120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

6 důvodů, proč byste neměla nosit tanga

Uveřejněno: 07.12.2018
Kategorie: TIPY

Není tajemstvím, že velké procento žen preferuje tanga. Pravděpodobně nejlogičtějším důvodem je, že se díky nim vyhnete viditelným liniím na oblečení. Tím však výhody končí, jelikož je odborníci považují za výrazně škodlivé pro vaše zdraví. Jak je to možné? Látka zakrývající rozkrok je příliš úzká a kvůli celodennímu nošení se pohybuje mezi konečníkem a vaginou. Pokud navíc tkanina obsahuje viry a bakterie, může dojít k vážné infekci. Jestli na infekce trpíte, máme pro vás 6 důvodů, proč nenosit tanga.

TRPÍTE NA INFEKCE?!

Umělé tkaniny jako nylon zadržují vlhkost, zatímco bavlna umožňuje volné proudění vzduchu kolem pochvy. Vaše pokožka tak může dýchat, udržuje zdravý stupeň kyselosti a tím pádem odráží možnost vaginální infekce. Jestliže preferujete spíše hedvábně jemné tkaniny, doporučujeme klasický střih kalhotek.

 

NON-STOP VE CVIČEBNÍM?!

Všichni víme, že cvičení vyžaduje speciální outfit, ale věděli jste, že tyto těsné materiály zabraňují cirkulaci vzduchu? Je to tak, při cvičení navíc vzniká vlhko, které podporuje růst škodlivých bakterií. Tanga tyto problémy navíc zveličují, proto je nedoporučujeme v rámci cvičení nosit. Někdy se stává, že není čas se po cvičení vysprchovat, nicméně změna spodního prádla je nutností kvůli zdraví a svěžesti.

 

NOSÍTE KRÁTKÉ SUKNĚ?!

Pokud nosíte tak krátkou sukni, že vám sotva zakrývá zadek, odeberte tanga z vašeho šatníku. Nejlepším příkladem je cestování metrem. Jakmile se usadíte, váš skoro holý zadek se dostává do kontaktu s místem, kde před vámi sedělo nespočet lidí. To v překladu znamená DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ pro bakterie a viry.

Výsledek obrázku pro thongs are bad

TRPÍTE NA KVASINKOVÉ ČI BAKTERIÁLNÍ VAGÍNALNÍ INFEKCE?!

Jestliže trpíte na kvasinkové či bakteriální infekce, možná jsou na vině vaše tanga. Jak už jsme uvedli výše, dejte přednost bavlněnému prádlu a tanga noste výjimečně.

 

JSTE TĚHOTNÁ?!

Těhotenství může být složitý proces sám o sobě, protože narušuje imunitní systém, čímž se riziko vaginálních infekcí zvyšuje a to představuje potencionální riziko pro vaše dítě. Již jste nabrala okolo 30 kg, opravdu potřebujete ještě kvasinkovou infekci? Jsme si jistý, že ne, tudíž na tanga na nějakou dobu zapomeňte.

 

PŘESKOČILA JSTE SPRCHU?!

Dodržování nejen intimní hygieny je základ a pomáhá předcházet vaginálním infekcím. V opačném případě se zvyšuje riziko infekce, které mimochodem tanga několikanásobně prohlubují.

Tanga jsou oblíbeným spodním prádlem ženské populace a rozhodně vám nezakazujeme je nosit, ale ve vašem nejlepším zájmu bude, když je budete kombinovat i s jiným spodním prádlem. Jak je již z článku patrné, bavlněné kalhotky jsou nejlepší variantou. Mrkněte na naší nabídku – ZDE.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

cosmopolitan.com

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí