120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

CO NA SEBE PROZRADILA HEREČKA KAROLÍNA PŮČKOVÁ?

Uveřejněno: 09.04.2019
Kategorie: OSOBNOSTI

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali talentovanou herečku. Karolína Půčková nám na sebe prozradila mnoho zajímavých informací, tak se pohodlně usaďte a jděte na to.

Ahoj Karolíno, začneme klasickou otázkou – jak se momentálně daří?

Ahoj, momentálně celkem fajn. Mám teď období, kdy mi spoustu věcí vyšlo, a tak si to užívám. Navíc začalo jaro, všechno kvete a to už nějak samo vybízí k pozitivní náladě.

     

Jsme obchod zaměřený na spodní prádlo, proto nás samozřejmě zajímá, které prádlo ty sama upřednostňuješ?

Popravdě řečeno, u mě je to tak, že mám ráda krásu, ale zároveň dávám přednost pohodlí. A myslím, že tyhle věci bohužel nejdou často úplně dohromady. (smích) Miluju krajky a pevné až korzetové podprsenky. Kalhotky mám naopak raději pohodlné, a když jsou na okraji třeba zdobené jemnou kraječkou, ideál. 

   

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Já to moc neřeším. Mám ráda trenýrky. Ale kdybych měla říct, tak něco v čem působí mužně. Takže nemusím potisky z komiksů a takové ty rádoby vtipy. (smích)

    

Oblíbená značka?

Etam. Tam se krajkou nešetří.

   

Ranní rituál?

Vždycky když vstanu, sepnu si vlasy do skřipce. Mám asi pocit, že mě to probudí a osvěžím si obličej pleťovou vodou. Místo kafe, které piju spíš výjimečně, si dám něco ledového a svou oblíbenou chlorellu. Poslední dobou ještě ujíždím na ledovém maté.

    

Tři věci, bez kterých neopustíš byt?

Teď dost často neodcházím bez talismanů na krk. Donedávna jsem ještě nosila jednorožce, kterého jsem si koupila ve Vídni. Bohužel už to na něm začalo být vidět, takže nosím malý přívěsek naplněný vonnou esencí. V žádném případě nevyjdu ven bez sluchátek a pudřenky.

   

Oblíbená hudba?

Miluju Dana Bártu, Vesnu, Čechomor,… Ráda poslouchám i operu, balady, keltskou hudbu, soundtrack z Kytice, sem tam nějaký zahraniční muzikál. Nemusím úplně klasicky moderní hudbu, spíš to, co je staré nebo to nějakým způsobem vybočuje.

Který seriál/film si vždy ráda pustíš?

Ujíždím na Kytici a Bathory. Je to pro mě nostalgie. Mám ráda české filmy. Za poslední dobu mě nadchl Hastrman a ze seriálů rozhodně Zkáza Dejvického divadla, Most a cokoliv od režiséra Stracha.

  

Nynější plány? Aktivity? Tvorba?

Plány jsou zatím tajné, ale jsou. Aktuálně zkouším s Jakubem Folvarčným Kytici, bude to pro dva herce a bude to netradiční. Snad nic nepokazím tím, že prozradím, že by se měl chystat Dracula, což je odjakživa můj sen. Zbytek už je tajný. (smích) Aktuálně mám tu čest hrát v Komorní činohře ve dvou inscenacích vynikající herečky a režisérky Diany Šoltýsové, Bernarda a Máma říkala, že bych neměla, se kterou se sami můžete setkat v zářném monodramatu Frida v Žižkovském divadle Járy Cimrmana. Pod její režií hrajeme ještě v baru 3+1 Macbetha ve 31 minutách! Se souborem Procity zkouším Vařené Hlavy a v létě budu zkoušet Kateřinu ve Zkrocení zlé ženy a Elmíru v Tartuffovi pro divadlo Kolowrat. Mou velkou láskou je náš spolek La Pardon, což je divadlo, co jsme si zařídili se spolužáky po škole a letos je to první rok, kdy fungujeme. Je to takové naše dítě. Hrajeme ve Skautském institutu na Staroměstském náměstí. Zatím máme na repertoáru Feydeauova Dámského krejčího a Wedekindovo Probuzení jara, které do prostoru Institutu krásně zapadá. Režii Probuzení nám dělal skvělý režisér, zpěvák a herec Lukáš Pečenka. Občas mám ještě to štěstí nahrát nějakou rozhlasovou hru pro Český rozhlas. To je pro mě jak droga, protože na audio-knížkách jsem vyrůstala a už tehdy mě to lákalo. Ještě teď si pamatuju, jak jsem si kupovala Méďu Pusíka jen kvůli přiloženým audio-pohádkám.

  

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy?

Děkuju. Nedávno jsem začala chodit do fitka, a když mám čas, tak zajdu. Hodně se snažím pečovat o své vlasy a pleť. Na vlasech si zakládám, ale občas je to těžké. Kudrnaté vlasy se rády zacuchávají. Já nedám dopustit na pořádný balzám a poslední dobou si kupuji i olejíček na konečky. Ten se mi osvědčil. Miluju krémy, sůl do koupele, pěny, oleje, pleťové masky. Takový relax si dopřávám ráda a hodně často. Doporučuji odpočívat a občas vypnout, i když to sama neumím. Ujíždím na aromaterapii, a když se potřebuju vyblbnout, zahraju si na kytaru a vyzpívám se. Myslím, že k tomu, aby byl člověk ve formě, potřebuje hlavně duševní očistu. A že je jí v dnešní době třeba.

  

Když nepracuji, tak...

...se čistím. Hraju na kytaru, zpívám. Chodím po nákupech nebo si povídám s přáteli. Poslouchám rozhlasové hry nebo jsem prostě radši sama. Musím říct, že je pro mě těžké se od mé herecké práce odprostit. Nedokážu jen tak vypnout. I když zrovna nezkouším nebo nehraji, přemýšlím o tom co zlepšit, co bylo dobře, co špatně, co by šlo udělat nebo co bude. Nedělám to naschvál. Mozek mi jede nějak sám od sebe. Navíc, většina mých kamarádů je od divadla a z umělecké branže. Když jsme tedy spolu nebo na ně myslím, je to zase divadlo. Takže nějakým zvláštním způsobem jsem v práci furt. 

    

Co ti zaručeně udělá radost a co ti naopak rozproudí krev?

Jsem ráda, když mě někdo upřímně pochválí, když se mi něco povede a já o tom vím. Nebo když mě někdo vezme na výlet, protože já neumím řídit. (smích) Nesnáším nespravedlnost, ponižování a povýšenost.

    

Kde tě lidé mohou sledovat?

Zatím asi na mém FB profilu, kam mimochodem sdílím pozvánky a také na FB profilu La Pardonu. Za odběr budu ráda.

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

Já děkuji.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

FOTO: Petr Florián

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (13)

Anna Hornátová


07.03.2020 03:20:56

Příjemný rozhovor, slečna je velmi sympatická a talentovaná, budu jí sledovat.

Lily


02.09.2019 06:14:53

Všestranně talentovaný človíček!

Sarah


01.09.2019 08:00:46

Má krásný obličej.

Daniela Ř.


24.08.2019 18:01:58

Její oči neříkají úplně vše, zdá se mi, že něco zatajuje!

Bohuslava Sochůrková


19.08.2019 23:45:34

Pleť je opravdu "fresh":)

Vlasák


16.07.2019 09:14:24

moc pěkná a talentovaná

Jarda


22.05.2019 12:38:59

Je to hezká slečna.

Adriana Hrušková


21.04.2019 18:29:17

Bathory a Kytici taky zbožňuji. Slečna je přesně můj šálek kávy!!!

Šárka Kohoutová


21.04.2019 17:27:53

Taky držím palce :)

Pavlína Čakovská


21.04.2019 16:38:42

Držím jí palce, v dnešní době to mladí nemají snadné!

Anežka Světlíková


21.04.2019 16:03:55

Tuhle holčinu neznám, ale vypadá zajímavě, budu jí sledovat :) BTW: Palec nahoru za článek, jen tak dál !!

Hana Dvořáková


21.04.2019 15:21:33

Taky mám kudrnaté vlasy a holku obdivuji i lituji, je to vážně HELL se starat o tenhle typ vlasů.

Karolína Světlá


12.04.2019 10:11:30

Ty ranní rituály u některých jsou fakt zajímavý. :-)

Přidat komentář



100% hodnocení
6 998 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí