Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

Jak skládat spodní prádlo?

Uveřejněno: 24.01.2019
Kategorie: TIPY

Pokud pravidelně odkládáte přerovnání šuplíků se spodním prádlem, protože jednoduše nevíte jak na to, máme pro vás několik snadných tipů, které vám stoprocentně usnadní život.  

I když se spodní prádlo může zdát neskladné, existují totiž způsoby, jak ho složit do malých obdélníčků pro snadné stohování. Ať už skládáte kalhotky, slipy, boxerky nebo tanga, stojí to za úsilí navíc. Mrkněte na video Trenýrkárna.cz nebo pokračujte v článku. 

KALHOTKY ČI SLIPY

Obrázek nazván Fold Underwear Step 1

1. Kalhotky je nutné položit lícem nahoru na plochý  povrch, jako je například stůl. Pas musí směřovat od vás. Lepšího výsledku dosáhnete, když vyhladíte všechny záhyby. 

Obrázek nazván Fold Underwear Step 2

2. Levou stranu kalhotek přeložíme směrem ke středu. Následně přeložíme pravou stranu přes tu levou. Opět vyhladíme záhyby. 

Obrázek nazván Fold Underwear Step 3

3. S posledním krokem nás čeká přeložení rozkroku k pasu. Spodní hrana rozkroku a vrch pasu by měli být na sobě. Kalhotky převrátíme, aby se ukázal pas. 

Obrázek nazván Fold Underwear Step 4

Další zajímavé způsoby skládání prádla najdete ve videu v horní časti článku. Určitě nám nezapomeňte napsat, zda jste docílili skvěle vypadajících šuplíků se spodním prádlem. 

 

AUTOR: Matěj Kašpar

WikiHow

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář