120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

3 ZDRAVOTNÍ DŮVODY, PROČ ZAKOUPIT POHODLNÉ SPODNÍ PRÁDLO

Uveřejněno: 16.03.2019
Kategorie: TIPY

Věděli jste, že člověk má na povrchu těla přes 3 milióny potních žláz? Je to tak! Muži se navíc potí více než ženy, a právě kvůli tomu jsou zdravotní důvody důležitou součástí při nákupu spodního prádla. Po konzultaci s lékaři se ukázalo, že právě spodní prádlo může snadno zapříčinit vážné zdravotní problémy. Zajímá vás víc? Čtěte dál.

ŠPATNÁ HYGIENA = NEBEZPEČNÉ BAKTERIE

Možná vás to překvapí, ale kvasinkovou infekcí se mohou nakazit i muži. Pokud nosíte spodní prádlo více než jeden den, je velká pravděpodobnost, že se stane živnou půdou pro bakterie. Špinavé spodní prádlo navíc obsahuje až 1 g výkalů. Je tedy naprosto nutné dbát na hygienu a nosit čisté prádlo.

Výsledek obrázku pro bacteria infection gif

   

PŘÍLIŠ TĚSNÉ PRÁDLO ŠKODÍ

Lékaři tvrdí, že nošení těsného spodního prádla může negativně ovlivnit mužské pohlavní partie, pokud ho nosíte příliš často. Ukázalo se, že takové prádlo může blokovat krevní oběh a paralyzovat nervy kolem oblasti genitálií, což vede k neplodnosti.

   

DŮSLEDKY ŠPATNĚ ZVOLENÉHO MATERIÁLU

Syntetické tkaniny dráždí pokožku a intimní partie, zejména v létě. Právě proto doporučujeme zvolit spíše bavlnu či bambus, jelikož například při cvičení oceníte funkce zmíněných materiálů. Vyhnete se tak nepříjemnému svědění a budete se cítit skvěle. Správná volba spodního prádla je zkrátka základ.

Spodní prádlo z bambusu je vhodné pro lidi s citlivou pokožkou a různými formami kožních alergií. Kde ho najít? --- ZDE ---

AUTOR: Matěj Kašpar

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí