podprsence, nabarvené spodky a výměna spodního prádla

Uveřejněno: 02.10.2018
Kategorie: TOP

Každý máme za sebou nějaký ten trapas, který nás donutil uvažovat o přestěhování do jiného státu nebo alespoň chození kanálem. NEZOUFEJTE, protože přinášíme novou sérii, ve které můžete díky svým trapasům vyhrát 500 Kč voucher do našeho obchodu. Jediná podmínka je, že se musí trapas týkat spodního prádla. Nestyďte se, zapátrejte v hlavě, zašlete nám ho na email matej.kaspar@trenyrkarna.cz a kdo ví? Třeba vyhrajete právě vy. Jste připraveni na první trojici?

Spodní prádlo

PONOŽKY V PODPRDĚ / Pavlína / 24 let / Praha

Tento trapas se mi stal, když jsem chodila na základku do sedmé třídy. Bohužel jsem patřila mezi neoblíbené studentky a ostatní spolužačky toho rády využívaly v rámci jejich zábavy. Vždy jsem se mezi ně snažila zapadnout, ale nakonec to pokaždé skončilo katastrofálně. Po několika pokusech jsem se raději zaměřila na kluky, protože s těmi se vycházelo lépe a hlavně mezi nimi byl Peťa, který se mi moc líbil. Jednoho dne jsem zaslechla Petrův rozhovor s Maškem, ve kterém se rozplývali nad velkým poprsím učitelky na chemii. Samozřejmě jsem začala panikařit, protože v té době jsem vypadala jak přistávající dráha pro letadla, a tak jsem se svěřila Leoně z vyššího ročníku, která mi poradila. Samozřejmě jsem dala na nejhloupější radu a vycpala si podprsenku ponožkami. Několik dní mi to procházelo. Péťa i ostatní kluci dokonce začali dělat narážky, že si nikdy nevšimli, že mám tak pěkný prsa. Byla jsem šťastná, začala se cítit sebevědomě a toho si nemohly nevšimnout mé stupidní spolužačky. A pak to přišlo… Monika na mě promluvila a byla milá. Omluvila se za nepříjemné chování a navrhla, že bychom spolu mohli zajít ven. Byla jsem totálně happy. Konečně budu oblíbená, pomyslela jsem si. Začali jsme se bavit o klucích. Monika mi řekla, že se jí líbí klučina z vedlejší třídy a já ji pověděla o Petrovi. Příští den jsme začínali tělocvikem. Před hodinou jsme se jako vždy převlékaly v šatnách, kde se najednou objevili kluci a Peťa. Zrovna jsem si sundala tričko a panikařila, zda ponožky nečouhají z podprsenky. Holky vykřikly teď, chytly mě za ruce a Monika mi z podprsenky ponožky vytáhla a následně je hodila po klucích. Nikdy nezapomenu, jak na kluky zaječela “Tady máte ty její balóny,“ a spustila šílený smích. Vyběhla jsem ze šatny s brekem a myslela, že můj život skončil, ale Petr běžel za mnou a zachoval se jako džentlmen. O pár týdnů později jsme spolu začali chodit a jsme spolu dodnes. A jak se to vlastně Monika dozvěděla? Řekla jí to Leona z vyššího ročníku jako pomstu za kopačky od mého bratra. Základka byla peklo, ale vzešel z ní úžasný vztah.

Spodní prádlo

   

 NABARVENÉ SPODKY / Jakub / 19 let / České Budějovice

Je to už celkem dlouho, ale dřív jsem přespával u svých kámošů. Vždycky jsme si dělali naschvály a pranky, prostě klasika. Tenhle trapas není úplně tak můj, protože já ho s kámoši pouze vymyslel. Já a Dominik jsme spali u Vojty a to se samozřejmě nemohlo obejít bez pořádného pranku. Dominik měl vždycky problém se vstáváním a ráno neřešil hygienu, jen se rychle oblékl, vyčistil zuby a šel. S Vojtou jsme mu zadní část trenýrek nabarvili na hnědo, aby to vypadalo, že se po*ral. Ráno jsme vstali první a Dominik klasicky ještě spal. Chvíli před odchodem jsme zatáhli žaluzie, aby byla větší tma a v chaosu vzbudili Dominika, že jsme všichni zaspali. Rychle jsme na něj hodili jeho oblečení, že se musí obléct a jde se do školy. Fakticky to vyšlo, Dominik nic nezjistil. Co se asi stalo? Před celou třídou jsme mu stáhli kalhoty, ale bohužel i s trenýrkami, takže jsme sice všechny rozesmáli, ale jiným způsobem. Dominik to pak zjistil na záchodě a vrazil mi pěstí, z čehož jsme měli pořádný průser a skončili jsme v ředitelně.

   

VÝMĚNA PRÁDLA / Denisa / 36 let / Praha

Než jsem potkala manžela, randila jsem s Robertem. Byli jsme na akci, kde bylo zajištěno přespání. Popíjeli jsme a samozřejmě proběhla nějaká ta tancovačka. Jak to tak bývá, uskutečnila se noc plná vášně a vzájemného laškování ve dvou. Druhý den jsem vstala dopoledne s příšernou kocovinou. Musela jsem odejít dříve a tak jsem přítele nechala spát dál. Nemohl jsem najít své kalhotky, tak jsem se navlékla do přítelových slipu, zbytku svého oblečení a vydala se na cestu. Napsala jsem vtipnou příhodu přítelovi, který mi poslal fotku v mých krajkových kalhotkách jako vtípek. Večer jsem se chystala spát, ale v tom zazvonil telefon. Volal mi Robertův táta, který se tázal, jestli nemáme s Robertem nějaké problémy. Zeptala jsem se proč a jeho tatínek se mi svěřil, že načapal Roberta v dámském spodním prádle. Odpovědí byl smích, při kterém tekly slzy z očí a vysvětlení, že je vše v naprostém pořádku. A jak se tatínek dozvěděl o krajkách? Robert došel domů a uvelebil se na gauči pouze ve spodním prádle a tričku. Zcela zapomněl, že má na sobě moje krajkové kalhotky a usnul. Jeho táta málem dostal infarkt, ale poté se z toho stala skvělá historka.

Spodní prádlo

První trojici máme za sebou a nás samozřejmě zajímá, který trapas by měl vyhrát voucher? Napište nám svůj názor do komentářů.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 015 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí