Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

5 otázek ohledně spodního prádla, na které se stydíte zeptat (ale my ne)

Uveřejněno: 03.10.2018
Kategorie: TIPY

Tangáče, trencle, spodky, chránič pokladu: Jakkoliv nazýváte vaše spodní prádlo, je to nedílná součást šuplíků a skříní téměř všech lidí. Trh je totiž natolik bohatý, že můžete sehnat nejrůznější střihy, velikosti, styly a materiály. Někteří lidé mají dokonce svůj oblíbený kousek, jiní nakupují pro speciální příležitosti (Halo? Rande!). Ale teď vážně! Ve vzduchu se vznáší mnoho otázek ohledně spodního prádla, na které jste se báli zeptat, a proto jsme to udělali za vás. Připraveni? Jdeme na to!

JE PROBLÉM NOSIT STEJNÉ SPODNÍ PRÁDLO DVA DNY ZA SEBOU?

Máme dobrou zprávu pro každého, kdo zapomněl vyprat. Co se týče zdraví, není závažným problémem nosit stejné spodní prádlo dva dny za sebou. Podle expertů je prý dokonce bezpečné i několik dnů ve stejném spodním prádle, ale prosím, nedělejte to. Nicméně než začnete nosit spodky s nápisem pondělí ve čtvrtek, existují dvě důležité výjimky. Jestli máte škrábance, vředy nebo vyrážku na kůži, pak byste měli spodní prádlo měnit každý den, jelikož můžete skončit s infekcí. A pokud často sportujete, opět – měňte své spodní prádlo.

Výsledek obrázku pro underwear problems

ZÁLEŽÍ NA MATERIÁLU?

Rychlá a stručná odpověď je ANO; vaše spodní prádlo může mít vliv na vaše zdraví. Abyste zabránili případným problémům, jako například infekce či vyrážky, experti radí dbát na změnu spodního prádla pro každý den, což nejlépe zahrnuje bavlnu nebo bambus a samozřejmě hygienické návyky.

Dále existují materiály, které odvádí vlhkost, jsou populární hlavně mezi sportovci. Prádlo z polyesteru nebo polyesterové směsi dokonce dokáže plnit tuto funkci několik dlouhých dnů, tudíž se hodí například na svahy. Jedna studie dokonce uvádí, že účastníci, kteří nosili tyto syntetické tkaniny, odvedli lepší výkon při větším pohodlí oproti nošení bavlněných tkanin. Nevěříte? Zkuste zažít maratón v bavlněném tričku. #horor

Výsledek obrázku pro underwear problems

JE OK CHODIT DO POSILOVNY V TANGÁCH?

Nejprve odpověď, rozhodně NE a taky - AUČ?! Při posilování je člověk v pohybu a tím pádem se potí. Existuje reálné nebezpečí, že se vaše rektální bakterie dostanou do vaginy, a následně způsobí infekci. Do posilovny volte raději klasiku.

image

CO JE VE SKUTEČNOSTI LEPŠÍ? BOXERKY, SLIPY NEBO TRENÝRKY?

ZapomeňTE na chvíli na módu a styl, skutečná debata ohledně boxerek, slipů a trenýrek se totiž zaměřuje hlavně na produkci spermií. Studia poukazují na teplo, které je hlavním faktorem při produkci spermií. A co udržuje vaše intimní partie těsně u sebe a navíc v teple? Spodní prádlo. Odborníci se domnívají, že pokud aktuálně “pracujete“ na dítěti, vyhýbejte se těsnému spodnímu prádlu.

Výsledek obrázku pro underwear problems

MĚL BYCH CHODIT NAOSTRO?

Zahraniční anketa uvádí, že čtvrtina Američanů nenosí spodní prádlo. Nicméně my vám radíme ho nosit a není to kvůli tomu, že jsme shodou okolností prodejcem spodního prádla. Zamyslete se, je bezpečné nenosit spodní prádlo do posilovny? Není, může dojít ke zbytečnému zranění. Když už jsme u toho zranění, bacha na zip pánové. Dále musíme zmínit hrubé materiály u kalhot a sukní, které vám mohou způsobit nepříjemnou vyrážku a škrábance. Ve výsledku však platí pravidlo, pokud nemáte kožní problémy a dodržujete striktně hygienické návyky, pak chození naostro není problém. Užijte si svobodu!

Výsledek obrázku pro AWKWARD UNDERWEAR

A je tady závěr! Zkrátka a dobře udržujte sebe a své spodní prádlo čisté, suché, prostě fresh. Nezapomeňte nám napsat, zda jsme se trefili do černého a pokud náhodou ne, nebojte se zeptat. Rádi vám jakékoliv otázky ohledně spodního prádla zodpovíme.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář