120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Co na sebe prozradil pohledný novinář Filip Titlbach?

Uveřejněno: 02.08.2018
Kategorie: OSOBNOSTI

Trenýrkárna přináší další mini-rozhovor a tentokrát jsme pro vás vyzpovídali pohledného novináře. Sympatický Filip Titlbach nám na sebe prozradil mnoho zajímavých informací, takže se pohodlně usaďte a přečtěte si rozhovor.

Sympatický Filip Titlbach nám na sebe prozradil mnoho zajímavých informací.

Ahoj Filipe, mohl by ses čtenářům Trenýrkárny představit, říct o sobě pár informací?

Ahoj Matěji. Pracuju jako novinář. Začínal jsem v Deníku, poté jsem přešel do Mladé fronty Dnes a teď jsem věrný Českému rozhlasu. Pár let jsem pracoval ve zpravodajství, nedávno jsem přešel jako publicista na Radio Wave, kde připravuji příspěvky do vysílání a moderuji dva pořady - Kvér a Přes čáru.

    

Jaké upřednostňuješ spodní prádlo?

V šatníku mám nejčastěji boxerky. Ale nevyhýbám se ani jiným druhům spodního prádla…

    

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Ať si nosí to, co je mu příjemné, hehe.

    

Oblíbená značka?

Nejsem úplně vyhraněný. Taky jsem veřejnoprávní, takže svým oblíbeným značkám nemůžu dělat reklamu. Ale zásadní je pro mě pohodlí.

   

Ranní rituál?

Moje rána jsou vcelku obtížným projektem. Nikdy nevstanu na první zazvonění budíku. Často ani na druhé, třetí, čtvrté… Takže jsem rád, že vstanu pět minut před tím, než musím opustit byt. Vyčistím si zuby, nasadím sluchátka, brýle a vyrážím do ulic. První hodinu po probuzení jsem ale nepříjemný a neschopný cokoliv udělat.

    

Tři věci, bez kterých neopustíš byt?

Sluchátka, mobil, klíče.

Oblíbená hudba?

Můj hudební vkus je dost rozkročený, takže asi nemá smysl, abych vyjmenoval všechny oblíbené kapely. Teď jsem ale doma našel místo na nový gramofon, takže se v obchodech probírám vinylama a utrácím peníze za různé desky. Mám ale to štěstí, že pracuju v rádiu, které se trefuje do mé oblíbené muziky.

    

Oblíbený film/seriál?

To se u mě velmi často mění. Kdybych měl ale sestavit svůj aktuální žebříček nejlepších filmů, tak to asi bude 120 BPM, Les Amours imaginaires, Philomena, Weekend, Pride a The Way He Looks. Seriály sleduju jen občas, když mám čas a potřebuju něco nenáročného. Pořád dokola můžu sledovat třeba Přátelé.

    

Co nyní plánuješ? Tvorba?

Hodně se zaměřuju na svoji současnou práci. Snažíme se dělat dobře zejména pořad Kvér na Radiu Wave, který se věnuje tématům intimity, sexuality, vztahů a jejich proměn. Probíráme tam aktuální agendu, která se řeší ve společnosti, a když je třeba, pálíme do zažitých stereotypů. Občas taky moderuju nějaké akce a snažím se do mediální prostoru vnášet témata, o kterých se moc nemluví.

   

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy?  

No, to si úplně nemyslím. Zastávám ale názor, že nejdůležitější je, aby byl člověk spokojený sám se sebou. Co si myslí okolí, to už je vcelku jedno.

    

Kde tě lidé mohou sledovat? 

Mám samozřejmě Facebook, na který se ale snažím chodit čím dál míň. Svoji práci většinou publikuju na Twitteru a občas hodím nějakou fotku na Instagram.

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

Taky děkuju a měj se fajn!

AUTOR: Matěj Kašpar

FOTO: Archiv Filip Titlbach

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí