120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Co na sebe prozradila krásná moderátorka Adél Jandová?

Uveřejněno: 23.03.2018
Kategorie: OSOBNOSTI

Trenýrkárna přináší další minirozhovor. Tentokrát jsme pro Vás vyzpovídali krásnou moderátorku Adél Jandovou, která nám na sebe prozradila několik zajímavých informací. Připraveni? 

Při natáčení pořadu S Adélou v posteli

Ahoj Adél, jaké upřednostňuješ spodní prádlo?

Já bych řekla, že nemám žádnou preferenci. Nakupuji, co mě zaujme a když se tak podívám na svou “sbírku“, tak mám vážně všechny barvy a od každého stylu něco. Nemám ráda vycpávky a moc velký šílenosti. Když nad tím tak přemýšlím, nejčastěji asi sáhnu po černé nebo červené krajce. Prádlo musí být ale vždy pohodlné, pokud ho tedy neplánuješ zase rychle sundat… A někdy je samozřejmě fajn vynechat spodní prádlo úplně. 

    

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Já mám naštěstí vždycky partnery, kteří mají dobrý vkus a umí si správně vybrat, takže se mi nikdy nestalo, že bych se setkala s něčím asexuálním. Podle mě chlapi vypadají v prádle super, když na sobě trochu makají, takže pak záleží, v čem se cítí dobře. Jako pokud se mě ptáš, jestli trenýrky nebo slipy, tak to je jasný (smích), trenýrky samozřejmě, raději upnuté, jednoduché, žádné rádoby vtipné motivy.

    

Oblíbená značka?

Moje oblíbená značka a obchod, ve kterém nakupuji nejčastěji, je Victoria's Secret. Tím, že žiji v Los Angeles, tak si skoro říkám, že to ani nejde jinak. Mám dokonce VIP kartu a často dostávám různé kupóny a slevy, takže vážně není jednoduché držet si odstup. Mají skvělý výběr a hrozně snadno se tam nakupuje. Občas si samozřejmě koupím prádlo i jinde.

    

Ranní rituál?

První věc, kterou udělám ještě téměř v polospánku je, že se natáhnu pro telefon. V Čechách jste o devět hodin napřed, takže často dostávám zprávy v noci nebo reakce na sociálních sítích a většinou taky najdu zmeškaný hovory od mých místních kamarádů, kteří se mě snaží ještě o půlnoci vytáhnout na drink. Takže nevím, jestli je to rituál, ale telefon je číslo jedna. Pak samozřejmě následuje ranní hygiena a potom už bych řekla, že je každý den trochu jiný.  

Při natáčení pořadu S Adélou v Beverly hills

Tři věci, bez kterých neopustíš byt?

Telefon - to byla překvapivě moje první myšlenka, pak kontroluji, jestli mám klíče, lesk na rty, žvýkačky, peněženku a sluneční brýle. Já vím, že je to víc než tři, ale tohle jsou vážně věci, bez kterých neodejdu.

    

Oblíbená hudba?

Poslouchám hodně hip hop, hrozně moc různých interpretů. Apple Music a SoundCloud, najedu na novinky a v podstatě všechno, co mi hrajou, se mi líbí. Miluji živou hudbu, to může být úplně cokoli. Ráda chodím na večeři do restaurací, kde je živá hudba, to je vždycky super zážitek.  

 

Oblíbený film/seriál?

Těch je hrozně moc, přestože na televizi moc nekoukám. Mám ráda filmy, které jsou natočené podle skutečných událostí. Potom jdu na google a hledám ty opravdové lidi a místa a zajímá mě, jak moc byl ten film přesný. Někdy i sleduji, jak se v reálu ta událost vyvíjí. Jednu takovou obsesi jsem měla u filmu Alpha Dog. Dokonce jsem byla v kontaktu s někým, kdo figuruje v tom autentickém příběhu a ve velké míře se tím pádem podílel i na filmu. To mě baví. Seriál jednoznačně Přátelé.

Při natáčení pořadu S Adélou na pláži

Co nyní plánuješ? Tvorba? 

Já jsem toho po pravdě, za poslední zhruba rok, moc neudělala. Bylo to super, nemít skoro žádné povinnosti, ale už jsem začala mít roupy, a tak konečně pracuji na projektu, který mám v hlavě už pár let. Pravděpodobně příští měsíc budu spouštět blog, který bude o mém životě v Los Angeles, o tom, co dělám každý den, jak se tu vlastně žije, fotky a videa ze zajímavých míst. Na to bych pak v blízké budoucnosti navázala dalšími projekty, které si zatím nechám pro sebe, protože na jejich realizaci je ještě hodně práce. Ale věřím, že blog bude zajímavý a už se nemůžu dočkat, až začneme!!!

   

Vypadáš skvěle. Co děláš pro svou formu? Nějaké tipy? 

Děkuji, děkuji. Já mám v první řadě hodně pohybu. Tady je celý rok super počasí a já bydlím blízko pláže, takže se tam často procházíme, jezdíme na kolech, na bruslích. Potom samozřejmě fitko, občas nějaké hodiny jako tanec, pilates, yoga nebo kickbox. Jídlo je také hodně důležité, já jsem se za posledních několik let naučila, jak správně jíst, být zdravá, cítit se dobře a přitom nestrádat, protože jídlo je jedna z mých nejoblíbenějších činností. Podle mě si na to každý musí přijít sám, co mu vyhovuje. Pokud jste št'astní vy, na vašem zevnějšku se to projeví.

Kde tě lidé mohou sledovat? 

Momentálně pouze sociální sítě, kterým jsem se, jak už jsem zmínila, poslední rok moc nevěnovala. Ale o to víc toho zbylo na můj blog, který doufám bude už brzy na světě a tam budete moci sledovat kalifornské novinky každý den. Zatím jsem převážně na Instagramu jako adel.cali.

 Vypadá opravdu dobře.

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

AUTOR: Matěj Kašpar

Filip Matušínský, Adél Jandová

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 015 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí