120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

JAK VYBRAT SPODNÍ PRÁDLO? MÁME PRO VÁS 3 RYCHLÉ TIPY

Uveřejněno: 17.03.2019
Kategorie: TIPY

Věděli jste, že impotence u mužů je způsobena z 85 % kvůli vnějším faktorům? Je to tak! Právě proto je správný výběr spodního prádla důležitý, jelikož v opačném případě můžete docílit neplodnosti. Máme pro vás 3 jednoduché a vychytralé tipy, které vám dopomůžou k dokonalému spodnímu prádlu pro vaši postavu.

PODLE TYPU POSTAVY ZVOLTE SPODNÍ PRÁDLO

Každý jsme naprostý originál a to se samozřejmě projevuje i v rámci postavy. Pravda je taková, že každému sluší něco jiného. Proto je důležité si uvědomit typ vlastního těla. Obecně platí, že slipy se hodí pro muže, kteří mají objemnější stehna. Boxerky s delšími nohavičkami pasují k vysokým mužům a naopak kratší nohavičky zase sluší menším mužům. Špatná volba prádla vám může vizuálně ubrat či přidat výšku a kila navíc.

 

DRUH SPODNÍHO PRÁDLA ANEB JAKÝ JE VÁŠ STYL?

Pokud jste člověk, který preferuje běžné oblečení, rád relaxujete, pak vám doporučujeme volnější spodní prádlo, jako například určitý typ boxerek č trenýrky. Na druhou stranu jestli máte rádi prádlo, jež obejme vaši pokožku a drží vše tam, kde má, zvolte slipy či boxerky z velmi pružného materiálu.

 

SPRÁVNÝ MATERIÁL

Na trhu se spodním prádlem existuje mnoho značek, které prodávají nekvalitní kousky. Proto se u výběru prádla zaměřte na správný materiál. Ten by měl odvádět pot a zároveň udržovat komfort v okolí intimních partií. Zatímco 100% bavlna je sice vhodná pro tropické klima, doporučujeme přeci jen kombinaci s elastanem kvůli pružnosti, která je důležitá v rámci sportovních aktivit. Takový bambus má antibakteriální schopnost a dokonce reguluje teplotu.

Než odejdete, nezapomeňte, že správná velikost je základ. Trenýrkárna.cz nabízí přes 30 značek a můžeme sebevědomě říct, že u nás najde každý. Pokud si i přesto nevíte rady či nedokáže rozpoznat typ své postavy, napište nám a my vám rádi poradíme.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí