120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Co na sebe prozradila talentovaná zpěvačka Madalena João?

Uveřejněno: 03.10.2018
Kategorie: OSOBNOSTI

Je to tak vážení! Trenýrkárna.cz přináší další mini-rozhovor a tentokrát jsme pro vás vyzpovídali talentovanou zpěvačku. Madalena João nám na sebe prozradila mnoho zajímavých informací, tak se pohodlně usaďte a přečtěte si rozhovor.

Co na sebe prozradila talentovaná zpěvačka Madalena João?

Ahoj Madaleno, mohla by ses čtenářům Trenýrkárna.cz představit a říct o sobě pár informací?

Zdravím všechny, mé jméno je Madalena Joao, narodila jsem se, no už nějaký ten pátek to je v Brně a stále se k mé radosti věnuji hudbě. Občanství mám české i angolské a to proto, že odtamtud pochází můj tatínek a 9 let jsem v Angole žila. Jsem stále v pohybu, myslím tím, že jsem stále na cestách, z čehož mám velkou radost, protože současně stíhám nahrávat nové písně, poznávat nové lidi a samozřejmě se také věnovat mé rodině.

    

Jaké upřednostňuješ spodní prádlo?

Když jsem byla malá, tak jsem nosila klasické kalhotky. V pubertě jsem si oblíbila tanga, trvalo mně ale poměrně dlouho zjistit, že není nad to, mít pohodlné spodní prádlo, které pozadí dobře a hlavně celé zakryje. Nevadí mi ani krajkové spodní prádlo, popřípadě s nohavičkami. Celkově už v současné době sázím spíše na pohodlnost, tudíž podprsenky nemám moc ráda, někdy člověku i překáží. (smích)

    

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Líbí se mi, když muži nosí stylové, upnuté trenýrky a pohrávají si i s jejich barvami. Můj milovaný protějšek už jich ode mne dostal více a vidíte, možná po delší době zase nějaké koupím, třeba jen tak pro radost.

    

Oblíbená značka spodního prádla?

Osobně nemám vyhraněnou přímo žádnou značku, ale musím se přiznat, že jsem nedávno dostala krásný dárek od společnosti Marks & Spencer a to šaty, boty a hezké náušnice. Mám z toho obrovskou radost a pevně věřím, že oboustranná spolupráce s touto značkou bude pokračovat i nadále. Chystám se natáčet videoklip k písni Měsíční a opět budu nějaké oblečení vybírat. Takže prozatím u mě tato značka vede.

Co na sebe prozradila talentovaná zpěvačka Madalena João?

Ranní rituál?

Poté, co vstanu z postele, jdu si vyčistit zoubky, opláchnout obličej, sprchu a následuje snídaně, ke které si dám ráda čaj nebo kávu. K tomu miluji klasický chléb s máslem, někdy vánočku, makovec nebo tvarohovou buchtu, mňam tu miluji. Řekla bych tedy, že mám ranní rituál stejný, jako asi většina z nás.

    

Vyjmenuj našim čtenářům tři věci, bez kterých neopustíš byt.

Kabelka, klíče a peněženka s doklady.

    

Jaká je tvá oblíbená hudba?

Hudbu poslouchám podle nálady, mám některé oblíbené skladby, které budu mít vždycky ráda. Dokonce mezi ně patří i některé rockové balady, ale všeobecně jsem vyrůstala na klasice. Některé reggae mě rozveselí, romantický pop je fajn, některé hlasy mě hladí. Nikdy jsem se nezmínila, že mám ráda hlas jednoho zpěváka, jmenuje se Demis Roussos. Je to řecký zpěvák a jeho hudba mi vůbec nevadí. Občas si pouštím i indickou nebo tureckou hudbu, ta je také hezká. Zkrátka, když je hezká melodie, zajímavý hlas a člověku to sedne, tak je to prostě fajn.

    

Oblíbený film či seriál?

Dříve jsem filmy či seriály sledovala více, teď se k nim bohužel moc nedostanu, to je pravda. Mám moc ráda klasické pohádky, ale vedle nich mám ráda například i filmy s bojovým uměním. Bruce Lee byl a stále je pro mě a mého bratra Pluta idol, stejně tak jako Jackie Chan. Mám v oblibě filmy s Jean-Claude Van Dammem, ale i filmy, ve kterých hrál Arnold Schwarzenegger, nebo užasný klasický Rambo. Ze seriálů jsou oblíbení Přátelé, Neverending story. Mám také ráda komedie a musím se přiznat, že mě baví Zvířecí detektiv - herec Jimm Carey nebo Eddie Murphy. S babičkou jsem sledovala staré české filmy, ve kterých hrál například Vlasta Burian. Mezi dobré české herce bych ještě řadila Miloše Kopeckého, Vlastimila Brodského či Rudolfa Hrušínského. Pokud dále zůstaneme u českých herců, tak ze současných mě velmi baví například Pavel Liška, Bolek Polívka nebo Jiří Mádl.

Co na sebe prozradila talentovaná zpěvačka Madalena João?

Co nyní plánuješ? Tvorba?

Věnuji se nahrávání nových písní, momentálně dáváme dohromady videoklip k písni Měsíční. Formují se nové, velmi zajímavě vyhlížející spolupráce a od nich se bude odvíjet vše další. V dohledné době budu nahrávat píseň od Arethy Franklin - You make me feel like a Natural Woman. Jsem velmi ráda, že mám obohacený repertoár i o tyto písně a plánuji se učit stále nové a nové. Jezdím zpívat po celé republice, protože hudby není nikdy a nikde dost. S kapelou Sly Rabbits zpívám více funky a jsem moc ráda, že jsem obohacena i o tento styl. Některé jazzové písně jsem si pro změnu mohla zazpívat při hostování se skupinou Swing Pigs.

    

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy?

Vypadám podle toho, jak se probudím nebo spíše podle toho, jakou mám náladu. Myslím si, že důležitý je kvalitní spánek a dobrá nálada. Někdy vypadám mladší někdy starší. Krom jiného mám v plánu se začít opět malinko více hýbat, teď mám k tomu skvělou možnost, tak ji musím využít. Snažím se také pít hodně tekutin a nejlepší dle mého je ovoce a zelenina. Oblíbila jsem si česnek a cibuli, ale ty jím hlavně večer.

    

Kde tě lidé mohou sledovat?

Lidé mě mohou sledovat například na mých webových stránkách  www.madalenajoao.cz, dále pak na mém Facebook profilu,  SpotifySupraphone a nesmím také zapomenout na YouTube kanál

Co na sebe prozradila talentovaná zpěvačka Madalena João?

        Děkuji za rozhovor a přeji ti krásný den.

Také moc děkuji, přeji všem příjemný den a na shledanou.

AUTOR: Matěj Kašpar

FOTO: HaZeProduction, Cadillaxx,

Monika Šimíčková, Lucie Baldé

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (16)

Brita


07.09.2019 08:35:38

Fešanda.

Maddeline


03.09.2019 08:06:32

hezká plet

Tamara


01.09.2019 08:32:22

Česnek je lék na všechno, akorát to líbání potom :D

Ondřej Hůlek


31.08.2019 14:25:10

věřím, že bude hodně úspěšná

Adéla


03.04.2019 18:06:41

Nemám ji rada. Podle neni uspesna vubec.

Majda


30.12.2018 17:56:02

One moment in time... To zpivala tak krasne.

Barbora Husarová


28.11.2018 15:49:31

Má překrásný hlas.

Isabella Slavíková


28.11.2018 13:57:45

Mám hodně krásné vlasy a ten její syn to je tutík.

Líbí se mi!


27.11.2018 02:22:40

Zajímavá postava, ale mohlaměla by být více vidět a hlavně slyšet.

smajlík


26.11.2018 22:44:07

Paní moc neznám. Ale zřejmě bude dost happy.

Maruska


31.10.2018 19:08:06

Ona uplne zapadla. DNes o ni neni sliset coz je skoda.

Marian


31.10.2018 17:45:07

Arethy je mi líto. :(

Miroslav


30.10.2018 22:58:06

Dobrá zpěvačka

čunák


29.10.2018 15:28:01

Pohledná ženská

Jelana J.


23.10.2018 09:48:39

Bych netipoval že je z Afriky...

Barbínka


09.10.2018 20:01:55

Super článek, popravdě jsem tuto zpěvačku předtím vůbec neznala, ale teď si o ní začnu zjištovat více.

Přidat komentář



100% hodnocení
6 999 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí